Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TEŞEKKÜRLER CANIMCIM opuyorumnanaktansüpersinz ankarınn güzel hatunları
adanadan sıcacık sevgileri:))a.s.
YEŞİLİM GALİBA SANURSAM SİZİ KISKANDIK zemuszemusNe güzel sık sık toplanıyorsunuz biz de sizi görüyoruz. Yanaklarınızdan öpüyorum Ankaranın güzelleri
SAOL AGATCIM AMA SEN NİYE KATILMIYORSUN ARAMIZA :uhm:lmaz:SAYIN kalimeram ve müritleri bu kadarmıydınız bacım ....nerde bu ANGARALI BACILAR laf aramızda pekte yahşi çıkmışlar nazar değmeye bir muska yazdırsa kalimeram canım mıhtarım K.K nın gülleri SÜPERSİNİZ
EVET CANIM ÇOK GÜZEL BİR BULUŞMAYDI GERÇEKTEN :1hug:Çok güzel buluşma olmuş...hepinizi tanıyorum az çok...sizi seviyorum başkentimizin KK dostları...İzmirden kucak dolusu sevgiler...a.s.
LEYDİ ABLAM EYLÜLDE RAMAZAN BİLİYORSUN BELKİ DAHA SONRA İNŞALLAH,kalimeram anneciğim ankara dışında. ancak eylül filan döner. kısmetse bende o zamanlar gelmeyi istiyorum. özellikle sizler için geleceğim. opuyorumnanaktan
EYLÜLÜM KAYMAKIM İYİKİ VARSIN opuyorumnanaktanzorakide olsa bendeki fotalr bitii pc de sorun var upload yapmıyor düzenli olmasada hepsini gönderdim
SAOL SONGÜLCÜM ÖPÜYORUM SENİ KOCAMAN ŞEKER opuyorumnanaktanHer zaman ki gibi harikasınız,
dostluğunuz daim olsun Ankara'nın melekleri...
sevgiyle kalın...
TEŞEKKÜRLER SÖNMEZİM SENDE KOCAMAN ÖPÜLDÜN ŞEKER opuyorumnanaktancanlarım buluşma gördü gözümüz gönlümüz
harikasınız çıtırlar sizi
ÇİÇEĞİM YARAMAZIM SEN GELMEDİN :sm_confused:Ne hoş..mini bir buluşma olmuş..:1hug:
Emine cim çok isterdim seninle tanışmayıopuyorumnanaktan
Kısmet değilmiş...sevgilerimi yolluyorum...a.s.
İDENEM EMİNE NETE GİREMİYOR SÖYLEMİŞTİYA a.s BELKİ DHA SONRA KOYAR RESİMLERİ opuyorumnanaktanteşekkürler
en son emine de çekmişti ayrılırken emine bacı senden de bekliyorum
APLAM BİDENEM SEN ALDIRMA O NAMA KENDİ SUÇUNU BASTIRMAK İÇİNya fotoların üstüne nazar boncuğu koysaydık keşke aramızdan kıskananlar var
dogum günümü kutlayan herkese teşekkürler ALLAH hepinize uzun ömür versin
namcım ben ne yapmışım yaşlı bi kadınım ne yaramazlığım olcak agırbaşlı bi hatunum tövbe de çarpılırsın bak yamuk yamuk kalırsın
kalişim sen olmasan bizi kim toplayacak dünya tatlısı kendine iyi bak hepinizi özleyecegim
eylülcüm seni çok özledik fotolar için çok teşekkürler senin resimlerin başka oluyo gel artık
SAOL ASOCUĞUM ALLAH RAZI OLSUN opuyorumnanaktanhepiniz çok tatlısınızhihoyyytallah daim etsin dosluğunuzu hanımlaropuyorumnanaktan
AMİİİİİN NAZARIM SAĞOLASIN CANIM BENİİM :1hug:a.s.Ankaranın güzelleri hepiniz çok tatlı çıkmışsınız maşallah
dostluğunuz daim olsuna.s.
DIPTISIM CANIM BENİİM ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIMCIM :1hug:oy oy oy yine öğretmen evi yine ankaramın gülleri :asigim:
Hay maaşallah hepinize
NİLOŞUM SEVGİKELEBEĞİ BENİİM SAOL CANIM BENİİMopuyorumnanaktancanlarım dostluğunuz daim olsun herdaim çok güzel çıkmışsınız öpuyorum hepinizi kocamanopuyorumnanaktanŞeniz
NARI CİHANIIIM :1hug: SEN NEZAMAN GELİCEKSİNDE BULUŞACAĞIZ :uhm: BENDE ÇOK ÖZLEDİM VALLA :1hug:a.s.Fotoğrafları görüp te kıskanmamak gerçekten elde değil.Buluşmanızın güzel geçmesine sevindim.Kalişçim,seni çok özlemişim canımcım.Fotoğrafını görmek bile yetti güzel arkadaşım.
TEŞEKKÜRLER CANIMCIM opuyorumnanaktan AMİİİNN :1hug:a.s.maşallah hepinize dostluğunuz dayım olsun arkadaşlar..
ÇOK SAOLOLASIN RÜYACIĞIM opuyorumnanaktanslm kızlar dostlugunuz daim olsun çok şekersiniz...
SAOLASIN AYÇACIĞIM GERÇEKTEN GÜZEL BİR ORTAMDI a.s KEŞKE HEP BULUŞABİLSEK kaydirigubbakcemile5çok gusel bi buluşma olmuşş..
daha nce nice buluşmalara :))