..Ve Eyfel Kulesi kırmızı-beyaz!

Bibibella

Pro Üye
20 Ocak 2010
46.184
167.306
1.123
43
Merakla beklenen oldu, Paris'in dünyaca ünlü Eyfel Kulesi kırmızı-beyaza büründü.

Turnuva boyunca mikroblog sitesi twitter üzerinde kullanılacak hashtag ve emoji reytingine göre Eyfel Kulesi’nin renginin değiştirileceğinin açıklanmasının ardından Türk taraftarlar adeta taarruza geçmişti.

#TUR ve #BizBittiDemedenBitmez hashtaglerini yoğun olarak kullanan Türk futbolseverler, atılan tweetlerin yüzde 36'lık bir dilimine hükmederek açık ara 1. sırada yer aldı. Türkiye'nin ardından yüzde 12.1 ile Almanya yer aldı.

Bu sonuçların ardından Eyfel Kulesi'nde yaklaşık 10 dakika boyunca süren Türk bayrağının ve kırmızı-beyaz ışıkların yer aldığı muhteşem bir ışık gösterisi düzenlendi. Bu gösteri televizyon ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Futbolseverler gösterileri merakla izlediler.

http://www.fanatik.com.tr/2016/06/13/ve-eyfel-kulesi-kirmizi-beyaz-1237914

Son düzenleme:
Kimse sallamadi mi biz mi cok issiziz bilemedim cok cok buyuk bir farkla kazanmisiz hem de

Neyse cok iyi olmus cok da guzel olmus

bu sefer ben yazmayacağım dedim sen yazdın

boyumuz uzadı, çok gururlandık..

Onlara gününü gösterdik !!! :) Oyle degıl mı ama ? Forsumuzdan yanımıza yanaşılmıyor...Arda'nın soyunma odasında messiyle selfie yapmasıyla gururlanan bir milletiz biz yanii.

Onlara gününü gösterdik !!! :) Oyle degıl mı ama ? Forsumuzdan yanımıza yanaşılmıyor...Arda'nın soyunma odasında messiyle selfie yapmasıyla gururlanan bir milletiz biz yanii.

ben bizim gururlanma konularımızı hiç anlamıyorum yahu.. ne oldu Arda Messi ile selfie çekti de? ya da ne oldu Eyfel Kırmızı-Beyaz oldu da? Türkün gücünü mü gösterdik millete? valla bir değişik milletiz 32 senede çözemedim, artık çözemem herhalde..

Bos isler mudurlugumuzu yine tescilledik.

Turnuvadaki en buyuk basarimiz da bu iste.

bu sefer ben yazmayacağım dedim sen yazdın

boyumuz uzadı, çok gururlandık..
Neden gururlanmicaz bize Turkey not welcom yazmışlardı sonrada kulelerini kırmızı beyaz yapmak zorunda kaldılar çokda hoşuma gitti eminim onların hiç hoşuna gitmemiştir neyseki boyum yeterince uzun oficim uzamasada olur
Ayrıca turnuva daha yeni başladı chelzy bi heştek daha yapayımda bana gıcik olun iyice #bizbittidemedenbitmez

sen daha ne uzayacan Allahtan kork kızım yap bibişim yap, heştegini de yap bütün Avrupa yı kırmızıya boyasınlar :)

sen daha ne uzayacan Allahtan kork kızım yap bibişim yap, heştegini de yap bütün Avrupa yı kırmızıya boyasınlar :)
Ay inş. ağızlarının ortadına kırmızı beyaz eyfelle vurduk daha napak o değilde almanlar bizi bi yarım saat geçti sevindi garibanlar sahur zamanı

Ben nedense sonuca sasirmadim.

Sosyal medya ya harcanan zaman konusunda avrupada birinci siradayiz zaten.

Ama eyfele de kirmizi beyaz yakismis yani. Guzel durmus.

Biz bu azimle seneye Eyfel'den halı bile silkeleriz yazmış biri çok güldüm ya

office çıkıntılık yapma,gururlan çabuk

Ama çok güzel görünüyor ya

ya srp, çıkıntılık değil de bizden tiksinen insanların diktiği binaların üzerine bayrağımı koymak bana çok küçültücü geliyor yahu.. adamlar zinhar bu ülkeye giremezsiniz diyor, siz girerseniz biz çıkarız moduna giriyorlar ama onların binalarına bayrağımızın renklerini yansıttık diye gururlanıyoruz garip geliyor bana.. bizim Boğaziçi köprüsüne İngiliz bayrağını yansıtsalardı neler olurdu acaba o da ayrı bir soru bende :) bu ülkede gurur duyma ayarlarım bozuldu zaar artık duyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…