BEN DÜNKÜNÜ ŞEETTTİYDİM KAYMAKIIM :lepi:DÜnkÜ kahvaltı sofrası kalktı bu gÜnkÜnÜ soruyorsan oda kalktı kalİŞİm gİrdapım ne o elİndekİ pek ÜfÜrdetmİŞİn sen Şu doktorunun telİnİ bana versene bİr tel Çekeyİm senİ Şİkayet edeyİm
TEŞEKKÜRLER CANIMCIM opuyorumnanaktanhepinizzzz çok tatlı çıkmışsınız :=) :=)
ARASIRADA SEN KATILSANDA SENDE FEVKALADENİN FEVKİNDEN FAYDALANSAN DİYORUM YANİİ :mymeka:fevkaladenin fevkindesiniz yine fıstıklar , öpüyorum hepiciğinizi a.s.
SAOL ANUŞKACIĞIM opuyorumnanaktan AMİİİN CANIM opuyorumnanaktanAnkaralı Hanımlar, hepiniz harikasınız. Dostluğunuz da buluşmalarınız da sürsün inşallah...
ESMERİM BİDENEM BEN DE SENİ ISIRIYORUM ŞEKERCİİİİMMM Şenizopuyorumnanaktanohhhhhhhhhh gözüm gönlüm acıldıııı
ya tanıdıksınız galiba sizi bi yerden gözüm ısıryorrrrrrr
ama nerdennnnn çıkaramadım siziii:uhm:
ŞAKA ŞUKAAA GÜZELİM SEVDİKLERİMMMM SEVİYORUMMMM
TOMBİŞİM CANIM BEKLERİZ MUTLAKA kaydirigubbakcemile5evet ankaranın güzel hatunları ne yalan söyleyim sizi çooooooooooooookkkkkkkkkkkkk kıskandım aranızda olmayı isterdim ama haberim olmadı kızlar yaz bitmeden varmısınız piknige nedersiniz şöyle gözümüz gönlümüz açılsın sizden cevap bekliyorum hepinizi öptüm angaralılar
OOOHHHH SEFAN OLSUUUUN kaydirigubbakcemile5sevgili kalimeram muhtarım canım SİVASTAYDIM henüz geldim didime gidicem birkaç güne kadar bir dahaki buluşmada inşallah bulunmak dileğiyle sevgiler...
sevgili kalimera lütfen bir buluşma daha ayarlayın yoksa hasetimden çatlıcam canım ya süper görüntüler
Bayılıyorum bu Ankaranın dostluğuna ve bağlılığına:lepi:
Allah nazardan saklasın hepinizi
En kötü gününüz böyle olsun hanımlar
İzmirden öpüyorum hepinizi teker tekerŞeniz
Esmerİm bİdenem ben de senİ ısırıyorum Şekercİİİİmmm
hahahahahahah ne güldüm ya ısıryorummm:))))))))))))))))))))))))
SAOL GÜLSECİĞİM BİZDENDE DENİZLİYE KUCAK DOLUU SEVGİLER CANIM BENİİMopuyorumnanaktanAnkara nın guzel hatunları dostlugunuz daim olsun Denizli den kocaman sevgıler opuyorumnanaktan
SAOL CANIM BENİM :1hug: ANKARADAKİ AKRABALARDAN SANA KUCAK DOLUSU SEVGİLER BİDENEM opuyorumnanaktanBi İzmirle Bİde Ankarayla kendimi akraba gibi hissediyorum opuyorumnanaktan :asigim:
Buluşma resimlerine baktıkça.kaydirigubbakcemile3
Gülen yüzleriniz hiç solmasın ablalarım.a.s.
NRSNKMA39 ablam seni unutmadan söyleyim.a.s. rüyalarımın kadını kaydirigubbakcemile3 :asigim: a.s.
kalimeram ilgine teşekkürler canım özeli m açıkmı bilmiyorum daha acemiyim anlıcan ama enkısa zamanda ögrenemeye çalışacam piknik olayı zor olmaz aslında belli biyer seçilir orada toplanılır hani negüzelde olur börekler köfteler semaverde çaylaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?