Vazgeçemediğiniz yiyecek veya içecek nedir?

Yelizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2006
444
5
Diyet de olanlar, diyetde olmayanlar veya sadece saglikli beslenmeprogramini uygulayan size soruyorum bu soruyu.. Neyden vazgecemiyorsunuz?

Ben ne kadar dikkat etsem yediklerime diyet kola benim vazgecilmezsim..bir bardak kola icmesem olmaz...

bende tatlıdan bi çözüm bulamadım ne yersem tatlı yemem acaba bi çok şey denedim bulamıyorum

bende öle koladan vazgeçemiyorum yaaa:1no2:
diyetin ilk aylarında hiç içmedim lightını bile ama sonradan lightı ile başaldım şimdi normal içmiyorum ama light tüketiyorum sıklıkla :1no2:

ben birçok şeyden vazgeçtim altı ayda ama şu anda kapımda çikolata var geri geldi o tutkum ama kapıı dışarı atacam çok yiyorum ya normal bir insan gibi 1 taneyle falan tatmin olmuyorum yedikçe yiyesim geliyooo

Fazla kilom olsa vermek için herşeyi yapardım ve bu uğurda vazgeçedemediğim birşey olmazdı galiba.. Vazgeçemediğim birşey olsa bile artık birçok gıdanın light ı varjeyyar

kullanıcı adımdan da anlaşılacağı gibi benim vazgeçilmezim light kola.bunun yanında çikolata ve tatlı çok seviyorum bu bayram çok yedim mesela.pişmanmıyım asla :KK70:

benim vazgeçemediğim ise şeker...
bir kupa çaya bir çay kaşığı atıyorum..
çayımı şekersiz içemiyorum..
onun yerine ekmek yemiyorum:1no2:

BENCE HİÇ BİR ŞEY VAZ GEÇİLMEZ DEĞİL ARKADAŞLAR,

BEN 29.07.2007 DİYETE BAŞLADIM BENİM VAZ GEÇİLMEZİM MAGNUM BADEMLİ DONURMA İDİ BİR ZAMANLAR AMA BEN YAKLAŞIK 10 AYDIR YEMİYORUM(BELKİ 10 AYDIR 1-2 SEFER OLMUŞTUR İNANIN 3 DEĞİL)

DİYETE BAŞLAMADAN ÖNCE BİR GÜN TARTIDA KENDİMİ 70,5 OLARAK GÖRDÜM VE BU İŞE BİR SON VERMENİN ZAMANI GELDİ DEDİM RAMAZAN BAŞLAMADAN YAKLAŞIK 1,5 AY İÇERİSİNDE 9,5 KİLO VERDİM. ANLAYACAĞINIZ HİÇ BİRŞEY VAZGEÇİLMEZ DEĞİL

benim en büyük zafım çikolata yada şuna tatlı diyelim. tatlısız bir hayat düşünemiyorum....

benim en büyük zaafım arkdaşlarımla birlikteyken atıştırmak ya da tv izlerken kuruyemiş özellikle
ama zayıflamayı aklıma koyduğumda ve buna inandığımda herşeyden vazgeçtim şimdi ödül olarak ara sıra bunları yapıyorum böylesi daha zevk veriyor

Diyete başladığımdan beri vazgeçilmez dediğim tatlıları hayatımdan çıkardım diyebilir. Ama bakıyorum çook canım çekiyor ufacık bir parçacık sırf nefsi körlemek için alıyorum. O kadar.

akşam atıştırmaları... zaten ona dur dediğimde otomatik olarak kilo veriyorum. başka bir şeye gerek kalmıyor. çünkü gün içinde çok hareket edip az yiyenlerdenim. ne oluyorsa akşam 10 dan sonra başlıyor. Bir de M&M's draje çikolatan vazgeçebilsem....:KK43:

ben de koladan asla vazgeçemiyorum.şimdi onun yerine meyveli soda içsem de canim kolacim inanki boşlugun dolmuyorrrr

:icecream:çikolata, çikolata, çikolata!!!! puding'den, bisküvisinden, sûtünden, her çesitinden!! Ne olursa olsun çikolata olsun!!!!!!!!!!!!!!!!!:icecream:

X