..Ve Eyfel Kulesi kırmızı-beyaz!

ya srp, çıkıntılık değil de bizden tiksinen insanların diktiği binaların üzerine bayrağımı koymak bana çok küçültücü geliyor yahu.. adamlar zinhar bu ülkeye giremezsiniz diyor, siz girerseniz biz çıkarız moduna giriyorlar ama onların binalarına bayrağımızın renklerini yansıttık diye gururlanıyoruz garip geliyor bana.. bizim Boğaziçi köprüsüne İngiliz bayrağını yansıtsalardı neler olurdu acaba o da ayrı bir soru bende :) bu ülkede gurur duyma ayarlarım bozuldu zaar artık duyamıyorum :KK53:
Boğazları karıştırma onlar hassas mevzular :KK53: Öyle bir durumda birileri tahrik olup yıllar evvel Galatasaray-Leeds United maçında olduğu gibi ingilizleri öldürebilir :KK51:

Fransa'ya girip girmeme konusunda da Türk'e imkânsız de otur izle diyorum :KK53: Öyle giremezsek böyle gireriz demişler. Gururlanacak bir durum yok ama yakışmış kırmızı beyaz.

Hep sorucam bi fırsat bulamadım ya. Kadesa nerelerde?

Boğazları karıştırma onlar hassas mevzular :KK53: Öyle bir durumda birileri tahrik olup yıllar evvel Galatasaray-Leeds United maçında olduğu gibi ingilizleri öldürebilir :KK51:

Fransa'ya girip girmeme konusunda da Türk'e imkânsız de otur izle diyorum :KK53: Öyle giremezsek böyle gireriz demişler. Gururlanacak bir durum yok ama yakışmış kırmızı beyaz.

Hep sorucam bi fırsat bulamadım ya. Kadesa nerelerde?

yok o taze bitti :27: bir süre ara verdi bakalım inşallah sahalara geri dönüş yapar geniş kapsamlı bir af çıkar da :27:

Ya bide unutmadan başka ülkelere destek veren pkklılarda vardı bizede yazıyorlardı birinci olamazsınız cart curt diye şunu görınce az hevesleri kaçtı sankim o_O:KK53::KK53:

2016-06-13 18.34.04.png
şurda cro yazısını görünce benim babamda croydu diyesim geliyor hep :70:

Back