Söz Kesimi ve Estemania Sözlendi!!

EsTaMania

BüyüLü BaHçeee
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
438
2
96
41
Tekirdağ
selam KK! nıhayet sözlendım=)birçok aksilik yaşadım ama o gun ALLAH a sükür hersey yolunda gittii.

23.10.2009 (bır gun oncesi)

sabah uyandım..ablamla kalan işlermizi halletmek uzere cıktık carsıya..köye gittik oraları toparladık geldık pazara cıktık market işimiz kalmıstı..öglen oldu sat 12.30 civarı ve bır yıgın yemek yapılacak.. ben hangi markete gidecegimi düşünürken "taakk"die bir ses ve arkadan arabama baska bır arac carptı..ve ben şoookkk...bir indim arabadan adama agzıma gelenı saydım..hata ondaydıı..ve butun sinirmi steresimi adamdan cıkardım..kimse sakinleştiremiyo beni..ablam tamam birşey yok dio ama hayır polisi ara babamı ara falan..ama hakketen birşey yokmuş..olan adamın arabasına olmuş..adamda bır mazlumlaştı ben bagrınırken millet toplandı etrafa:1no2:ablamda kusura bakmayın suan cok gergın falan dedii ve yola cıktık gene..ben basladım aglamaya tıtremeye..sakinledim ve eve geldik....

saat 15.00 te yengem geldı(dayımın eşi)basladık börege salataya..cuma gunlerı aile ananemde toplanır akşam yemegı orda yenır..ananem aradı gelemiicez cok işimiz war siz yiyin dedik..18.00-19.00 civarı bir telefon ananem arıyo.."bitişiğimizdeki ev yanıo"die..bız balkona bir cıktık uzaktı ama bır duman warki itfaiyeler polisler ambulans falan..hemen herseyi bırakıp oraya gittik..mahser yerı gibiydi..kadının bırı yerde baŞında insanlar war böğürüyo bagırıyo falan bır bakarsın ananem..dogruu hasteneyee tansıyon fırlamışş..ew hemen bıtısık ve catısı yanıo..ananemın catısına sıcraması an meselesıydı..8 tane itfaiye 1 ambulans falan...orada sönmesini bekledik epeyce..sora ben kuzenlerı ve annemı alıp hastaneye giitim ananeme bakmaya..derkenn işte eve gectık..mutfak karmakarısık..akşam olmuş..ben o arada hemen banyoya grdım..ben banyodayken annemı hastaneye götürmüşler..sora herkes bıze geldı yemek yendı..çok uzatmıyım sıkılmayın..gece sacımı duzleştirip yattım..

hayırlı olsn canım çok sevindim sözlenmene bu aada ne çok aksilik yaşamışsın öyle ama ne olursa olsun mutlu son olmuşopuyorumnanaktan

24.10.2009 Cumartesi

sabahtan kalktım..Ablam geldi..Girdik gene mutfaga..kahvaltı yapamadım..12.30-13.00 gibi işlermiz bittii..giyindim sade bir makyaj yaptım..beklemeye kaldı iş..

14.15 gibi geldiler..biraz oturuldu..ben mutfaktan cıkamadım zaten..hemen masa hazırlandı..yemek werildi..cay ikram edildi..meyve falan..sora otele gittikler ben de kuaföre gittim..

anıl aldı benı..bıraktı sora giyinmeye gitti..20.15 gibi geldiler..15 dk da istendım ama duyamadım=(..sora kahveleri dagıttım..anıla yok mu dediler "onunki okkalı geliyo" dedim..gülündü falan..özel tuzlu kahve zorlada olsa içildi..mutfaga geldi bana su wer maffoldum dedi..kayınwalidem çok içme demiş=)ama bizimki köklemiş..son anda cıkarıoodum az kaldıydı dıoo..kayınbabam yüzüklerimizi taktı..bana bilezik almıslar sagolsunlar onu taktı..eller titriyordu kayınbabamda..(bu arada kayınbabaya cok ısındım bana karsı saygısına falan..neyse onuda anlatırım..söz pastam kesildi..ikramlar yapıldı..23.00 gibi gittiler sanırım..bızım ewde kritik yapıldı=)herkes cok memnun kaldı..aileyi begendıler anlaştılar da cok sukur...

yattım gece 1de..dön saga dön sola uyuyamadım..bı kalktım..mutfakta ne warsa topladım..bulaşıkları yerleştırdım balkonu salonu tıopladım..kahvaltı masasını şöyle bi hazırladım tabakları örtüyü neyse...saat 3 olmuş enerji doluyum..sora uyudum..o gece de saatler geri alındı..sabah 8 e dogru uyandım alarmım calmadı..9 da kahvaltıya geliceklerdi..ama yetiştirdim..kahvaltı yapıldı..bıraz oturup AMASRA ya gittik gezdirmeye..

indik arabadan..elele tutuscaz mı ayıp mı olur falan..fazla tutuşmadık ara ara babam bakıoo anıl bırakıoo anası babası bakıoo ben bırakıoorum..utandım=)balıklar yendı..köye giittik mısır falan yendı babam bırseyler hazrlamıs onları werdık baktım yollanıyolar su dokmeye gittim arkalarında bı geldım herkes bınmmıs arabaya gidilar..ama doktum suyumu=)cok sukur herkes warmıs ewıne..birazdan kayınwalideyi arıycamm..yolculuk nası gectı falan filan die=)

cok kısa kayınpedere hayranlıgımı anlatayımm...
bız cıkalı 2-3 ay olmutu..anılın kardeşi bi operasyon gecircekti..ben de gecmiş olsuna ve aile ile tanısmaya gittim istanbula..tanıstım falan..bız anılla hastede asagıda oturuyormusuz..kayınwalide kayınpedere" cok uzak alaiddin tanımıyoruz etmıyoruzz nası alacaz bu kızı oğlan ciddiiye bındırmesın sakın "demiş

kayınpederim " hanım birbirlerine nasıl baktıklarını görmüyo musun nası kıyacaksın bunnlara ayırma sakın" demiş hala gözlerım doluyo..kayınpederım sayesınde oldu bu iş..yoksa almaycaktıı annesı benı=)

işte böyle kızlarr..Rabbim herkese nasip etsin inşallahh..öncelik yası büyük olan bekar ablalara diyorum....

sagolun kızlarrr cok tesekkurler..bırkaç foto ekliycemm şimdii

SÖZ TEPSıM (YUZUK TEPSıSı)

SÖZ MENDıLııı

SÖZ SEPETıM (SÖZ MENDıLLERıM)

SÖZ ÇıKOLATAM

Son düzenleme:
bizimde geçen hafta sözümüz oldu kazasız belasız atlattık dünde eltimlere! gittik annemle öle geçiyo şimdilik çok güzel herşey. siz nişanı ne zaman yapıcaksınız belli mi tarih falan?

mayıs gibi düşünüyoruz ama Allah ne zaman nasip ederse o zaman diyelim..kayınbiraderim okuyor onun sınavları var ben de acıkögretımden dewam edıyorum benmde sınavlarım war..sınavlar gecınce yapıcaz inşallah...sana da hayırlıı olsun allah bır yastıkta kocatsın ınsallahh...

aynı bizim gibi olcak desene bizde nisan mayıs gibi düşünüyoruz nişanı inş beraber de gelin oluruz kaydirigubbakcemile3

görebildiğim kadarıyle çok güzel olmuşsun canım çok da içten glüosunuz Allah daim etsin
mutluluğunuzu ama şu foto küçülse daha iyi olacak sanki:S

görebildiğim kadarıyle çok güzel olmuşsun canım çok da içten glüosunuz Allah daim etsin
mutluluğunuzu ama şu foto küçülse daha iyi olacak sanki:S

sagolasın lepiijiim..fotoyu ilk defa yapabildim o da buyuk oluwerdi=)ama duzeltebilirsem düzeltirim en yakın zamanda inşallahh=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…