• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve aylarca beklediğim an...

Pelerini çok seviyordun bildiğim kadarıyla:34:
Gelinliğini gördüm bugu_su sayesinde:16::16:
Çok güzelmiş sana da çok yakışmış canım.
Başörtünün üstünde de aksesuar var sanırım, güzelmiş. Bi nişan çekimi görmüştüm bu tarz bir şey farklı ve güzel duruyor.
Çok seviyorum ben de bu tarz, kompozisyonu olan dış çekimleri.
Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum:52::52:

Son düzenleme:
seni gidi seniiii :86:
ama bitmiş halini görsen bu demezsin: )
boyun kısmı,eteğin arkası falan çok farklı oldu.bide duvak yerine pelerin kullanacağım: )

Arar bulurum izini,bilirsin zır deliyim ben.:27:

Kız pelerin nasıl olacak,kafam hiç basmıyor valla.:9:
Başörtünün üstünde de aksesuar var sanırım, güzelmiş. Bi nişan çekimi görmüştüm bu tarz bir şey farklı ve güzel duruyor.

Ahhh ne demek efendim,ben bu günler için varım.:27:

bugu_su organizasyon.:27:

dış çekm yapan tesettürlü bir bayanla anlaştık: )
aksesuarlar güzel,pelerini ben özellikle istedim,yanlarına taş işlettim,tepede de bi aksesuar olacak: )
farklılıkları seviyorum,bunun içinde detaylara önem veriyorum,umarım güzel bişeyler çıkar :31:

Arar bulurum izini,bilirsin zır deliyim ben.:27:

Kız pelerin nasıl olacak,kafam hiç basmıyor valla.:9:

Ahhh ne demek efendim,ben bu günler için varım.:27:

bugu_su organizasyon.:27:

bugu dedektif :27:
heheee: )))

bak böyle olacak canım aşağı yukarı;

Eki Görüntüle 433697 $baş aksesuarı.jpg

Bu konuyu da geyiğe çevirdik zannımca.:26::27:

Hiç görmemiştim daha önce ama çok hoşuma gitti civcivim.:31:

Resimlerini ben de sabırsızlıkla bekliyorum.:86:

dış çekm yapan tesettürlü bir bayanla anlaştık: )
aksesuarlar güzel,pelerini ben özellikle istedim,yanlarına taş işlettim,tepede de bi aksesuar olacak: )
farklılıkları seviyorum,bunun içinde detaylara önem veriyorum,umarım güzel bişeyler çıkar :31:

Aaa yoksa benim bildiğim ve çook beğendiğim fotoğrafçı mı? Dur özelden adını yazayım bakalım aynı mı?
Onun çekimlerine bayılıyorum:31:
Bu günleri daha güzel yapan şeyler bu detaylarda saklı bence de.
Ama ben senin gibi farklılık yapamam sanırım, yani pelerini, o aksesuarı taşıyamam sanki.
senin tarzına çok uygun.
Seni yansıtıyor resmen.

Canımmm beniiiimmmmm çok teşekkür ederim....:86::86::111:

Yok anam,ben de bu şans varken,hepsi silinir,bi ben kalırım.:26::27:

bu arada bugum,ayakkabımın altına adını yazdım şimdi: )
aşknihanı yazarken,senide yazdım daha sonra koşturmacadan unutmayım diye: )
hadi bakalım,merakla bekliyorum silinecek mi: )

Aaaa çok değişik ve güzelmiş sahiden...Ben bu kadar zarif duracağını düşünmemiştim doğrusu.
Bu arada isim için çoook teşekkür ederim efendim:42::42:

:46: civcivvv çok sevindim canım hayırlı olsun eminim
Çok guzel olursun orijinal fikirlerinle :) Farabi isini de kesin halettin herhalde temelli gidiyorum dediğine gore :) bu arada dış mekan foto için nereyi sectiniz merak ettim şemsiye ve fes guzel fikir :)

Son düzenleme:
Bu konuyu da geyiğe çevirdik zannımca.:26::27:

Hiç görmemiştim daha önce ama çok hoşuma gitti civcivim.:31:

Resimlerini ben de sabırsızlıkla bekliyorum.:86:

galiba öyle oldu :86: ama napalımikonu illaki değişiveriyor biraya gelince :17:

beğenmene sevindim canım: )

burdakiler kadar gösterişli olmasada genel itibariyle bu tipte: )

Aaa yoksa benim bildiğim ve çook beğendiğim fotoğrafçı mı? Dur özelden adını yazayım bakalım aynı mı?
Onun çekimlerine bayılıyorum:31:
Bu günleri daha güzel yapan şeyler bu detaylarda saklı bence de.
Ama ben senin gibi farklılık yapamam sanırım, yani pelerini, o aksesuarı taşıyamam sanki.
senin tarzına çok uygun.
Seni yansıtıyor resmen.

çok teşekkür ederim canım: )

bende o yüzden böyle yapmaya karar verdim,ilk diktirdiğimde duvak vardı son anda karar verip geçen hafta diktirdim: ))

özelden yolla bakalım o mu acaba: )

Canımmm beniiiimmmmm çok teşekkür ederim....:86::86::111:

Yok anam,ben de bu şans varken,hepsi silinir,bi ben kalırım.:26::27:

yok kız en silinen yere yazdım :27:
oynarkende orayı sürte sürte oynayacağım merak etme :111:

Aaaa çok değişik ve güzelmiş sahiden...Ben bu kadar zarif duracağını düşünmemiştim doğrusu.
Bu arada isim için çoook teşekkür ederim efendim:42::42:

rica ederim canım: )
umarım hemen silinir: )
bunun için özel efor sarfedeceğim :27:

Çok guzel olursun orijinal fikirlerinle :) Farabi isini de kesin halettin herhalde temelli gidiyorum dediğine gore :) bu arada dış mekan foto için nereyi sectiniz merak ettim şemsiye ve fes guzel fikir :)

evet heidicim farabi çıktı: )
iyi dileklerin için çok sağol,Rabbim daha iyilerini sana nasip etsin: )
ben ankarada oturuyorum düğünde burada olacak.hamamönünde yapılacak çekimler,bide göksu: )
zaten fotoğrafçım aynı zamanda şemsiye yapıp satıyor,böyle dantelli eskilerin havasında...
fes de kendi çekimlerde kullandığı aksesuarı: )

Ben de hamamönünü tavsiye edecektim canım sana tam isabet oldu :46: kendiniz mı seciyorsunuz fotocu mu belirliyor ? farabi isine de sevindim canim o da hayirli olsun benim düğünüme daha var ama heyecanlandim bak şimdi :) bu foto ısı düğün gunu olacak değil mı oradan direk düğüne mı gideceksiniz yoksa düğünden sonra mı ?

Son düzenleme:
Ben de hamamönünü tavsiye edecektim canım sana tam isabet oldu :46: kendiniz mı seciyorsunuz fotocu mu belirliyor ? farabi isine de sevindim canim o da hayirli olsun benim düğünüme daha var ama heyecanlandim bak şimdi :) bu foto ısı düğün gunu olacak değil mı oradan direk düğüne mı gideceksiniz yoksa düğünden sonra mı ?

Düğünden sonra olur mu kız ?:27:

:27:
:27: hakkaten ya :) ama ben bı düğün fotografı serisi gormuştum gecen gelinle damat denize falan girmiş en son gelinlikler :) yani düğünden sonra sahilde çekilmişler çok hoştu :) oraya gitti aklım herhalde :) bı de düğün sabah olacaksa olabilir tabi oynamaktan derman kalırsa :) ne yazık ki Ankara'da deni yok yoksa konsept guzel :) ama hamamonu de guzel secim :)

Son düzenleme:

canım otoğrafçı mekan seçeneği sunuyor sana,sen seçiyorsun.fakat seçimi fotoğrafçınla yapmanı tavsiye ederim,hangi mekanlardan daha çeşitli fotoğraf çıkacağını biliyorlar,ona göre öneride bulunuyorlar.düğün öğlen 1 de başlayacak bizim.
ben kuaförüme sabah 6 da gideceğim.8 de dış çekim başlayacak 11 de döneceğiz eve,sonra kız çıkarma olacak :nazar:

:27: :27: :27: :27: :27:

:nazar: her sey gönlünde olsun canım düğününde de sonrasında da mutluluklar :) benimki oyle bir sey ki düğün 3 ay sonra da olabilir 1 sene sonra da :D o yüzden her an bir organizasyona hazırlık yapıyorum :)

Back