Geçmiş olsun. Kendiliğinden eriyen dikişlerde dikişlerin uç kısımları kesilir 10 gün kadar sonra.. Bilginiz olsun. Onlar erimez.Teşekkürler yok kendi eriyecek dikişlerim
Bende eriyen de var normal dikiş de yarın alıncak acır mı acabaGeçmiş olsun. Kendiliğinden eriyen dikişlerde dikişlerin uç kısımları kesilir 10 gün kadar sonra.. Bilginiz olsun. Onlar erimez.
Neden normal dikiş? Estetik ameliyatlarında genelde eriyen dikiş atılır iz bırakma olasılığı daha düşük olduğu için.. Dikiş aldırmak acımıyor bu arada, tedirgin olmanıza hiç gerek yok.Bende eriyen de var normal dikiş de yarın alıncak acır mı acaba
Ters t tekniğiyle oldum bilmiyorum neden kullanıldı ama bazı yerlerde normal dikiş attık dedi doktorum yarın sorıyım inşallah dediğiniz gibi olur drenler hiç acımamıştı :)Neden normal dikiş? Estetik ameliyatlarında genelde eriyen dikiş atılır iz bırakma olasılığı daha düşük olduğu için.. Dikiş aldırmak acımıyor bu arada, tedirgin olmanıza hiç gerek yok.
Drenlerin yanında sıfır kalır acısı.. :)Ters t tekniğiyle oldum bilmiyorum neden kullanıldı ama bazı yerlerde normal dikiş attık dedi doktorum yarın sorıyım inşallah dediğiniz gibi olur drenler hiç acımamıştı :)
Süper çok moral oldu bana sağolun :)Drenlerin yanında sıfır kalır acısı.. :)
Cumartesı kontrolüm var söylicem iyi oldu iz kalsın istemıyorum tesekkurlerGeçmiş olsun. Kendiliğinden eriyen dikişlerde dikişlerin uç kısımları kesilir 10 gün kadar sonra.. Bilginiz olsun. Onlar erimez.
Benim sirenler hiç acıtmadı çıkarırkenDrenlerin yanında sıfır kalır acısı.. :)
Benim bir taraf çok acımıştı.Benim sirenler hiç acıtmadı çıkarırken
Hıc hissetmedim çıkarırken drenleri liposuction yerleri daha acıdı sonrası meme de acı yok vallaBenim bir taraf çok acımıştı.
Benim sarkmıştı dogumdan sonra Asimetrik bozukluk vardı kistden dolayı 95 dı gogus suan 80 oldu hemde sılıkon gıbı duruyo cok ıyı oldu acı yok gercekten bende korkuyordum ama ılk 2 gun narkoz ve Sırt ustune yattığın için ödem oluyor baska sıkıntım olmadı :) senin ne sıkıntı var meme deGeçmiş olsun. Meme küçültme için çok korkutuyor insanlar. Sizi okuyunca rahatladım.
Ne kadara ameliyat oldunuz? Ve eski ölçü yeni ölçüyü söyleyebilir misiniz? Sanırım eski memeleriniz de çok büyük veya sarkıl değildi? Ya da ameliyatla bu kdar güzel hale gelmeleri mümkün mü?
Benim sarkmıştı dogumdan sonra Asimetrik bozukluk vardı kistden dolayı 95 dı gogus suan 80 oldu hemde sılıkon gıbı duruyo cok ıyı oldu acı yok gercekten bende korkuyordum ama ılk 2 gun narkoz ve Sırt ustune yattığın için ödem oluyor baska sıkıntım olmadı :) senin ne sıkıntı var meme de
Öyle durduğun zaman kaybı bence Rahatlık hem görünüş için cok ıyı oluyo :)Benimkiler de çok büyük ve emzirme doğum sarkık. Cesaret edebilirsem ben de düşünüyorum:) senin gibi olumlu yazanalr oldukça güç topluyorum:)
Öyle durduğun zaman kaybı bence Rahatlık hem görünüş için cok ıyı oluyo :)