Söz Kesimi ve Estemania Sözlendi!!

Uzun zamandır biraz da gerginlikle bekliyordun yanlış hatırlamıyorsam.
Allah tamamını erdirsin,mutluluklar dilerim :)

İnşallah bir ömür hep böyle gülersiniz canım,
Allah tamamına erdirsin.

çok güzel olmussunuz, cok yakısmıssınız, ikinizin de mutlulugu o kadar belli ki gözlerinizden , neyse nazar degdirmeyeyim, masallah masallahhh , Allah tamamına erdirsin , hep böyleee mutlu olun insallah.

hepinize iyi dilekleriniziçin tesekkur ederım..allah hepinize kat kat faazlasını wersın inşallah...bır kaç gundur kk'ya giremedim ya bende ya sitede sorun wardı..söz bileziğimide ekliyorum..

sagol zarifecik...fotoları küçülttmeyi basardım daha rahat bakabilirsin artık=) bilezigi bende böyle beklemıyodum hiç beklemıyordum hatta..benı bile yaktı yani=)

tebrikler canımm.. geçirdiğin 2 günü okudum.. bence söz olayın başından geçen tüm aksilikleri unutturmuştur. Allah tamamına erdirsin,darısı başımıza inş.:asigim:

mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor ALLAH mutluluğunuzu bozmasın bir ömür boyuu

tebrik ederiim :) gerçekten yüzlerinize bakınca bende bile bi gülümseme oluştu :)) kayınpederinede helal olsun :)) Rabbim mutluluğunuzu bozmasınn

Allah tamamına erdirsin. okurken hem duygulandım hem güldüm.. hep mutlu olun inşallah. darısı başımıza:Saruboceq:

canım çok çok sevindimm Allah tamamına erdirsin..
bu günü nasıl istediğini beklediğini biliyorum..
inşalhhh hep böyle mutlu olursunuzzzzzz :Saruboceq::dance:

mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor ALLAH mutluluğunuzu bozmasın bir ömür boyuu
teserkkur ederım o gun için 2.5 yıl beklemiştim...

tebrik ederiim :) gerçekten yüzlerinize bakınca bende bile bi gülümseme oluştu :)) kayınpederinede helal olsun :)) Rabbim mutluluğunuzu bozmasınn

ewet kayınpederım 1 tane benm için herzaman da öle olcak...

Allah tamamına erdirsin. okurken hem duygulandım hem güldüm.. hep mutlu olun inşallah. darısı başımıza:Saruboceq:

umarım darısı basına olur canım...ben önce yası buyuk olan ablalarımın basına dıoorum sora tum sewenlere inşallah...

canım çok çok sevindimm Allah tamamına erdirsin..
bu günü nasıl istediğini beklediğini biliyorum..
inşalhhh hep böyle mutlu olursunuzzzzzz :Saruboceq::dance:

sagol canım...sende cok cok mutlu olursun inşallah..

tebrik ederim.Allah devamını getirsin inşallah. maşallah kız sözde bu bilezik geldise nişanı düşünemiyorum

eee sen daha gecen yaz evde kaldım diye ağlamıyor muydun ?
bak biraz sabırla zaman nasıl da geçiyor. Bir bakmışsın anne evinden uçmuşsun ,
babanı özlemişsin ablanı daha da bir özlemişsin :) Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin

tebrik ederim.Allah devamını getirsin inşallah. maşallah kız sözde bu bilezik geldise nişanı düşünemiyorum

walla allah içimi bilioo hiç gözüm yok böle seylerde..ama insan gene de mutlu oluyor bana bır deger werilmiş gibi hisseettim..nişanda hiç takmasalarda olur benm için farketmez..belkide gördüğüm görecegim bu kadardır:=)kaydirigubbakcemile3

ewet doruu gecen yaz kalmıstım bu sonbahar kalmadım=)zaten ben nedense son baharı cok sewerım..nedenı buymus demek kı=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…