• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Ankara bulutu:=)

GÜNAYDIIIIIINNNN hihoyyythihoyyyt

ÖPÜYORUM HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAAANNN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benneyaptımki size yarımsattilgine bile olsa geldim demi hani benim sizi evde kalasıcalar benimle cekilen topluluk resimlerimiz benden öncekileri yükletmsiniz eylülcüme.. bulun cııbık resimleri.. sadece zaten kk da resim cektiriyom . kilo takibibi bile o resimlerden yapıyorum. .evlilerin de kaynanaları basına kalsın emi ... hadi yüklemeyin beddualarım devam edecek.. arkası yarınnnnnnnnn:dilcikar::sinifsinif:
YAMİSİİİİN DATLUM GIYMATLIM VALLAHA BENİM BİR KABAHATİM YOK BACIM :sm_confused:
BEN RESİMLERİN HEPİCİĞİNİ EYLÜL KAYMAĞIMA GÖNDÜRDÜM
EMME SANURSAM UNUTTU SENİİ :sm_confused: AY SEN UNTULACAK KADINMISIN KIIIIZZ kaydirigubbakcemile3
SANURSAM KISKANÇLIĞINDAN GÖNDÜRMEDİ ŞEKERİM :jeyyar:kaydirigubbakcemile5

AMA SÖYLEMEDEN GEÇEMİYCEM a.s BEDDUALAR SÜPER CANIM :roflol::roflol::roflol:

Ay fosildaşım toprağım Kalişim seni görürümde yorum yapmammı? Bu gün gördüm resimlerinizi içimde ne uyandı biliyormusun. Hani çok sevdiğin daha önce tanıştığın ama ayrıldığın ve uzun süre görmediğin bir dostun olur ya işte o özlemle baktım resimlerine. Sanki hasret giderir gibi . Garip gelecek sana ama gerçek. İnşallah bizde bir gün tanışırız. Formundasın şeker...........

Şimdide resimdeki diğer Ankaralı arkadaşlara. Tek kelimeyle harikasınız kızlar dostluğunuz daim olsun.
OOOOOO AMAN EFENDİM AMAN KİMLERİ GÖRÜYORUUM vereliniortak
HOŞGELMİŞSİN FOSİLDAŞIM vereliniortak:1hug: NERELERDESİN SEN BACIM :sm_confused:
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM VALLA BENDE AYNEN,
ÇOK GARİP DEĞİLMİ, HİÇ TANIŞMAMAMIZA RAĞMEN SANKİ KIRK YILLIK
ARKADAŞ GİBİ OLDUK YA :1hug: İNŞALLAH BİR GÜN TANIŞACAĞIZ CANIM:1rolleyes:
BEN BU KK'DAKİ ARKADAŞLARIMI ÇOK SEVİYORUM HEPSİDE AYRI AYRI DEĞERLİLER BENİM İÇİN :1rolleyes:

AMA RESİMLERDEKİ EN HARİKA HATUN BENİM DEMİ FOSİLDAŞIIIM kaydirigubbakcemile5

ÖPTÜM SENİ EN KOCAMAINDAN CANIM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cimg0417vmm.jpg

iste bizim cadilarimiiizzz kaydirigubbakcemile4

resimler harika cikmis emos ablam baya bi bronzlasmis dahada güzel olmus opuyorumnanaktan

yegenlerimi hepsini cok özledim :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ama az kaldi dönüyorlar insallah delikafaduldendelikafadulden

güzel bir organizasyon olmus güzel eglenmissiniz...
resimleri eklediginiz icin tesekkürler :emir_bebek:opuyorumnanaktan

OOOOOO AMAN EFENDİM AMAN KİMLERİ GÖRÜYORUUM vereliniortak
HOŞGELMİŞSİN FOSİLDAŞIM vereliniortak:1hug: NERELERDESİN SEN BACIM :sm_confused:
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM VALLA BENDE AYNEN,
ÇOK GARİP DEĞİLMİ, HİÇ TANIŞMAMAMIZA RAĞMEN SANKİ KIRK YILLIK
ARKADAŞ GİBİ OLDUK YA :1hug: İNŞALLAH BİR GÜN TANIŞACAĞIZ CANIM:1rolleyes:
BEN BU KK'DAKİ ARKADAŞLARIMI ÇOK SEVİYORUM HEPSİDE AYRI AYRI DEĞERLİLER BENİM İÇİN :1rolleyes:

AMA RESİMLERDEKİ EN HARİKA HATUN BENİM DEMİ FOSİLDAŞIIIM kaydirigubbakcemile5

ÖPTÜM SENİ EN KOCAMAINDAN CANIM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[/QUOTE]

Bak şimdi Ankaralı hatunlarla beni kavga ettireceksin. Ben gizliden gizliye sana iltifat yağdırdım. Ama bak kimseye söyleme Aramızda kalsın Resimdeki en harika hatun sensin :nazar:tabi benim için.Şeniz

günaydınlar efenim hayırlı günler cumanız mübarek olsun ülkemin vede torpagımın nadide çiçekleri hadi böcekleride atlamıyalım onlarsızda olmuyo yaani öpüldünüzzzzzzzzzzzzz

günaydınlar efenim hayırlı günler cumanız mübarek olsun ülkemin vede torpagımın nadide çiçekleri hadi böcekleride atlamıyalım onlarsızda olmuyo yaani öpüldünüzzzzzzzzzzzzz

zemuszemusopuyorumnanaktan canım sana yazacaktım ama ziyertçi defterin kapalı yerimseniben acarsan sevinirim bende seni sevdimyerimseniben avet kalişımm ablanın yanı ankaranın mıhtarını çok çok severimmmmmopuyorumnanaktan sevdiğimde öpesim geliyoruuuuopuyorumnanaktan
:jeyyar: bügün bende ankaradayım oğlenden sonraaaa:jeyyar:

zemuszemusopuyorumnanaktan canım sana yazacaktım ama ziyertçi defterin kapalı yerimseniben acarsan sevinirim bende seni sevdimyerimseniben avet kalişımm ablanın yanı ankaranın mıhtarını çok çok severimmmmmopuyorumnanaktan sevdiğimde öpesim geliyoruuuuopuyorumnanaktan
:jeyyar: bügün bende ankaradayım oğlenden sonraaaa:jeyyar:

canım benim buyur gelhoşgelesen sefalar veresen bendaha yeni ögreniyorum bumereti oyüzden oraları nasıl açılır bilmiyorum ogluma gelince söylerim açar opuyorumnanaktan rabbim bugünün hayrına gönlünden geceni versin hayırlı yolculuklar:enbuyukkk:

gülen yüzünüz solmasınn
ama gözlerim asenam ve dağçiçeğimi nedense her buluşmada arıyorr
hepinizinn dostluğu daim olsunn

evet arkadaslar artik ben yine yurtdisindayim, bulusmamiz güzel oldu hepinize tekrardan tesekkür ederim....insaallah seneye gelirsem yine katilabilirim.......hepinizi öpüyorum...

günaydın ankara
------------------BU MUBAREK GECEDE DUALARINIZIN KABUL VE MAKBUL OLMASI DILEKLERIMLE BERAAT KANDILINIZI KUTLAR SIZE VE SEVDIKLERINIZE HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERIM.

selamünaleyküm ülkemin nadide çiçekleri beraat kandiliniz mübarek olsun rabbim saglık huzur ve bereket versin

merhabalar arkideşler
bende ankarada yaşıyorum hep diyodum neden ankaralılar buluşmuyo meğer benim haberim yokmuş
hepiniz çok tatlısınız umarım bigün hep birlikte buluşuruz opuyorumnanaktan

Bi İzmirle Bİde Ankarayla kendimi akraba gibi hissediyorum opuyorumnanaktan :asigim:
Buluşma resimlerine baktıkça.kaydirigubbakcemile3
Gülen yüzleriniz hiç solmasın ablalarım.a.s.

NRSNKMA39 ablam seni unutmadan söyleyim.a.s. rüyalarımın kadını kaydirigubbakcemile3 :asigim: a.s.

sağol canısım,sağlık ve sevgiyle kal öptüm seni kocamanŞenizkaydirigubbakcemile3a.s.:nazar:

Back