• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Ameliyat oldum ☺️

lusiferaz86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
138
26
98
38
Merhaba bayanlar , ameliyat gününü sabırsızlıkla bekleyenler ve ameliyata niyetleneler
Ameliyat olalı 4 saat oldu.Ayrıntıları merak edenler için gün içerisinde anlatmaya çalışacağım.Bu sitenin bana bilgi anlamında çok çok faydası oldu.Benim de bir katkım olsun İstiyorum❤️

çok geçmiş olsun , inşallah sağlıklı güzel bir burnunuz olur :)
bende yarın giriyorum ameliyata. çok heyecanlıyım :) yanına nerler götürdün sen hastaneye? neler lazım oluyor? anesteziyi atlatabildin mi? nasıl şuanda anestezi etkileri?

Tekrar merhaba teşekkür ederim darısı olmayanların başına .İnş çok iyi geçer sizlerinde.
Ameliyattan sonra 2 saat kadar bir ağrım oldu. Sonrası yok.İyiyim.Biraz sol bademcikte yutkunurken ağrı hissediyorum.Ağzıma sokulan borudan sanırım ☺️
Yüzüm epey morardı.Şuanki hali elbette belli değil ama yine de güzel olacak gibi
Tampon yok bende.Ameliyatım 2 saat sürdü. Estetik amaçlı olmuştum burun ucu düşüklüğü ve minik kemerim vardı.Süpriz olarak burun etlerim de varmış .Onlarıda yaktılar
Aklıma gelenleri yazmaya çalışıyorum.Devrik cümlelerim olabilir kusura bakmayın Bir gözüm kapalı yazıyorum çünkü.
Yanımda getirdiklerim ise kağıt havlu.İşe yaramadı henüz ama ,terlik ,eşofmanla geldim zaten.Geniş yakalı bir üst ya da fermuarlı tercih etmelisiniz.Ayna mı unuttum ☺️
Baş dönmesi dedikleri olay evet oluyor.Yatınca sıkıntı yok ama.
Şuanda da heyecanla ameliyat sonunda çektikleri resimleri bekliyorum .Yakında paylaşırım sizlerle

Garip ama ben seviyorum bir anda gözleriniz ekran gibi kapanıyor engelleyemiyorsunuz.
İki sezaryen ameliyatı geçirdim.Benim sıkıntım hiç olmadı .Kolaydi onlar.Ama burin ameliyati zor is .Günler çabucak geçsin :110:
Ayrıca alçılarım 11 gün sonra çıkıyo.Çok geç gibi geldi bana ara kontrolde yok:110::110:

geçmiş olsun, bol sabırlar diliyorum şimdiden inşallah sağlıklı ve güzel burnunuz olur.
hangi doktora yaptırdınız ? bir de tampon niye yokmuş ki ?

Hadi ya zor mu o kadar? Bende olmak istiyorum ama canım çok tatlıdır acayip korkuyorum :işsiz:

Buz koyuyor musunuz ?
İlk gün her on beş dakikada bir plastik eldiveninin içinde arada gazlı bez olacak biçimde iki gözümün üstüne buz koydu annem ..
ilk gün şişlik olmadı , asıl ikinci gün şişti yüzüm..morluk ve şişlik ilk 4 gün en yüksek düzeydeydi
üç gün sonra da morluklar azaldı şişler inmeye başladı
geçmiş olsun

Yalnız şu bilgiyi verebilirim Doltorum seçenek sundu hastane seçenekleri benim seçtiğim hastane 5000
7000 binlik var 8000 binlik ve de tabiki 10000 binlik acıbdm

yok yok 10000liği seçmedim yazdığımdan ben bile oyle cıkardım.:KK12:5000 liraya oldum ben.Hastanenin lükslüğü fiyatı oynatanmış

Buz koyuyor musunuz ?
İlk gün her on beş dakikada bir plastik eldiveninin içinde arada gazlı bez olacak biçimde iki gözümün üstüne buz koydu annem ..
ilk gün şişlik olmadı , asıl ikinci gün şişti yüzüm..morluk ve şişlik ilk 4 gün en yüksek düzeydeydi
üç gün sonra da morluklar azaldı şişler inmeye başladı
geçmiş olsun
Malesef hem şişlik fazla hem morluk ilk gumden beri.Bugün 2.günüm bakalım insallah cabuk gecer:mad:

bende yarın giriyorum ameliyata. çok heyecanlıyım :) yanına nerler götürdün sen hastaneye? neler lazım oluyor? anesteziyi atlatabildin mi? nasıl şuanda anestezi etkileri?
Sen ameliyat oldun mu canım nasıl geçti?

Merhaba ameliyat olmuş olmalısın .Merak ettim inşallah güzel geçmiştir

Back