ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.
Keşke düşünseydiniz sonra pişman olursunuz evlenmeden olması kötü olmuş ama bişey diyemem hata ilerde anlarsınız erkekler öyledir yapmadan zorlar yapınca benle yaptın kim bilir kimle yaptın der onların öyle bi anlık uçkurları sonrasını düşünmezler isyan etme anlatsan da anlamazlar
İtiraf mı nedir bu bakireliğinizimi kaybettiniz vallahi benimde kafam karıştı okurken :26:
İsteyerek yaptığın bir şey asla hata olamaz bunu aklından çıkar. Ve kesinlikle kimseye mecbur değilsin, sen bir bireysin ve bir deri parçasından ibaret değilsin. Önemlisin. Sevgilinin de aklında soru işareti kalacağını sanmıyorum. Çok rahatsız olursan konuşursun bu konuyu. Mesele değil. Duygularının karmaşık olması da gayet normal. Her kadının hayatında çok önemli bir dönüm noktasıdır bu.
Bu durumda ne denir bilmiyorum. Tebrik ederim mi, hayırlı olsun mu?
ara ara kanamam var diyorsunuz ya hamile olmayasınız var mı böyle bir ihtimal?
Bak ne güzel kan gelmemiş, sevgilin inanıp inanmamış umurunda değil bu yolda devam et
ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.
kadın olduğuna bu kadar sevindiğine göre,ayıp olmasın bi çeyrek takalım bari..
Eki Görüntüle 1144302
kinayeli bi yorum olarak mı anlayım bunubana inanmasını isterdim
sevgişlinle ilişkin kan gelmedi diye bittimi yoksaben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.
canım benim herşeyi gayet acık yazdığıma inanıyorum kandan kadınlıktan bahsettim. itiraf diil sizlerle paylaşmak istedim bunu. gurur duymuyorum asla canım sıkkın ve nasıl bi yol izleyeceğimi sizlere sormak istedim.
sevindiğimi nerden anladınız orasını anlamadım. ama teşekkür ederim yine de çeyreğiniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?