- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- Konu Sahibi meliSSAnil
Evet canim dava fransadaDava fransada mı görüldü peki?
Ben zaten yillardir ordayim Trye cok sk gelmiyorum oyle iki yilda bir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim dava fransadaDava fransada mı görüldü peki?
Bende sucu avukatimda buluyorum onceleri pek inanmasamda bu davada belli etti kendini.Belkide davaya gereken ozeni gostermedi ilgilenmedi.Kuzenimin mevzuunun aynısı tek fark çocuk sayısı. Ne yazık ki onları da avukatları güzel bi kandırdı karşı taraf avukatıyla iş birliği yapıp.
O zaman türkiye'de boşanmadın henüz:). Sana tavsiyem Türkiye'ye gelip yeni bir boşanma davası açman.Evet canim dava fransada
Ben zaten yillardir ordayim Trye cok sk gelmiyorum oyle iki yilda bir
o zaman Türk yasalarıyla boşanmanız gerekmez mi fransada ne kadar boşansanız da tr de evli gözükeceksiniz o vakit..dava açış şeklinize dikkat edin lütfen bu hususu belirtin..bildiğim kadarıyla Almanyada Türk ve Alman yasalarına göre ayrı ayrı boşanma şekilleri mevcut eminim azınlıklar için Fransa da da aynı şey vardır..Evet canim fransada yasiyorum ama trde evlendik
Canim trde acarim ama ex hic trye gitmiyor.Zaten metresiyle planlar yapip trdeki tum mal varligimizi son 3 yil icinde satti bitirdi .Paralar uctu anlamadim .Geriye burdakiler kaldi ama benim.imzam olmadan yapamadi yoksa sira onlardaydi.Simdi trde bosansam ne degisir bilmiyorum.O zaman türkiye'de boşanmadın henüz:). Sana tavsiyem Türkiye'ye gelip yeni bir boşanma davası açman.
Bu dediginizi yeni avukata sorucam insallah birseyler yapabiliro zaman Türk yasalarıyla boşanmanız gerekmez mi fransada ne kadar boşansanız da tr de evli gözükeceksiniz o vakit..dava açış şeklinize dikkat edin lütfen bu hususu belirtin..bildiğim kadarıyla Almanyada Türk ve Alman yasalarına göre ayrı ayrı boşanma şekilleri mevcut eminim azınlıklar için Fransa da da aynı şey vardır..
Malesef canim parasini vermek zorundayim.Ama keske bastan degisseydim .Bazan insan darbe yemeyince akli basina gelmiyorBen daha once de yazdim avukatiniz film ceviriyor, burda bir isler donuyor.
Baska avukat bulup temyize gidin.
Bu adama da 1 euro bile odemeyin derim.
Malesef canim parasini vermek zorundayim.Ama keske bastan degisseydim .Bazan insan darbe yemeyince akli basina gelmiyor
Gelmesin daha iyi. Tebligatı alsın yeter. Sen Türkiye'de dava açsan tazminatta kazanırsın nafaka da.Canim trde acarim ama ex hic trye gitmiyor.Zaten metresiyle planlar yapip trdeki tum mal varligimizi son 3 yil icinde satti bitirdi .Paralar uctu anlamadim .Geriye burdakiler kaldi ama benim.imzam olmadan yapamadi yoksa sira onlardaydi.Simdi trde bosansam ne degisir bilmiyorum.
Bende sucu avukatimda buluyorum onceleri pek inanmasamda bu davada belli etti kendini.Belkide davaya gereken ozeni gostermedi ilgilenmedi.
Ama benden bi guzel 6 000 € para aldi .Hala odemem bitmedi.Bana 500 bin tl kadar tazminat ve ayda 3 bin nafaka garantisi vermisti .Kocan calismiyorum dese bile sorun degil mal var diyordu.
Dunde mahkeme kararini alip ona bi hisimla gittim hani garantiye aldiginiz nafaka tazminat nerde dedim.Bu kezde ama kocaniz calismiyor geliri yok dedi .
Sanki alay etti benimle.Simdi ex ve sevgiliside gulup alaya liyorlardir ya.Ben bu davalardan da mahkemelerdende biktim .Buaksam gidecegim avukat artik ne der bilmiyorum ama son bi kez temyize basvurup olmazsa pesini birakicam.Gizli calissin bakalim yanina kalmaz insallah oyunlari yalanlari
Arkadaş yurt dışında yaşıyor oranın Kanunları farklı olabilir.eger mallarınızı sız evlıyken almışşa eğer yarısını size vermekle yukumlu. başkasına devretse dahi bir sene öncesine kadar araştırmaya gider mahkeme avukatını değiştir herşeyi didiklettir...
Türkiye de evlendiyseniz burada da boşanmanız gerek diye biliyorum sadece Fransa da boşanırsanız Türkiye'de evli gözükebilirsiniz.Canim trde acarim ama ex hic trye gitmiyor.Zaten metresiyle planlar yapip trdeki tum mal varligimizi son 3 yil icinde satti bitirdi .Paralar uctu anlamadim .Geriye burdakiler kaldi ama benim.imzam olmadan yapamadi yoksa sira onlardaydi.Simdi trde bosansam ne degisir bilmiyorum.
mutluda olsan bu devirde 4 çocuk çok fazla..hele ekonomik özgürlüğü olmayan bir kadın için çok fazlaaaMalesef insanin yillarca guvendigi adam degisebiliyor.Tamamen baska biri oldu yillar once ettigimiz kavgalarin bile hesabini cikarmaya calisti.Zaten erkekler napsa haklidir diyen kafalar varya buda oyle iste.Beni aldatirken bahanesi evinde huzur yokmus mutlu degilmis ayrildik bitti .Sonrasinda ise tum arkadaslarina beni eve alsa bende zaten diger kadina gitmem.Simdide tekrar eve donus planlari yapiyor ama arkasinda belli birseyler var.Madem benimle mutlu degildin niye tekrar donmek istiyorsun .
Ama evlilige asla inancim kalmadi.Cevremde evlilikler tek tek yikiliyor.
4 cu hic hesapta yoktu aramiz soguktu zaten.Suphelerim vardi ama yok konduramadim .Hamile oldugumu ogrendigimde 3 aylikti doguma kadar uzulup agladim.Simdi 2 yasina geldi iyiki olmus diyorum tum dunyami doldurdu.mutluda olsan bu devirde 4 çocuk çok fazla..hele ekonomik özgürlüğü olmayan bir kadın için çok fazlaaa