- 28 Ocak 2022
- 1.538
- 2.854
-
- Konu Sahibi glitterpowder
Yani vazelin yerine keske doğal kayganlaştırıcı kullansaymışssınız ama kullanmıssınıznartıkEvliliğimin başlarında 4-5 ay kadar ilişki sırasında vazelin kullandım ama zararlarını öğrenince bıraktım, şuan 3-4 aydır kullanmıyorum, vazelin kullanırken hamileliğe engel olduğunu duymuştum ancak kullanmayı bıraktıktan sonra etkileri devam eder mi, tüpleri tıkama gibi durumlar olabilir mi yoksa sadece kullanım esnasında mı engelliyor, bilgisi olanlar var mıdır?
Evet kullandım bilmediğim için, öğrenir öğrenmez bıraktım zaten.Yani vazelin yerine keske doğal kayganlaştırıcı kullansaymışssınız ama kullanmıssınıznartık
Yapmadı hiçVazelin mi ? Enfeksiyon vs yapmadi mi hic
Teşekkür ederim, genelde vazelin kullanan duymuştum, yanlış bilgi edinmişim, muayene olurum o zaman en kısa zamanda.Makata sürüldüğünü biliyorum ama vajina riskli bölge aman dikkat edin. İçinizde şüphe kaldıysa doktora gidip kendinizi kontrol edebilirsiniz. Vajina kendini temizleyen bir bölge bişey olduğunu sanmam ama yine de doktora görün tüplerine baktır.
Brn niye katlandiysamYapmadı hiç
Evet aslında kolaylık sanıyoruz ama birçoğunun zararları olabiliyor en güzeli hiçbirine ihtiyaç duymadan olabilmesiBrn niye katlandiysamkolaylik varken . Ben su bazli jel almistim bir ara kaykanlastirdi fakat hizli birliktelik oldugu icin ben enfeksiyon kapmistim hemen sonra attim onu cope cok sinirlenmistim
Eşinize on sevişmeyi uzun tutmasını söyleseniz belki ihtiyacınız olmaz yeteri kadar ıslanmadan ilişkiye girmek zorlar insanı yara felanda yaparEvet aslında kolaylık sanıyoruz ama birçoğunun zararları olabiliyor en güzeli hiçbirine ihtiyaç duymadan olabilmesi
Aslında uzun da tutuyorduk ama ben sanki her defasında ağrı olacak diye tedbirli davranmaya çalışıyordum biraz evhamlıydım o zamanlar, sonra geçti tabi.Eşinize on sevişmeyi uzun tutmasını söyleseniz belki ihtiyacınız olmaz yeteri kadar ıslanmadan ilişkiye girmek zorlar insanı yara felanda yapar
Anladım stres yapmışsın sal kendini eşine sıkma kendiniAslında uzun da tutuyorduk ama ben sanki her defasında ağrı olacak diye tedbirli davranmaya çalışıyordum biraz evhamlıydım o zamanlar, sonra geçti tabi.
Teşekkür ederim artık 1.5 yıl oldu saldım gittiAnladım stres yapmışsın sal kendini eşine sıkma kendinienfeksiyon ihtimaline karşı bı doktora görünmek iyi olur bazen belirti vermiyor
Kalmaz korkma Rahim kendini temizler. Farklı bi rahatsızlığınız yoksa eğer. Doğal kayganlaştırıcı su bazlı olanı en güzeli o. Ben de ilişkimin ilk başın da ıslanamıyorum. Kayganlaştırıcı kullandım gebeliğede engel değil. İçeriği çok önemli araştırmadan kullanmayın.Evliliğimin başlarında 4-5 ay kadar ilişki sırasında vazelin kullandım ama zararlarını öğrenince bıraktım, şuan 3-4 aydır kullanmıyorum, vazelin kullanırken hamileliğe engel olduğunu duymuştum ancak kullanmayı bıraktıktan sonra etkileri devam eder mi, tüpleri tıkama gibi durumlar olabilir mi yoksa sadece kullanım esnasında mı engelliyor, bilgisi olanlar var mıdır?
Rahmin kendini temizlemesi çok uzun sürmüyor o zaman, su bazlı olanlar engel değilmiş evet sonradan öğrendim, şuan hiç kullanmıyorum ama öneriniz için teşekkür ederimKalmaz korkma Rahim kendini temizler. Farklı bi rahatsızlığınız yoksa eğer. Doğal kayganlaştırıcı su bazlı olanı en güzeli o. Ben de ilişkimin ilk başın da ıslanamıyorum. Kayganlaştırıcı kullandım gebeliğede engel değil. İçeriği çok önemli araştırmadan kullanmayın.
Ne kadar sürer kendi temizlemesi bilemem onu da temizlediğini videolarda dinledimRahmin kendini temizlemesi çok uzun sürmüyor o zaman, su bazlı olanlar engel değilmiş evet sonradan öğrendim, şuan hiç kullanmıyorum ama öneriniz için teşekkür ederim
Tamam o zaman en kısa zamanda muayene olurumNe kadar sürer kendi temizlemesi bilemem onu da temizlediğini videolarda dinledimAklımda şüphe de varsa doktora görünmede fayda var. Aklında soru işaretleri ile gezmekten iyidir bence
Merhaba vazelin içeriğinde ham petrol barındırıyor. Ellerimiz için çok faydalı mesela ama lütfen orada kullanmayın. Hamileliğe engel oluyor kaliteli spermleri maalesef öldürüyor. Tüplere kadar ulaşıyor mu onu bilemiyorum. Su bazlı kayganlaştırıcalar kullanırsanız hamile kalmayı etkilemiyormuş bana doktorum Viaxi Glide önermişti bunu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Evliliğimin başlarında 4-5 ay kadar ilişki sırasında vazelin kullandım ama zararlarını öğrenince bıraktım, şuan 3-4 aydır kullanmıyorum, vazelin kullanırken hamileliğe engel olduğunu duymuştum ancak kullanmayı bıraktıktan sonra etkileri devam eder mi, tüpleri tıkama gibi durumlar olabilir mi yoksa sadece kullanım esnasında mı engelliyor, bilgisi olanlar var mıdır?
Merhaba evet petrol içerikli olduğunu öğrenmiştim hamileliğe engel olduğunu da, zaten hemen bıraktım ama şuan için etkiler mi diye endişe ettim aslında, şuan için herhangi bi kayganlaştırıcı kullanmasam da öneriniz için teşekkür ediyorumMerhaba vazelin içeriğinde ham petrol barındırıyor. Ellerimiz için çok faydalı mesela ama lütfen orada kullanmayın. Hamileliğe engel oluyor kaliteli spermleri maalesef öldürüyor. Tüplere kadar ulaşıyor mu onu bilemiyorum. Su bazlı kayganlaştırıcalar kullanırsanız hamile kalmayı etkilemiyormuş bana doktorum Viaxi Glide önermişti bunu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.