Vazgeçirmek için neler yapardınız???

bence fazla üstüne gitme yalvarma onu kendi kendine bırak oda düşünsün sende
çünkü eğer birbirinizi seviyorsanız bu ayrılık olmaz

Evet canım iyikide buraya konu acmısım herkesin ortak düsüncesi bu...Bende katılıyorum yalvarmak üzerine gitmek insana fazla gurur veriyor ve nasıl ki öfke anında akıl gidiorsa bence gurur anındada akıl bastan gidiyor ve sağlıklı kararlar verilemiyor...

bence erkekler bi süre kaprisi nazı cekiyor ve hiç belli etmiyolar ama zamanı gelince de cok kolay karar verip gidiyolar onlarda bitince bitiyor çoğunlukla boşver oyüzden ondan sana hayır geleceğini sanmıyorum.

yalvarmak değilde.
hatanı anladığını anlatarak özür dileyebilirsin mesela.

eşine alternatifler sun ve kesinlikle bi daha böyle şeylerin yaşanmayacağına inandır onu.ama bence biraz zor canım.erkekler bi ilişkiyi bitirince ara vermeden yenisine başlıyolar.elini çabuk tut

Bir erkek bosanmaya karar verdi ise yapabilecek pek birsey yok kanimca:1closedeyes:

Sahsen ben olsam vazgecirmeye falanda calismam!:nazar:

Beni istemeyeni ben hic istemem, haksiz olsam bile oturup benimle problemlermizi cözmeye konusmaya calismayan bir adam zaten evliligi bitirmis durumdadir....

Cok üzücü bir durum canim gercektende ama bence kesinlikle üstünde gitme zamana birak herseyi hayirlisi neyse o olsun...:nazar:

Sevgiyle:teselli:

kesinlikle benim düşüncelerimle aynı yazdıkların..:1hug:a.s. sakin üstüne düşme...

Son düzenleme:
güzel bir ortamda sakince konuşup hangi sebepten dolayi bu hatayi (hata nedir bilmiyorum ama) yaptigimi anlatirim..bosanmak istemedigimi ama bu aciklamama ragmen hala bosanmak istiyorsa boşanabilcegimizi söylerdim..yalvarmaya yada onurunu ayaklar altina almana gerek yok bence..sakince hatanin farkinda oldugunu,sebeplerini ve bosanmak istemedigini belirtmek yeterli..hala daha boşanmak isterse güle güle ozaman..

''bir hata yaptım,kabulleniyorum... ve bunun için özür dilerim... ama yine de bensiz yaşamaya devam etmek ise tercihin kendine iyi bak... mutlluluklar bize... '' diebilirsin vb. ama sakın ağlama,güçlü ve dimdik ol,hatanı kabul ederken ve özür dilerken bile sende kararlı ve erdemli onurlu bir kadın edasıyla karşısında dur,özgüvenini hissettir ona,aciz durma sakın hata yaptım da özür diliyorum diye... herkes hata yapabilir,kabullenmek erdemdir...

bende burdaki biçok arkadaşın düşüncesine katılıorumyerimseniben önce biraz zamana bırak sonra sırası gelince açıklarsın durumu aslında bole yapmak veya demek hernese deildi amacım (hatayı bilmediğim için ) yani durumu açıklayıcı bi şekilde konuşursun yok hala boşanmak istiosa demekki o kafasında boşanmayı çoktan belirlemiş :nazar:ama bunu yapacak bi zemin fln hazırlıodu derim ben bu benim görüşüm ama sende gururunu ayaklar altına alma arkadaşım yalvarma sadece gerektiği gibi konuş herkes haksız olabilir :sm_confused:senn yerinde o da olabilirdi ve sen bu tepkiyi vermeyebilirdin ole deil mi??benneyaptımki

Bende cok sevdigim bir insana kiyipta bu duruma gelecek kavgalar etmem:1no2:,
ama diyelimki oldu
hatami bildigimi søyler ve onunda hatalarini veya yapmasi gerekenleri anlatirdim.

Cunku hicbir kavga bir kisi yuzunden yasanmaz,
deli degilsin ya durduk yere gürültü cikarasin..benneyaptımki

Konusmak istedigini hatani anladigini ama onda begenmedigin yønlerinide anlat ki bilsin sirf kendini suclamadigini, cunku ozaman dahada bir havalaniyo erkek milleti..:mymeka:

Insallah düzelir canim, hayirlisi olsun diyelim =)

Özür dilerim, bir daha olmayacağını söyler söz veririm...
Düzgünce konuşurum anlatırım...
Ama buna rağmen hala gitmek istiyorsa ne yapılır bilmiyorum.

X