GÜNAYDIIIIIINNNN hihoyyythihoyyyt
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAAANNN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BEN RESİMLERİN HEPİCİĞİNİ EYLÜL KAYMAĞIMA GÖNDÜRDÜM
EMME SANURSAM UNUTTU SENİİ :sm_confused: AY SEN UNTULACAK KADINMISIN KIIIIZZ kaydirigubbakcemile3
SANURSAM KISKANÇLIĞINDAN GÖNDÜRMEDİ ŞEKERİM :jeyyar:kaydirigubbakcemile5
AMA SÖYLEMEDEN GEÇEMİYCEM a.s BEDDUALAR SÜPER CANIM :roflol::roflol::roflol:
HOŞGELMİŞSİN FOSİLDAŞIM vereliniortak:1hug: NERELERDESİN SEN BACIM :sm_confused:
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM VALLA BENDE AYNEN,
ÇOK GARİP DEĞİLMİ, HİÇ TANIŞMAMAMIZA RAĞMEN SANKİ KIRK YILLIK
ARKADAŞ GİBİ OLDUK YA :1hug: İNŞALLAH BİR GÜN TANIŞACAĞIZ CANIM:1rolleyes:
BEN BU KK'DAKİ ARKADAŞLARIMI ÇOK SEVİYORUM HEPSİDE AYRI AYRI DEĞERLİLER BENİM İÇİN :1rolleyes:
AMA RESİMLERDEKİ EN HARİKA HATUN BENİM DEMİ FOSİLDAŞIIIM kaydirigubbakcemile5
ÖPTÜM SENİ EN KOCAMAINDAN CANIM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAAANNN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YAMİSİİİİN DATLUM GIYMATLIM VALLAHA BENİM BİR KABAHATİM YOK BACIM :sm_confused:benneyaptımki size yarımsattilgine bile olsa geldim demi hani benim sizi evde kalasıcalar benimle cekilen topluluk resimlerimiz benden öncekileri yükletmsiniz eylülcüme.. bulun cııbık resimleri.. sadece zaten kk da resim cektiriyom . kilo takibibi bile o resimlerden yapıyorum. .evlilerin de kaynanaları basına kalsın emi ... hadi yüklemeyin beddualarım devam edecek.. arkası yarınnnnnnnnn:dilcikar::sinifsinif:
BEN RESİMLERİN HEPİCİĞİNİ EYLÜL KAYMAĞIMA GÖNDÜRDÜM
EMME SANURSAM UNUTTU SENİİ :sm_confused: AY SEN UNTULACAK KADINMISIN KIIIIZZ kaydirigubbakcemile3
SANURSAM KISKANÇLIĞINDAN GÖNDÜRMEDİ ŞEKERİM :jeyyar:kaydirigubbakcemile5
AMA SÖYLEMEDEN GEÇEMİYCEM a.s BEDDUALAR SÜPER CANIM :roflol::roflol::roflol:
OOOOOO AMAN EFENDİM AMAN KİMLERİ GÖRÜYORUUM vereliniortakAy fosildaşım toprağım Kalişim seni görürümde yorum yapmammı? Bu gün gördüm resimlerinizi içimde ne uyandı biliyormusun. Hani çok sevdiğin daha önce tanıştığın ama ayrıldığın ve uzun süre görmediğin bir dostun olur ya işte o özlemle baktım resimlerine. Sanki hasret giderir gibi . Garip gelecek sana ama gerçek. İnşallah bizde bir gün tanışırız. Formundasın şeker...........
Şimdide resimdeki diğer Ankaralı arkadaşlara. Tek kelimeyle harikasınız kızlar dostluğunuz daim olsun.
HOŞGELMİŞSİN FOSİLDAŞIM vereliniortak:1hug: NERELERDESİN SEN BACIM :sm_confused:
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM VALLA BENDE AYNEN,
ÇOK GARİP DEĞİLMİ, HİÇ TANIŞMAMAMIZA RAĞMEN SANKİ KIRK YILLIK
ARKADAŞ GİBİ OLDUK YA :1hug: İNŞALLAH BİR GÜN TANIŞACAĞIZ CANIM:1rolleyes:
BEN BU KK'DAKİ ARKADAŞLARIMI ÇOK SEVİYORUM HEPSİDE AYRI AYRI DEĞERLİLER BENİM İÇİN :1rolleyes:
AMA RESİMLERDEKİ EN HARİKA HATUN BENİM DEMİ FOSİLDAŞIIIM kaydirigubbakcemile5
ÖPTÜM SENİ EN KOCAMAINDAN CANIM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan