Ve Ankara bulutu:=)

DÜnkÜ kahvaltı sofrası kalktı bu gÜnkÜnÜ soruyorsan oda kalktı kalıŞım gırdapım ne o elındekı pek ÜfÜrdetmıŞın sen Şu doktorunun telını bana versene bır tel Çekeyım senı Şıkayet edeyım

BEN DÜNKÜNÜ ŞEETTTİYDİM KAYMAKIIM :lepi:

TOPLAMASAYDIN KEŞKE :roflol: NASIL OLSA HER SABAK GENE GENE KURACAN :lepi:

BEN ÖLE YAPIYORUMDAAA SABAK KALKINCA SOFRAM HP HAZIR OLİİİ alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hepinizzzz çok tatlı çıkmışsınız :=) :=)
TEŞEKKÜRLER CANIMCIM opuyorumnanaktan
fevkaladenin fevkindesiniz yine fıstıklar , öpüyorum hepiciğinizi a.s.
ARASIRADA SEN KATILSANDA SENDE FEVKALADENİN FEVKİNDEN FAYDALANSAN DİYORUM YANİİ :mymeka:

Ankaralı Hanımlar, hepiniz harikasınız. Dostluğunuz da buluşmalarınız da sürsün inşallah...

ohhhhhhhhhh gözüm gönlüm acıldıııı
ya tanıdıksınız galiba sizi bi yerden gözüm ısıryorrrrrrr
ama nerdennnnn çıkaramadım siziii:uhm:
ŞAKA ŞUKAAA GÜZELıM SEVDıKLERıMMMM SEVıYORUMMMM

evet ankaranın güzel hatunları ne yalan söyleyim sizi çooooooooooooookkkkkkkkkkkkk kıskandım aranızda olmayı isterdim ama haberim olmadı kızlar yaz bitmeden varmısınız piknige nedersiniz şöyle gözümüz gönlümüz açılsın sizden cevap bekliyorum hepinizi öptüm angaralılar

sevgili kalimeram muhtarım canım SıVASTAYDIM henüz geldim didime gidicem birkaç güne kadar bir dahaki buluşmada inşallah bulunmak dileğiyle sevgiler...

sevgili kalimera lütfen bir buluşma daha ayarlayın yoksa hasetimden çatlıcam canım ya süper görüntüler

Ankaralı Hanımlar, hepiniz harikasınız. Dostluğunuz da buluşmalarınız da sürsün inşallah...
SAOL ANUŞKACIĞIM opuyorumnanaktan AMİİİN CANIM opuyorumnanaktan
ESMERİM BİDENEM BEN DE SENİ ISIRIYORUM ŞEKERCİİİİMMM Şenizopuyorumnanaktan

TOMBİŞİM CANIM BEKLERİZ MUTLAKA kaydirigubbakcemile5
PİKNİK BİRAZ ZOR BE CANIM :sm_confused: ASLINDA ÇOKDA GÜZEL OLURDU AMA :uhm:
KISMET BAKARSIN ODA OLUR BİRGÜN İNŞALLAH :Saruboceq:
AMA BULUŞMALARAIMIZA MUTLAKA BEKLERİZ ŞEKERCİM vereliniortak

sevgili kalimeram muhtarım canım SİVASTAYDIM henüz geldim didime gidicem birkaç güne kadar bir dahaki buluşmada inşallah bulunmak dileğiyle sevgiler...
OOOHHHH SEFAN OLSUUUUN kaydirigubbakcemile5
TÜRKİYE KAZAN SEN KEPÇE MİSALI GEZ DUR BAKALIM NEREYEKADAR :teytey:

BİZDE BURDA ANKARAYI BİRYERE GÖTÜRMESİNLER DİYE BEKLEYELİM :dilcikar: HAKSIZLIK AMA BUUUUUU:umursamaz:

sevgili kalimera lütfen bir buluşma daha ayarlayın yoksa hasetimden çatlıcam canım ya süper görüntüler

TOMBİŞİM DUR Bİ HELE HEYECAN YAPMA :1hug: BULUŞURUZ EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH a.s
BEN SANA ÖZELDENDE MESAJ ATARIM a.s ÖZEL MESAJLARIN AÇIKMI ŞEKERCİM :uhm:

Bayılıyorum bu Ankaranın dostluğuna ve bağlılığına:lepi:
Allah nazardan saklasın hepinizi
En kötü gününüz böyle olsun hanımlar
İzmirden öpüyorum hepinizi teker tekerŞeniz

Esmerım bıdenem ben de senı ısırıyorum Şekercıııımmm
hahahahahahah ne güldüm ya ısıryorummm:))))))))))))))))))))))))

Bayılıyorum bu Ankaranın dostluğuna ve bağlılığına:lepi:
Allah nazardan saklasın hepinizi
En kötü gününüz böyle olsun hanımlar
İzmirden öpüyorum hepinizi teker tekerŞeniz

SAOL CANIM BENİM :1hug: BİZDE SİZLERİ ÖPÜYORUZ EN KOCAMANINDAN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bi İzmirle Bİde Ankarayla kendimi akraba gibi hissediyorum opuyorumnanaktan :asigim:
Buluşma resimlerine baktıkça.kaydirigubbakcemile3
Gülen yüzleriniz hiç solmasın ablalarım.a.s.

NRSNKMA39 ablam seni unutmadan söyleyim.a.s. rüyalarımın kadını kaydirigubbakcemile3 :asigim: a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
kalimeram ilgine teşekkürler canım özeli m açıkmı bilmiyorum daha acemiyim anlıcan ama enkısa zamanda ögrenemeye çalışacam piknik olayı zor olmaz aslında belli biyer seçilir orada toplanılır hani negüzelde olur börekler köfteler semaverde çaylaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ankara nın guzel hatunları dostlugunuz daim olsun Denizli den kocaman sevgıler opuyorumnanaktan
SAOL GÜLSECİĞİM BİZDENDE DENİZLİYE KUCAK DOLUU SEVGİLER CANIM BENİİMopuyorumnanaktan

SAOL CANIM BENİM :1hug: ANKARADAKİ AKRABALARDAN SANA KUCAK DOLUSU SEVGİLER BİDENEM opuyorumnanaktan
NURSEN ABLAMIZ BİDENEDİR İNAN Şeniz

YAPMA BE TOMBİŞİM YAPMAAA cokacimcoook DAMARDAN DAMARDAN GİRİYOSUN YANİİİ :içelim:
SEMAVER DEDİNMİ AKAN SULAR DURUR, EEEEE SERDE VEZİRKÖPRÜLÜLÜK VAR NEDE OLS, ÖPTÜM SENİ KOCAMAN opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…