Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.:teytey::teytey:: Sıkı durunnnnnnnnnnnn ....HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
:sm_cool::sm_cool: Nasıl bir mutluluktur anlatamam... Sonucu aldığımızla eşimle sarılıp hüngür hüngür ağladık.. Test sonucum 217.Doktor ikizde olabilir dedi ama bu rakam çoğul gebelik için düşük gibi.
Bu mübarek günde akşam şükür namazı kılıp sizler için de dua edeceğim arkadaşlar. Herşey için çok teşekkürlerrrrrrrrrra.s.a.s.
Demiştin canım ya. Çok teşekkürlerrrrr...bak ne demiştim ben sana,ümitsizlik için çok erken demiştim...Rabbim yüzünü güldürdü...tekrar tebrikler...
Yazmayı unutmuşum. Aslında ben bir de Climare Forte kullanıyorum Bele yapıştırılıyor. Sanırım ikisinin de fonksiyonu östrojen salgılamak. Canım sen ne zamana kadar kullanacaksın onu? Cumartesiye kadar kullanacağımbonedea ben estrofemde kullanıyorum 15 gün sonra büyük ihtimal kese görmeye gidersin
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkürler. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...
Arkadaşlar bu süreçte progestan dışında verilen bir ilaç oldu mu size?
Kraliçe canım, doktor beni 15 gün sonra çağırdı kontrole. "Değeriniz oldukça yüksek 2.teste gerek yok" dedi. Gerçi ben yarın özel bir hastanede 2.testi yaptıracağım. Peki ben 15 gün sonra gidince kalp atışımı duyacam yoksa sadece kese mi göreceğim.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.:teytey::teytey:: Sıkı durunnnnnnnnnnnn ....HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
:sm_cool::sm_cool: Nasıl bir mutluluktur anlatamam... Sonucu aldığımızla eşimle sarılıp hüngür hüngür ağladık.. Test sonucum 217.Doktor ikizde olabilir dedi ama bu rakam çoğul gebelik için düşük gibi.
Bu mübarek günde akşam şükür namazı kılıp sizler için de dua edeceğim arkadaşlar. Herşey için çok teşekkürlerrrrrrrrrra.s.a.s.
selm cnm ya benım de 5 cıktı bi fikrin varmı bu arada tebrıkler
selm cnm ya benım de 5 cıktı bi fikrin varmı bu arada tebrıkler
Canım kaçıncı gün? tedaviyle mi doğal yoldan mı. ona göre birşeyler söyleyebiliriz.