TEŞEKKÜRLER ESMERİM GÜZELİMkalişim mıhtarımmm özlemişim ya siziiii öptümmmmm
nurşen ablamıda çok özlemişimmmmmm oyyyyyyyyyymeleğimmm:) öptüm
nam ne ya hiş yaşlanmıyorsun genççççç kızlar taş çıkarsın sennnn öptüm
girdap ablam zaten hep güzelllllll öptüm
rozen hoş geldinnn
emine sizde hopş gelmişinizzzz
biz gelmenyelerde resimler le avundukkkkk
sizleri çanlı ve bi okadarda tatlı gördüm bi ömür tatlı ve huzurlu kalın esmer size kurban olsunnnnnnnn
öptümmmmmmmmmm
a.s.a.s.süpersinz ankarınn güzel hatunları
adanadan sıcacık sevgileri:))a.s.
BİZDEN DE SİZLEREzemuszemuszemuszemusNe güzel sık sık toplanıyorsunuz biz de sizi görüyoruz. Yanaklarınızdan öpüyorum Ankaranın güzelleri
SENDE GELSEN TAM SÜPER OLACAK EMMEE:lepi:SAYIN kalimeram ve müritleri bu kadarmıydınız bacım ....nerde bu ANGARALI BACILAR laf aramızda pekte yahşi çıkmışlar nazar değmeye bir muska yazdırsa kalimeram canım mıhtarım K.K nın gülleri SÜPERSİNİZ
zemuszemusopuyorumnanaktanÇok güzel buluşma olmuş...hepinizi tanıyorum az çok...sizi seviyorum başkentimizin KK dostları...İzmirden kucak dolusu sevgiler...a.s.
BEKLERİZ GÜZEL ABLACIMa.s.kalimeram anneciğim ankara dışında. ancak eylül filan döner. kısmetse bende o zamanlar gelmeyi istiyorum. özellikle sizler için geleceğim. opuyorumnanaktan
SENSİZ OLMUYOR EYLÜLCÜMsenağlama LÜTFEN GEL ARTIK:çok üzgünüm:zorakide olsa bendeki fotalr bitii pc de sorun var upload yapmıyor düzenli olmasada hepsini gönderdim
GÖZLERİM O GÜZEL GÖZLERİNİ ARADI TATLIM KIYMATLIM:1hug:Ne hoş..mini bir buluşma olmuş..:1hug:
Emine cim çok isterdim seninle tanışmayıopuyorumnanaktan
Kısmet değilmiş...sevgilerimi yolluyorum...a.s.
NEDEMEK ABLACIM ALLAH NASİP EDERSE SENEYEDE KUTLARIZ İNŞALLAHŞenizya fotoların üstüne nazar boncuğu koysaydık keşke aramızdan kıskananlar var
dogum günümü kutlayan herkese teşekkürler ALLAH hepinize uzun ömür versin
namcım ben ne yapmışım yaşlı bi kadınım ne yaramazlığım olcak agırbaşlı bi hatunum tövbe de çarpılırsın bak yamuk yamuk kalırsın
TEŞEKKÜRLER CANIMCIM opuyorumnanaktan
[/URL][/IMG]
BUNLATDA BİZİM KÜÇÜK YALAMASLAR kaydirigubbakcemile
SOL BAŞTAKİNİN İRİ GÖRÜNDÜĞÜNE BAKMAYIN SAKIN :roflol:
DAHA 5 YAŞINDA APLALARI :roflol: EN YALAMASIDA O :roflol:
HİİİÇ ÜSLU DURMADI :roflol: BÜTÜN YİYECEĞİ İÇECEĞİ ÜSTÜNE BAŞINA DÖKTÜ:roflol:
KIZLARIN SAÇLARINI ÇEKTİİİkaydirigubbakcemile:lepi:
AYNEN ÖYLE EYLÜLCÜM
HABİRE YUTUYORSUN ? HEP BESLENME SATİNDESİN
KISSS SERGÜ ÖZLEDİK SENİ(VE TABİKİ O YAKIŞIKLI OĞLUŞUNU)fevkaladenin fevkindesiniz yine fıstıklar , öpüyorum hepiciğinizi a.s.
a.s.Bayılıyorum bu Ankaranın dostluğuna ve bağlılığına:lepi:
Allah nazardan saklasın hepinizi
En kötü gününüz böyle olsun hanımlar
İzmirden öpüyorum hepinizi teker tekerŞeniz
ESMERİM SEN BİLMİYORMUSUN O HEP ISIRIR NANAKDANlaelaelaelaelaeEsmerİm bİdenem ben de senİ ısırıyorum Şekercİİİİmmm
hahahahahahah ne güldüm ya ısıryorummm:))))))))))))))))))))))))
a.s.Ankara nın guzel hatunları dostlugunuz daim olsun Denizli den kocaman sevgıler opuyorumnanaktan
NE GÜZELBi İzmirle Bİde Ankarayla kendimi akraba gibi hissediyorum opuyorumnanaktan :asigim:
Buluşma resimlerine baktıkça.kaydirigubbakcemile3
Gülen yüzleriniz hiç solmasın ablalarım.a.s.
NRSNKMA39 ablam seni unutmadan söyleyim.a.s. rüyalarımın kadını kaydirigubbakcemile3 :asigim: a.s.
hepinizde çok güzel çıkmışsınız maşallah
dostluğunuz daim mutluluğunuz sonsuz olsun :Saruboceq:
nice buluşmalar diliyorum a.s.
hepinizde çok güzel çıkmışsınız maşallah
dostluğunuz daim mutluluğunuz sonsuz olsun :Saruboceq:
nice buluşmalar diliyorum a.s.
[canım buluşmayı falan bekleme evime buyur semaver kulun kölen olur nedemek vereliniortak:içelim:bende seni kocaman öptüm :enbuyukkk:
dostluğunuz daim olsun...
Dostluğunuz daim olsun kızlar...
Nice nice güzel buluşmalara inşallah...
BEKLERıZ EMOŞUM BıZ HEP BURDAYIZ CANIMCIM :1hug:a.s.arkadaşlar şimdi kısa bır göz atayım dedim , resimlerimizde güzel çıkmış.....kaydirigubbakcemile5
ama birinde ben uyuyorum sankiCADIARZU
hepinize cok teşekkür ederim . öpüyorum sizleri opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geri döndüğümde daha çok vakit bulurum yazmak için....
hihoyyyt
ayyyyy süper bir buluşma olmuş ya
hanımlar dostluğunuz daim olsun
aman allah nazarlardan saklasın..ankaram süpersiniz..dostluğunuz daim olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?