Ve efsane balık model gelinliğimi satıyorum

goqce

enes nefesim
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
1.824
3.458
Merhaba kızlar
Gelinliğimi ayıla bayıla aldım giydim ve artık satıyorum üzerime göre dikildi 36 38 40 beden e olur ben 38 bedenim çapraz ipli olduğu için ayarlanabilir. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun ilgilenenler yazsın lütfen

Eklentiler

• image.jpeg
    102,4 KB · Görüntüleme: 795
  • image.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 778
  • image.jpeg
    191,8 KB · Görüntüleme: 809
  • image.jpeg
    102,7 KB · Görüntüleme: 775
  • image.jpeg
    125,6 KB · Görüntüleme: 769
Gelinliklerimiz çok benziyor:) baya beğendim gelinliğinizi inşallah satabilirsiniz. Ben satmıştım ama alan kişiye olmamış çok üzüldüm geri gönderdi gelinliği. Balık model en güzeli bence de:)

Gelinliklerimiz çok benziyor:) baya beğendim gelinliğinizi inşallah satabilirsiniz. Ben satmıştım ama alan kişiye olmamış çok üzüldüm geri gönderdi gelinliği. Balık model en güzeli bence de:)
Çok teşekkür ederim bende balık cok beğeniyorum çok asil duruyor inşallah birisine olur

Yardimci olursan

Gelinliğim hala satılıktır düşünürseniz 1600 tl :))

Gelinliğim hala satılıktır kızlar içindeki astardan dolayı vucuda cok güzel oturuyor ve sizi bi kaç beden inceltiyor kum saati gibi gösteriyor işlemesi cok güzel sade ve şık bi gelinlik düğünüm hem ankarada hem kastamonuda oldu iki yerde de bayıldılar benden söylemesi bebiş beklediğim için bu fiyata çektim normalde 3950 ye diktirdim tunalıda

Hala günceldir kızlar dilerseniz video atabilirim çok asil bir gelinlik kendi gelinliğim diye söylemiyorum

Ciddi anlamda düşünen olursa cok gğzel bi indirim yapıcam sizde düşündüğünüz fiyatı ve bütcenizi yazabilirsiniz

Gelinlik güzrlmiş gerçekten özelden iletişime geçebilirmiyiz daha detaylı bilgi için model ve diğer detaylar için

1100 e cektim fiyatı ilgilenenler özel öesqj atabilir :)

Fiyat 900 olarak güncellendi ilgilenenler mesaj atabilir ankaradayım kızlar etimesgut civarı elden teslim alabilirsiniz

Merhaba gelin adayları
Düğün sezonu acılıyor yok mu arttıran
Cok güzel bir fiyat verdim umarım satılır hem bana faydası olur hem alacak arkadaşa
Saklamak isterdim ama onn yerine oğluma birşey almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…