• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve aylarca beklediğim an...

civciv gelsede foto koysa merak ediyorum nasil geçtiiiiiiii :1:

Ohhh simdi balayindasindir civcivimmm, Rabbim bir ömür mutlu etsin esinle seni :16::16::16:

Gelse de anlatsa biraz merak ediyorum nasıl geçtiğini?İnşallah herşey gönüllerine göre olmuştur.

günaydın kızlar :16:
sonunda gelmek,buraya yazmak nasip oldu: )))
16 günlük evliyim ve evlilik çok güzel gidiyor,Allah herkese nasip etsin: ) :nazar:
sadece herşeye rağmen annemi çok özlüyorum :14:
onun dışında iyiyim elhamdülillah.
kınam çok güzel oldu,çok kalabalıktı.erkek tarafı davullu zurnalı geldi kına yakmaya,annemle sarılıp çok ağladık...
anladımki herşeye rağmen o benim annem...ve beni çok seviyor.farkında bazı hatalarının,bende kendiminkilerin.şimdi onu telafi etmeye çalışıyor,aramız düzeldi(kırgınlıklar kalsada).
kınamı saat 6 gibi yakmaya geldiler,7 ye kadar oynandı sonra erkek tarafı gitti,ardından 12 araba ve bir otobüsle biz onların tarafa gittik,düğün gibi kalabalıktı,yemekliydi.
çok eğlenceli geçti: )
eşimede kınayı yaktık,kına eğlencesi orda devam etti 10.30a kadar,sonrada eve geldik.arkadaşlarımın hepsi bizde kaldı,gece bol bol kuruyemiş yendi,gülündü,oynandı ama ben uyudum :27:
sabah erkenden kalkıp kuaföre sonrada çekimlere gittik: )
çekimler çoooooook eğlenceliydi: )
zaten aşknihanım ve bugum görmüş :17:
onlar daha 20 de 1 i bile değil daha bi çok var ama benimde elime geçmedi henüz.hejacım dvd yi bana kargoyla yollayacak,içlerinden beğendiklerimizi albüm yapacak: )
fotolar banada sürpriz oldu: )
eşimin tepkisi çok komikti: ))
çok beğendi,anladım ama işi naza vurdu:''irezil oldum irezil :27: genel müdürlük yollarım tıkandı,bunları bana şantaj olaraak kullanacaklar,enaaaaaammmm :18: '' deyip durdu: )))
düğünümüzde çok güzel oldu: )tam 1150 kişi geldi,salona sığamadık :86:
gelinliğimi beğendiniz mi bilmiyorum,düğünde en az 15 kişi masama gelip gelinliğimi çok beğendiiğini nereden aldığımı sordu,bazıları sat bana dedi :27:
düğünde slayt gösteriside hazırlamıştık,o da çok beğenildi: )
giriş müziğim:can atilla rumeli hisarının yapılışı
dans müziği:nilüfer,ta uzak yollardan,2.dans müziği mithat körler beni sensiz bırakma
pasta müziği:yeşim aşk alfabesi
slayt müziği:ah nerede
düğün bitip,çıkarkenki müzikte sezen aksu:olmaz olsun cüzdanımda milyonlardı.
çok eğlenceli geçti.
ama canımı sıkan bişey vardı kınada eşimin binasından biri havaya tabanca sıktı ve hepimiz çok kızdık,kayınpederim,eşim kaç defa kızdı ama adam dinlemedi,ödüm koptu birine denk gelecek diye,adama içimden saymadığımı bırakmadım benim en güzel günümü vicdan azabı korkusuyla geçirttiği için :41:
düğün günü kız çıkarmaya gelirken ev hüzün doldu...
geldiler,salona geçtik.
ben ve eşim ayaktaydık,abim kuşağımı 3 kere bağlayığ çözdü...o sırada ilk defa ebimi ağlarken gördüm :14: onu görünce dayanamadım bende başladım ağlamaya :14:
2 3 dakika boyunca hiç ayrılmadan sarılıp durduk,hakkını helal et benim güzel kardeşim deyişi hiç gitmiyor kulağımdan...
annem babam...öyle zorduki vedalaşmak.
teyzelerim,dayım,halalarım,anneannem,arkadaşlarım hep ağladılar...
bi baktım eşimde ağlıyor :48:
sonradan annem söyledi;düğünden sonra abim odasına kapanıp 1 saat boyunca ağlamış,sözlüsü teselli etmeye çalışmış :14: canım abim benim....
bunları yazarken bile o anlar gözümün önüne geliyor,ağlıyorum :14:
kızlar benden size tavsiye,annenizle düşman gibi olsanız dahi emin olun gelin olup gidince herşey düzeliyor,özleniyor,değeri daha iyi biliniyor...
ben şimdi annemden çok uzaktayım,çok özlüyorum ailemi :5:
onlarda öyle.bazen dayanamayıp eşimin kucağında ağlıyorum,garibim ne yapacağını şaşırıyor beni teselli etmek için.kılıktan kılığa giriyor beni güldürmek için.
ramazanın ilk haftasını 4 gözle bekliyorum,annem babam gelecek: )
neyse bu kadar duygusallık yeter :1:
düğünden sonra kv evine gittik.tuhaf tuhaf adetler uyguladılar.kurban kestiler gözümüzün önünde :53:
kanını eşimin alnına sürdüler,benimkinede süreceklerdi ama izin vermedim.
binanın önünde içinde kuruyemiş ve para olan bi testi kırdılar derken gene aynı adam tabanca patlatıyor :47:
artık dayanamadım,ailemden ayrılmanın verdiği hüzünle ağlamaya başladım,eşim çok kızdı adama,beni avutup durdu.
derken yukarı çıktık,elime çivi,çekiç verdiler duvara çaktırdılar,kv ye ve bana toz şeker yedirdiler,ağzıma bal sürdüler,mide allak bullak oldu :111:
evin kapısına yağ sürdürdüler.
derken çok şükür girebildik eve :86:
imam nikahımız kıyıldı.bizi odamıza bıraktılar herkes gitti.
canım annem kızarmış tavuk,pilav,baklava,kuruyemiş yollamış(adettendir)
onları yedik ve uyuduk: )
2 3 gün sonrada balayına gittik,çok güzeldi: )
ben bol bol spor yapıp yüzdüğüm için kilo almadım ama eşim ağustos böceği misali bol bol yiyip spor yamadığı,yüzme bilmediği için,suda sadece durduğu için 5 kilo aldı 5 günde :27:
tatilimiz harikaydı.
dönüşte el öpme fasılları başladı.
anneme gittik,odamın şeklini bile değiştirmemiş,hiç bişeye dokunmamış :5:
en sevdiğim yemekleri yapmış.o gece orda kaldık...derken erzuruma geldik nihayet: )
kandil günü geldik evimize.niyetliydik,bol bol dua ettik evliliğimiz için :nazar:
altın konusunda da hiç sıkıntı çıkmadı kızlar.eşimde bende tavrımızı belli edince geri çekti kv kendini.
ama kınada düğünde 5 10 altın cepledi,gördüm :27:
napalım ona bişey demiyorum,cahilliğine verip gülüp geçtim.
o 5 10 altın beni zengin etmez ama kv nin gözümdeki değerini indirdi...o yüzden hayırlısı deyip çokta takılmadım.
Rabbim aşknihanıma,buguma ve isteyen herkese nasip etsin: )))))))
TATLICADI : )))
şimdi sende evlisin: )))
hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım,umarım herşey gönlünden geçtiği gibi olmuştur: ))
sıra sende,merakla bekliyorum düğünün ve kına gecesinin detaylarını: )))
bu arada foto koymaya kocişin pek gönlü yok,ama facebooktan bakarsanız heja esra deniz'e orada fotoğraflarımız var: )
pelerinli gelin benim: )
isteyene fotolar elime ulaşınca özelden atarım: )

günaydın kızlar :16:
sonunda gelmek,buraya yazmak nasip oldu: )))
16 günlük evliyim ve evlilik çok güzel gidiyor,Allah herkese nasip etsin: ) :nazar:
sadece herşeye rağmen annemi çok özlüyorum :14:
onun dışında iyiyim elhamdülillah.
kınam çok güzel oldu,çok kalabalıktı.erkek tarafı davullu zurnalı geldi kına yakmaya,annemle sarılıp çok ağladık...
anladımki herşeye rağmen o benim annem...ve beni çok seviyor.farkında bazı hatalarının,bende kendiminkilerin.şimdi onu telafi etmeye çalışıyor,aramız düzeldi(kırgınlıklar kalsada).
kınamı saat 6 gibi yakmaya geldiler,7 ye kadar oynandı sonra erkek tarafı gitti,ardından 12 araba ve bir otobüsle biz onların tarafa gittik,düğün gibi kalabalıktı,yemekliydi.
çok eğlenceli geçti: )
eşimede kınayı yaktık,kına eğlencesi orda devam etti 10.30a kadar,sonrada eve geldik.arkadaşlarımın hepsi bizde kaldı,gece bol bol kuruyemiş yendi,gülündü,oynandı ama ben uyudum :27:
sabah erkenden kalkıp kuaföre sonrada çekimlere gittik: )
çekimler çoooooook eğlenceliydi: )
zaten aşknihanım ve bugum görmüş :17:
onlar daha 20 de 1 i bile değil daha bi çok var ama benimde elime geçmedi henüz.hejacım dvd yi bana kargoyla yollayacak,içlerinden beğendiklerimizi albüm yapacak: )
fotolar banada sürpriz oldu: )
eşimin tepkisi çok komikti: ))
çok beğendi,anladım ama işi naza vurdu:''irezil oldum irezil :27: genel müdürlük yollarım tıkandı,bunları bana şantaj olaraak kullanacaklar,enaaaaaammmm :18: '' deyip durdu: )))
düğünümüzde çok güzel oldu: )tam 1150 kişi geldi,salona sığamadık :86:
gelinliğimi beğendiniz mi bilmiyorum,düğünde en az 15 kişi masama gelip gelinliğimi çok beğendiiğini nereden aldığımı sordu,bazıları sat bana dedi :27:
düğünde slayt gösteriside hazırlamıştık,o da çok beğenildi: )
giriş müziğim:can atilla rumeli hisarının yapılışı
dans müziği:nilüfer,ta uzak yollardan,2.dans müziği mithat körler beni sensiz bırakma
pasta müziği:yeşim aşk alfabesi
slayt müziği:ah nerede
düğün bitip,çıkarkenki müzikte sezen aksu:olmaz olsun cüzdanımda milyonlardı.
çok eğlenceli geçti.
ama canımı sıkan bişey vardı kınada eşimin binasından biri havaya tabanca sıktı ve hepimiz çok kızdık,kayınpederim,eşim kaç defa kızdı ama adam dinlemedi,ödüm koptu birine denk gelecek diye,adama içimden saymadığımı bırakmadım benim en güzel günümü vicdan azabı korkusuyla geçirttiği için :41:
düğün günü kız çıkarmaya gelirken ev hüzün doldu...
geldiler,salona geçtik.
ben ve eşim ayaktaydık,abim kuşağımı 3 kere bağlayığ çözdü...o sırada ilk defa ebimi ağlarken gördüm :14: onu görünce dayanamadım bende başladım ağlamaya :14:
2 3 dakika boyunca hiç ayrılmadan sarılıp durduk,hakkını helal et benim güzel kardeşim deyişi hiç gitmiyor kulağımdan...
annem babam...öyle zorduki vedalaşmak.
teyzelerim,dayım,halalarım,anneannem,arkadaşlarım hep ağladılar...
bi baktım eşimde ağlıyor :48:
sonradan annem söyledi;düğünden sonra abim odasına kapanıp 1 saat boyunca ağlamış,sözlüsü teselli etmeye çalışmış :14: canım abim benim....
bunları yazarken bile o anlar gözümün önüne geliyor,ağlıyorum :14:
kızlar benden size tavsiye,annenizle düşman gibi olsanız dahi emin olun gelin olup gidince herşey düzeliyor,özleniyor,değeri daha iyi biliniyor...
ben şimdi annemden çok uzaktayım,çok özlüyorum ailemi :5:
onlarda öyle.bazen dayanamayıp eşimin kucağında ağlıyorum,garibim ne yapacağını şaşırıyor beni teselli etmek için.kılıktan kılığa giriyor beni güldürmek için.
ramazanın ilk haftasını 4 gözle bekliyorum,annem babam gelecek: )
neyse bu kadar duygusallık yeter :1:
düğünden sonra kv evine gittik.tuhaf tuhaf adetler uyguladılar.kurban kestiler gözümüzün önünde :53:
kanını eşimin alnına sürdüler,benimkinede süreceklerdi ama izin vermedim.
binanın önünde içinde kuruyemiş ve para olan bi testi kırdılar derken gene aynı adam tabanca patlatıyor :47:
artık dayanamadım,ailemden ayrılmanın verdiği hüzünle ağlamaya başladım,eşim çok kızdı adama,beni avutup durdu.
derken yukarı çıktık,elime çivi,çekiç verdiler duvara çaktırdılar,kv ye ve bana toz şeker yedirdiler,ağzıma bal sürdüler,mide allak bullak oldu :111:
evin kapısına yağ sürdürdüler.
derken çok şükür girebildik eve :86:
imam nikahımız kıyıldı.bizi odamıza bıraktılar herkes gitti.
canım annem kızarmış tavuk,pilav,baklava,kuruyemiş yollamış(adettendir)
onları yedik ve uyuduk: )
2 3 gün sonrada balayına gittik,çok güzeldi: )
ben bol bol spor yapıp yüzdüğüm için kilo almadım ama eşim ağustos böceği misali bol bol yiyip spor yamadığı,yüzme bilmediği için,suda sadece durduğu için 5 kilo aldı 5 günde :27:
tatilimiz harikaydı.
dönüşte el öpme fasılları başladı.
anneme gittik,odamın şeklini bile değiştirmemiş,hiç bişeye dokunmamış :5:
en sevdiğim yemekleri yapmış.o gece orda kaldık...derken erzuruma geldik nihayet: )
kandil günü geldik evimize.niyetliydik,bol bol dua ettik evliliğimiz için :nazar:
altın konusunda da hiç sıkıntı çıkmadı kızlar.eşimde bende tavrımızı belli edince geri çekti kv kendini.
ama kınada düğünde 5 10 altın cepledi,gördüm :27:
napalım ona bişey demiyorum,cahilliğine verip gülüp geçtim.
o 5 10 altın beni zengin etmez ama kv nin gözümdeki değerini indirdi...o yüzden hayırlısı deyip çokta takılmadım.
Rabbim aşknihanıma,buguma ve isteyen herkese nasip etsin: )))))))
TATLICADI : )))
şimdi sende evlisin: )))
hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım,umarım herşey gönlünden geçtiği gibi olmuştur: ))
sıra sende,merakla bekliyorum düğünün ve kına gecesinin detaylarını: )))
bu arada foto koymaya kocişin pek gönlü yok,ama facebooktan bakarsanız heja esra deniz'e orada fotoğraflarımız var: )
pelerinli gelin benim: )
isteyene fotolar elime ulaşınca özelden atarım: )

Hosgeldin civcivimmmm :16::16::16:
Ayin 17'sinden beri bekliyordum gelmeni ama tahmin ettim kosturmaktan vaktinin olmayacagini :1:
Cok sükür iyi gecmis olmasina çok ama çok sevindimmmm :16: Rabbim bir ömür ayni yastiga bas koymanizi nasip etsin canim, daha daha çok mutlu etsin insallah canim benim yaaa :16:
Fotolara baktim ama anlamadim hangisi sensin :1: özelden bana ismini yazarmisin gelinlerin ismide var ya ordan anlarim belki :27:
yada direk fotonu at tatlim merak ediyorummm :34:
Halayi naptin halayi ? Zorlanmadan katildin mi sende halaya? merak ediyorummm :52:
Ne degisik adetleri varmis yahu eve girene kadar çile çekmissin resmen :1: çok sükür geçmis gitmis ya hayirlisiyla sen ona bak :34:

Anlatayim kuzum bende :34:
Kina gecesinin oldugu gün herkes toplandi sagdan soldan, evde yemekler verildi falan.. Gerçi ben hiç birini görmedim, kuaföre gittim, giyinip gelmem saat 4ü buldu. Sonrada esimin tarafi geldiler açik mekanda foto cekimine gittik..
Saat 8'e kadar oyalandik fotolarla, birazda gezdik ondan sonra. Salon dolunca gittik 8 gibi artik. Konfetiler patlattilar biz kapida görününce o an ki heyecani hiç unutamiyorum. Inanamiyorum bunlar bizim için mi diyip durdum :16:
Salona girdik sarkimizda dans ettik (Asli Güngör'den Bana Seni Gerek Seni). Ondan sonra DJ koydu pespese parçalari koptu bütün millet.. Modern ve klasik karisimi bi kina gecesiydi.. Kina zamani geldi, bindallimi giydik yüksek yüksek tepelere sarkisini söylediler ama aglamadim.. Sulu göz olan ben aglamadim valla sasiyorum hâlâ kendime :1:
Sonra bütün salonu gezdik akrabalarin ellerini öptük veeee piste dönüp tekrar döktürdük :21:
Sonunda da DJ'den tekrar istedik dans müzigimizi ve bindallimla sarmas dolas dans ettik canim kocacimla :16:
Eve geldim, gece 3'ü buldu dus alip yatmam..
Veeee dügün sabahi...
7'de geriye kalktim kuaför randevusu için...
12'de fotograf cekimlerine gittik yine dis mekan çekimleriydi.. Ve Allahima sonsuz sükürler olsun bütün bi hafta yagmurlu gösteren o Cuma ve Cumartesi günü günesliydi ve sicacikti hava...:nazar:
3 gibi ben eve döndüm, erkek tarafi davulla zurnayla geldiler..
Kusagimi amcam bagladi. Erkek kardesim yok, babayada düsmez dediler.
Amcam 3 kere cözdü ve bagladi.. Duasinida etti, Rabbim kabul eylesin insallah :nazar:
Iste o an gözyaslarim süzüldü ama ne süzülme. Tutamiyordum akip gidiyordu.. Babama baktim ayni, annem ayniydi... Gözgöze gelmemeye calistim o an onlarla...
Ciktik ve nikah dairesine gittik ordan...
5'te nikahimiz kiyildi...
Nikah dairesinin önünde de oynandi davulla zurnayla :32:
Sonra biz sagdiclarla eve gittik, karnimizi doyurduk iki gündür bisey yiyememistik orda yedim biraz... Nikahi basinca istahimiz acildi heral :1::1::1:
Ondan sonrada yine 8 gibi dügün salonuna gittik... Bu sefer kina gecesinde ki kadar heyecanli degildim nedense :12:
Davulla zurnayla girdik bu sefer. Esim yüzümü acti, alnimdan öptü :16:
Dansimizi ettik. Bu sefer Kayahan'dan Seninle Herseye Varim Ben'di... :16:
Cok ama çok eglenceli geçti dügünümüz.. Slaytlarda öglenki fotograflar vardi.. Ayakkabimin bagi cözülmüstü cekimler esnasinda ve esim bagladi ve o anida cekmis fotografci..
Ayni boyda oldugumuz için vede kücüklükten beri hayalim oldugu için beyaz konversler giymistim ayakkabi olarak.. Tabi istanbulda gelin buketlerim yapay ve canli'da süslettirmistim boncuklarla o konversleri ve hic bisekilde marka falan gözükmüyodu, kar beyaziydi...
Slaytlarda herkes görmüs iste ayakkabilari.. kücücük cocuklardan tut herkes görmeye calisiyordu, dibimden ayrilmiyordu biraz kaldirayimda fotograf ceksinler diye.. :52:
böylelikle burda yeni bi adet baslattim konverslerle.. Halbuki türkiyede o kadar cok yapan varki :1:
Takilar takildi, pastamiz kesildi, son dansti, son halaydi, ailelerle fotograflardi derken 2 gibi ciktik salondan evimize gittik... Sagdiclarimiz birakti eve...

Cok sükür aksilikler oldu ama kafaya takicak seyler degildi, nazar boncugumuzdu onlar :nazar:
Hersey mükemmeldi...
Rüya gibi hâlâ uyanmak istemiyorum...:16:

Tek kabusum ben ne zaman dört dörtlük yemek yapicam yaaaaaaaaaaaa :27:
Ya yakiyorum ya cok pisiriyorum ya az pisiriyorum :52::52::52:

Son düzenleme:
Civcivviiiiiimmm..
Geldin nihayet gözümüz yollarda kaldııı:16::16::16:
Alllah nazarlardan saklasın ne güzeldin yaaa:nazar::nazar:
Gelinliğin şahaneydi, sen de öyle.
Yeni bir akım olacak bu pelerin ne kadar zarif duruyor arkası öyle upuzun.
Kumaşı filan da çok hoşuma gitti cinsi ne ki. Neyi merak ediyorum ya:1:
Fotoğraflara bakmıştım hemen zaen, durur muyum:1:
Diğerlerini görmeyi de çok isterim
Bayıldım hepsine.
Çok şükür çok güzel, sorunsuz atlatmşsınız bu telaşı da.
Tatlı ve güzel yer aldı artık hafızalarınızda.
Rabbbim çooook mutlu eylesin inşallah.
Balayına nereye gittiniz canım.

Veeeeeeeee gelelim en önemli soruya
Ayakkabından silindi mi adım :52::52::52:
Dualarını edebildin mi:34:
Güzel dileklerin için sağ ol tatlım...
Allah yuvanızdan huzuru aşkı eksik etmesin:nazar::nazar::nazar:
Görüşürüz yine inşallah.

Hosgeldin civcivimmmm :16::16::16:
Ayin 17'sinden beri bekliyordum gelmeni ama tahmin ettim kosturmaktan vaktinin olmayacagini :1:
Cok sükür iyi gecmis olmasina çok ama çok sevindimmmm :16: Rabbim bir ömür ayni yastiga bas koymanizi nasip etsin canim, daha daha çok mutlu etsin insallah canim benim yaaa :16:
Fotolara baktim ama anlamadim hangisi sensin :1: özelden bana ismini yazarmisin gelinlerin ismide var ya ordan anlarim belki :27:
yada direk fotonu at tatlim merak ediyorummm :34:
Halayi naptin halayi ? Zorlanmadan katildin mi sende halaya? merak ediyorummm :52:
Ne degisik adetleri varmis yahu eve girene kadar çile çekmissin resmen :1: çok sükür geçmis gitmis ya hayirlisiyla sen ona bak :34:

Anlatayim kuzum bende :34:
Kina gecesinin oldugu gün herkes toplandi sagdan soldan, evde yemekler verildi falan.. Gerçi ben hiç birini görmedim, kuaföre gittim, giyinip gelmem saat 4ü buldu. Sonrada esimin tarafi geldiler açik mekanda foto cekimine gittik..
Saat 8'e kadar oyalandik fotolarla, birazda gezdik ondan sonra. Salon dolunca gittik 8 gibi artik. Konfetiler patlattilar biz kapida görününce o an ki heyecani hiç unutamiyorum. Inanamiyorum bunlar bizim için mi diyip durdum :16:
Salona girdik sarkimizda dans ettik (Asli Güngör'den Bana Seni Gerek Seni). Ondan sonra DJ koydu pespese parçalari koptu bütün millet.. Modern ve klasik karisimi bi kina gecesiydi.. Kina zamani geldi, bindallimi giydik yüksek yüksek tepelere sarkisini söylediler ama aglamadim.. Sulu göz olan ben aglamadim valla sasiyorum hâlâ kendime :1:
Sonra bütün salonu gezdik akrabalarin ellerini öptük veeee piste dönüp tekrar döktürdük :21:
Sonunda da DJ'den tekrar istedik dans müzigimizi ve bindallimla sarmas dolas dans ettik canim kocacimla :16:
Eve geldim, gece 3'ü buldu dus alip yatmam..
Veeee dügün sabahi...
7'de geriye kalktim kuaför randevusu için...
12'de fotograf cekimlerine gittik yine dis mekan çekimleriydi.. Ve Allahima sonsuz sükürler olsun bütün bi hafta yagmurlu gösteren o Cuma ve Cumartesi günü günesliydi ve sicacikti hava...:nazar:
3 gibi ben eve döndüm, erkek tarafi davulla zurnayla geldiler..
Kusagimi amcam bagladi. Erkek kardesim yok, babayada düsmez dediler.
Amcam 3 kere cözdü ve bagladi.. Duasinida etti, Rabbim kabul eylesin insallah :nazar:
Iste o an gözyaslarim süzüldü ama ne süzülme. Tutamiyordum akip gidiyordu.. Babama baktim ayni, annem ayniydi... Gözgöze gelmemeye calistim o an onlarla...
Ciktik ve nikah dairesine gittik ordan...
5'te nikahimiz kiyildi...
Nikah dairesinin önünde de oynandi davulla zurnayla :32:
Sonra biz sagdiclarla eve gittik, karnimizi doyurduk iki gündür bisey yiyememistik orda yedim biraz... Nikahi basinca istahimiz acildi heral :1::1::1:
Ondan sonrada yine 8 gibi dügün salonuna gittik... Bu sefer kina gecesinde ki kadar heyecanli degildim nedense :12:
Davulla zurnayla girdik bu sefer. Esim yüzümü acti, alnimdan öptü :16:
Dansimizi ettik. Bu sefer Kayahan'dan Seninle Herseye Varim Ben'di... :16:
Cok ama çok eglenceli geçti dügünümüz.. Slaytlarda öglenki fotograflar vardi.. Ayakkabimin bagi cözülmüstü cekimler esnasinda ve esim bagladi ve o anida cekmis fotografci..
Ayni boyda oldugumuz için vede kücüklükten beri hayalim oldugu için beyaz konversler giymistim ayakkabi olarak.. Tabi istanbulda gelin buketlerim yapay ve canli'da süslettirmistim boncuklarla o konversleri ve hic bisekilde marka falan gözükmüyodu, kar beyaziydi...
Slaytlarda herkes görmüs iste ayakkabilari.. kücücük cocuklardan tut herkes görmeye calisiyordu, dibimden ayrilmiyordu biraz kaldirayimda fotograf ceksinler diye.. :52:
böylelikle burda yeni bi adet baslattim konverslerle.. Halbuki türkiyede o kadar cok yapan varki :1:
Takilar takildi, pastamiz kesildi, son dansti, son halaydi, ailelerle fotograflardi derken 2 gibi ciktik salondan evimize gittik... Sagdiclarimiz birakti eve...

Cok sükür aksilikler oldu ama kafaya takicak seyler degildi, nazar boncugumuzdu onlar :nazar:
Hersey mükemmeldi...
Rüya gibi hâlâ uyanmak istemiyorum...:16:

Tek kabusum ben ne zaman dört dörtlük yemek yapicam yaaaaaaaaaaaa :27:
Ya yakiyorum ya cok pisiriyorum ya az pisiriyorum :52::52::52:

tatlıcanım hemen hemen hep aynı rotada gitmiş yapılanlar: )))
özelden foto bekliyorum: )
ne güzel maşallah :nazar:
çok sevindim sorunsuz geçmesine: ))
halay :27:
kınada halay çektim,öğrendimde: )güzel oldu yaniii: )
ama eşim yozgatlı o kadar farklı halay varki hepsini aynı anda öğrenemedim,bi yerde de rezil oldum zaten :26:
yozgatlıların trakya diye bi oyunu var,yuvarlak kurup,ritimli alkış tutarak dönüyosun,sonra 2 bayan çıkıyor(bu arada sadece bayanlar oynuyor bunu),oryantele benzeyen değişik bi dans yapıyorlar.
biraz yaptıktan sonra halkadan 2 kişi seçiyorlar ve onlar oynuyor.
ben saf saf alkış tutarken biri beni almaz mı ortaya :53:
lap diye kaldım ortada :27:
ben bir kaçtım koşa koşa,hala konuşurlar,gelin halaydan kaçtı diye :86:
kocamda dalga geçip duruyor hala :17:
özelden adımı vereyim canım: )
resim olarak şimdi atamam çünkü dvd bana hala gelmedi,gelince atarım ama: )

Civcivviiiiiimmm..
Geldin nihayet gözümüz yollarda kaldııı:16::16::16:
Alllah nazarlardan saklasın ne güzeldin yaaa:nazar::nazar:
Gelinliğin şahaneydi, sen de öyle.
Yeni bir akım olacak bu pelerin ne kadar zarif duruyor arkası öyle upuzun.
Kumaşı filan da çok hoşuma gitti cinsi ne ki. Neyi merak ediyorum ya:1:
Fotoğraflara bakmıştım hemen zaen, durur muyum:1:
Diğerlerini görmeyi de çok isterim
Bayıldım hepsine.
Çok şükür çok güzel, sorunsuz atlatmşsınız bu telaşı da.
Tatlı ve güzel yer aldı artık hafızalarınızda.
Rabbbim çooook mutlu eylesin inşallah.
Balayına nereye gittiniz canım.

Veeeeeeeee gelelim en önemli soruya
Ayakkabından silindi mi adım :52::52::52:
Dualarını edebildin mi:34:
Güzel dileklerin için sağ ol tatlım...
Allah yuvanızdan huzuru aşkı eksik etmesin:nazar::nazar::nazar:
Görüşürüz yine inşallah.

sağolasın canım arkadaşım benim: )))
Rabbim sana daha güzel yaşamayı nasip etsin bu günleri: )
dediğim gibi dvd elime geçince sanada atacağım özelden: )
bu arada seninde bugumunda ismi öyle bi silinmişki isminizin nerde olupta silinip gittiğini bile bulamadım :9:
silinmemiş isimlerden yola çıkarak anladım silindiğini çünkü ikinizin isminde başka isim yoktu tanıdık: )
ilk gecemde size dua ettim bol bol: )
Rabbim inşallah bize bu dünyayıda öteki dünyayıda cennet kılar eşlerimizle :nazar:

bu arada seninde bugumunda ismi öyle bi silinmişki isminizin nerde olupta silinip gittiğini bile bulamadım :9:
silinmemiş isimlerden yola çıkarak anladım silindiğini çünkü ikinizin isminde başka isim yoktu tanıdık: )
Rabbim inşallah bize bu dünyayıda öteki dünyayıda cennet kılar eşlerimizle :nazar:

Aaaaaa işte buna çok çok çook sevindim tatlım ya:52::52::52:
Ve bir o kadar da teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum.
Bugusuyla İşi garantiledik sayılır desene:1::1:
Duaların hayırlısıyla kabul olur canım inşallah.
O gece edilenler kabul olurmuş zaten inşallah.
Bir de o gece yedikleriniz cennette önünüze gelir diye biliyorum siz de güzel şeyler yemişsiniz:1::1:
Allah razı olsun...
Fotoları da bekliyorum :34:

Bu arada tatlıkedi hayırlı olsun, düğünün ne güzel geçmiş...
Allah ayırmasın ve hep mutlu etsin inşallah

[/B]

Civcivimmm...:54:

Hoşgeldin canıııııımmm....:21:

Rabbim nazarlardn korusun maşallah...:nazar:

Bebiş haberlerini de bekliyoruz.:49::1::1::1:

Allah işi garantiledik hakkaten.:64::4::1:

Bir de o gece yedikleriniz cennette önünüze gelir diye biliyorum siz de güzel şeyler yemişsiniz:1::1:
Allah razı olsun...

[/B]

çok tesekkür ederim canim, Amiiiiiin insallah :nazar::16:
Rabbim sanada gönlündekiyle ve hayirlisiyla yasamayi nasip etsin insALLAH :nazar:

tatlıcanım hemen hemen hep aynı rotada gitmiş yapılanlar: )))
özelden foto bekliyorum: )
ne güzel maşallah :nazar:
çok sevindim sorunsuz geçmesine: ))
halay :27:
kınada halay çektim,öğrendimde: )güzel oldu yaniii: )
ama eşim yozgatlı o kadar farklı halay varki hepsini aynı anda öğrenemedim,bi yerde de rezil oldum zaten :26:
yozgatlıların trakya diye bi oyunu var,yuvarlak kurup,ritimli alkış tutarak dönüyosun,sonra 2 bayan çıkıyor(bu arada sadece bayanlar oynuyor bunu),oryantele benzeyen değişik bi dans yapıyorlar.
biraz yaptıktan sonra halkadan 2 kişi seçiyorlar ve onlar oynuyor.
ben saf saf alkış tutarken biri beni almaz mı ortaya :53:
lap diye kaldım ortada :27:
ben bir kaçtım koşa koşa,hala konuşurlar,gelin halaydan kaçtı diye :86:
kocamda dalga geçip duruyor hala :17:
özelden adımı vereyim canım: )
resim olarak şimdi atamam çünkü dvd bana hala gelmedi,gelince atarım ama: )

Maşallah Rabbim mutluluğunuzu,sevginizi,saygınızı aşkınızı daim etsin ne güzel dualar etmişsin Allah razı olsun...Çok güzel geçmiş,darısı başımıza inşallah benim düğünüme de son 25 gün inşallah:):34:

Allah razı olsun...

[/B]

amin canım Rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin: ))
elime fotolar geçtiği zaman özelden atacağım sana: )

Civcivimmm...:54:

Hoşgeldin canıııııımmm....:21:

Rabbim nazarlardn korusun maşallah...:nazar:

Bebiş haberlerini de bekliyoruz.:49::1::1::1:

Allah işi garantiledik hakkaten.:64::4::1:

bugumm: )))
ne çok özlemişim sizle muhabbet etmeyi: )
evet işi garantilediniz,en kısa zamanda düğün haberlerinizi bekliyorum :123:
bebek için daha erken yaw :17:

Maşallah Rabbim mutluluğunuzu,sevginizi,saygınızı aşkınızı daim etsin ne güzel dualar etmişsin Allah razı olsun...Çok güzel geçmiş,darısı başımıza inşallah benim düğünüme de son 25 gün inşallah:):34:

ne güzel canım sanada az kalmış,inşallah seninkide istedğindende güzel geçer: )
hayırlı olsun şimdiden,Rabbim bir yastıkta sağlıklı sıhhatli,mutlu huzurlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin :nazar:

Aman nazar değmesin öyle güzel yazmışsınız ki :nazar: Allah hep mutlu mesut etsin sizi :1:

civcivvv hayırlı olsun canım güzel geçmesine çok sevindim :) mutluluğunuz daim olsun inşallah :nazar: Fotoğraflarını ben de merak ediyorum düğün fotocusu araştırdığım için :) bana da gönderebilir misin eline geçince özelden?

bu kpssde olaylı diyorlar ya hadi hayırlısı ben de girdim ilk bölüm çok zordu zaten. şimdi de çalıntı iddiaları dolaşıyor :S

Türkçe oldukça zordu,tarih ve coğrafya kolaydı...Ama türkçe ile uğraşmaktan matematiğe vakit ayıramadım:( bu sene bi beklentim yok ama inşallah 70 i geçerim kaldı ki geçiçem gibi ama yine de emin olamıyorum,bu soruların sızdırılmış olması durumları da baya canımı sıktı inşallah aslı yoktur...:S:47:

Back