Vazgeçirmek için neler yapardınız???

enise35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
180
1
Arkadaşlar eşinizle çok kötü kavga ettiniz ama çok kötü....Ve eşiniz sizden bosanmaya karar verdi...Sonucta buraya kadar bir kavgayla gelinmez bir birikimin sonucunda böyle bir karar verdi...Haksız olan taraf sizsiniz eşinizi cok ama cok üzdünüz...Yani o haklı...Ve siz bosanmak istemiyorsunuz...Bu durumda onu fikrinden vazgecirmek için neler yapardınız???

Son düzenleme:
kendi eşimden biliyorum böyle bir olydan geçtik üzerine gitmeden yalvarmadan ama karşısında dikleşmeden zamana bırakmak bence

ona onu ne kadar çok sevdiğimi ispatlardım,bir davranış bir söz ,onun için önemli olan bi şeyler yapardım...

kendi eşimden biliyorum böyle bir olydan geçtik üzerine gitmeden yalvarmadan ama karşısında dikleşmeden zamana bırakmak bence

Canım basımdan gecti diyorsun o zaman tecrübelisindir...Ama haksız olan taraf sen olunca yalvarmak zorunda kalıyorsun...

Durum bu noktaya gelmişse yapcak bi şey yok boşanmak isteyen bi erkekle tekrar birleşsem nolucakki..... Bence faydasiz kirilan şeyler eskisi gibi olmaz.,,

kusura bakmayin kizlar ama gidene dur demem,bosanmak istedigine göre beni aklindan silmis demektir,aklindan silen de kalbinden hayda hayda silmistir.aynen kapi gösterilir,son defa o kapinin bir daha acilmayacagi hatirlatilir(ne kadar biliyo olsada)ondan sonra hadi yallah......

Susarim,sessizliğe ihtiyacimiz vardir...eğer üstüne gidersem kendini daha çok hakli hissetcektir

Ben ayrılamam kocişimden, her evlilikte olur problemler. Biz beraber olabilmek için neler çektik bunları hatırlatırdım ama eşimin de sabrını zorlamazdım o birikimler olmazdı yani ... yasakkelime

gidene kal demem oturup ağlamam yalvarmam

unutma ne kadar çok üstüne gidersen okadar çok kaçar
ne istediğini söyle çekil zamana bırak bekle
salya sümük olma karşısında şakkıdı

Bir erkek bosanmaya karar verdi ise yapabilecek pek birsey yok kanimca:1closedeyes:

Sahsen ben olsam vazgecirmeye falanda calismam!

Beni istemeyeni ben hic istemem, haksiz olsam bile oturup benimle problemlermizi cözmeye konusmaya calismayan bir adam zaten evliligi bitirmis durumdadir....

Cok üzücü bir durum canim gercektende ama bence kesinlikle üstünde gitme zamana birak herseyi hayirlisi neyse o olsun...

Sevgiyle:teselli:

gidene kal demem oturup ağlamam yalvarmam

unutma ne kadar çok üstüne gidersen okadar çok kaçar
ne istediğini söyle çekil zamana bırak bekle
salya sümük olma karşısında şakkıdı

Canım peki sen haksız olsan da böyle mi yaparsın?

Gidene kal diyemem. Ben yalvarmam tehdit ederim. çocuklari göstermem yûrû git bosan derim. Arti tasinirim nerde oldugumu da bilmezsin. çocuk hasretiyle yanarsin derim. Tipis tipis cayar vallah

Bu arada ne zaman haksiz olsamda, tereyag gibi üstûne çikmam yok mu. huyum suyum kurusun

Şuan dönmesi için canımı istesin canımı vereyim o kadar çok seviorum... ama çok inat dönmüooo bende taş koymuorum artık yoluna amaa ciğerim yanıyo:'(

O kadar çok sevdiğime boyumdan büyük laflar etmem ben..
Haklıyken bile etmem ki hele birde haksızken...
Bence özür dileyin, onu çok sevdiğinizi ama yanlış davrandığınızı, kendinize göre sebeplerinizi belirtin, ayrılma kararına da saygılı olduğunuzu, bunu hakettiğinizi, ona kızmadığınızı söyleyin...
Araya da zaman koyun...
Kalbi yumuşar da vazgeçerse ne ala...

Şuan dönmesi için canımı istesin canımı vereyim o kadar çok seviorum... ama çok inat dönmüooo bende taş koymuorum artık yoluna amaa ciğerim yanıyo:'(

Canım senle aynı durumdayız sanırım..Cok zor bir durum inanki seni cok iyi anlıyorum...Bende ramazanı eşimle gecirmeyi cok isterdim senağlama

ben yalvarsam dönse ne olacak yani
herşey düzelecek mi?
devamlı yüzüme vurmayacak mı bu duruma
e dönse ne işe yarayacak
sırf benim çabamla düzelen bir yuva
yani yalan sevgisiz aç bir yuva

lütfen arkadaşı bu duruma getirebilecek hatalar yapmamaya çalışalım
ah be arkadaşım neydi ki günahın?

bence fazla üstüne gitme yalvarma onu kendi kendine bırak oda düşünsün sende
çünkü eğer birbirinizi seviyorsanız bu ayrılık olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…