Vatanımı seviyorum diyen okusun

BenCano

~HürGeneral~
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2006
2.221
13
Link Silinmiştir.
NE İÇİN SİPER KAZDILAR NE İÇİN CANLARINI VERDİLER?

NAMUSUMUZ DEDİĞİMİZ KIZLARIMIZ EVLATLARIMIZ
BU HALE GELSİNLER DİYEMİ?(ör: oryantal star programı)

SEYİT ONBAŞI YÜZLERCE KİLOLUK MERMİYİ NEDEN
YÜKLEDİ TOPA?
GENÇLERİMİZ UYUŞTURUCU VE ALKOL BATAĞINDA YOK
OLSUN DİYEMİ!

BİNLERCE MERMİYE NEDEN GÖĞÜS GERDİLER?
İNSANIMIZ AHLAKSIZ YAYINLARI SEYREDEREK TÜRK ÖRF
VE ADETLERİMİZDEN UZAKLAŞSIN AR NAMUS AYAKLAR
ALTINA ALINSIN DİYEMİ!!!

GAZİ MUSTAFA KEMAL ONLARCA CEPHEDE MEHMETÇİKLE
OMUZ OMUZA NE İÇİN SAVAŞTI?
KÜÇÜK ÇOCUKLARIMIZ T.V. YAYINLARINI SEYREDİP
ONLARI ÖRNEK ALSINLAR DİYEMİ!

(OKUDUĞUM BİR HABERDE ADANA'DA BİR İLK ÖĞRETİM OKULUNDA 5 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİNİN BİR KIZ ÖĞRENCİYE TIPKI ŞİMDİLERDE KANAL D DE YAYINLANAN DİZİDEKİ GİBİ AHLAKSIZ TEKLIF UZERINE ÖĞRETMENİN TÜM VELİLERİ TOPLANTIYA ÇAĞIRDIĞI YAZIYORDU)

PERİŞAN OLMUŞ BİR VAZİYETTE VATAN İÇİN
MÜCADELE EDEN MEHMETÇİK NE İÇİN ŞEHİT OLDU ?
KENDİNİ BİLMEZ MAŞALARIN YAPTIĞI
PROGRAMLARDAN ETKİLENELİM DİYEMİ! (02.01.2007 DE ATV DE YAYINLANAN PROGRAMIN TARTIŞMA KONUSU: BEKARET ÖNEMLİ Mİ , NAMUS DİYE BİR ŞEY VARMI...)

MEHMETÇİK GÜNLERCE AÇ SUSUZ BİR ŞEKİLDE
ÇANAKKALE MİZİ NEDEN SAVUNDU?
MİNİK YAVRULARIMIZ TV DE GÖRÜP ÖZENDİKLERİ
UYUŞTURUCUYA BAĞIMLI OLSUNLAR DİYE Mİ!!

MEZARA BİLE KONMAYACAKLARINI BİLDİKLERİ
HALDE ONCA İNSANIMIZ NE İÇİN CANINI VERDİ???
O GÜNLLERDE SAVAŞARAK ÇANAKKALE Yİ
GECEMEYEN DÜŞMANIN BUGÜN ELİNİ KOLUNU
SALLAYARAK GÜZELİM VATANIMIZA GİRİP BU
AHLAKSIZLIKLARI YAPSINLAR DİYEMİ!!!

253 BİN ŞEHİT ŞİMDİ ÇANAKKALE DE NE İÇİN
YATIYOR???
KENDİNE SANATÇI DİYEN BAZI ŞEREFSİZLERİN
SÜREKLİ GAZİ MUSTAFA KEMAL İN ADINI
KULLANMASI VE YAPTIĞI AHLAKSIZLIKLARIN
TOPLUMA SANAT OLARAK DEĞERLENDİRMEYE
BAŞLAMASI İÇİNMİ!!!

ÇANAKKALE GEÇİLMEZDİ

AMA ŞİMDİ NASIL GEÇİLMİŞ ANLADINIZ MI

18 MART GELDİĞİNDE ÇANAKKALE
GEÇİLMEZ DİYE ÖVÜNÜP O MUHTEŞEM DUYGUYU
HİSSETMEYİN SAKIN!

KENDİNİZİ KANDIRMAYIN!

ATALARIMIZ BİZİM İÇİN ÇANAKKALE Yİ KAPATMIŞLARDI AMA BİZ KENDİ ELİMİZLE DÜŞMANI ÇANAKKALE Yİ GEÇİRDİK...

'ŞU ANDA DÜŞMANIN ENBÜYÜK SİLAHI TELEVİZYON' BİLİNÇLİ HER VATANDAŞIMIZ BU KONUDA GEREKLİ ÖZENİ GÖSTERSİN VE GENÇLERE
AHLAKSIZ KÖTÜ TV PROGRAMLARINI İZLETTİRMESİN VE İZLEMESİN!

ŞİMDİ TEKRAR DÜŞÜNÜN. BUNCA İNSANIMIZ BUNLAR İÇİNMİ ÖLDÜ.MAALESEF DEĞİL AMA UMURSAMAZLIĞIMIZ YÜZÜNDEN BU HALE GELDİK...

EĞER BU KONU SİZİN İÇİN YETERİNCE
ÖNEMLİYSE BU YAZIYI ULAŞABİLDİĞİNİZ
HERKESE GÖNDERİN...

DEĞİLSE KAPATIN VE BİR DAHA ASLA
TÜRKLÜĞÜNÜZLE VE ŞEHİTLERİMİZLE GURUR
DUYDUĞUNUZU SÖYLEMEYİN!!!!!​

kelimelrin bittigi yer olsa gerek cok guzel yuregine saglik beni duygulandirdin ve gozllerim doldu

cano tt ne puanı anlamadım .
sana yollamıştım daha kabul etmiyor onumu sordun.

cano emeğine sağlık. gerçekten bu duyarsızlıklar yüzünden gençlerimiz öz değerlerini yitirmeye başladı atalarımız ne emeklerle bu vatanı bu hale getirmiş biz günden güne yok ediyoruz ne yazıkki.....

tşkederim alakanızaa kızlarr
yok yeşilim ben yolladım sana puan:) diğer arkadaşlara da yolli ne kadar puanım varsa feda olsun sizee:)

atalarımızın kemikleri sızlıyordur onlar bu vatanı bize emanet ettiler ama bizler ne hale getirdik yazık çok yazık

Eline emeğine sağlık canım. Şimdilik tek tesellimiz 'Biz öyle insanların torunlarıyız' diyebilmek. Gittikçe bunları da unutuyoruz. Belki böyle gidersek biz şu anda 'namus diye bişey var mı'yı tartışırken çocuklarımız 'vatan toprağı nedir, önemli midir, gerekli midir'i tartışacaklar. Çok büyük görevimiz var aslında bilinçli olmak, bilinçli nesiller yetiştirmek ve bunların en önemlisi sürekli nereden geldiğimizin, bizim için neler yapıldığının sürekli hatırlanması.

Yüreğine sağlık canım, sizin gibi duyarlı vatansever geçmişi ile gurur duyan,milli ve manevi değerlere önem veren gençlerimiz var olduğunu bilmek benim gelecek kaygılarılarımı ertelememe neden oluyor.Hepinizi çok seviyorum. Allah yolunuzu açık etsin.

bunları hiç unutmamalı unutturmamalı
teşekkürler emeğine

Sevgili Cano duyarlı tüm konuların gibi bunu da tebrik ediyorum. Tamamen katılıyorum sevgili arkadaşım ama sonuna kadar değil. Asla Çanakkale geçilmedi!!! Ne tv ile ne de başka bir güç ile geçemeyecekler. Lütfen sevgili arkadaşlarım bizi ümitsizliğe,yılgınlığa gençlerimizi gelecek korkusuna düşürecek bu tür cümlelere kanmayalım. Hepinizin çok iyi niyetlerle ve bir duygusallık içinde okuduğunuza eminim son bölümü. Ama "Çanakkale geçildi." sözünü mecazen bile olsa kaldıramayız. Onlar işte sizin gibi insanlar için savaştılar. Biz kadınlar!!! Aklı başında nesiller yetiştirmek için elinde en büyük silahı bulunan kadınlar! Annelik... Biz çocuklarımızı doğru düzgün büyüteceğiz. Bu ülkeye hayran, geçmişini bilen ve onunla gurur duyan bir nesil. Tvde izlediklerinin peşinden giden veya onlarla ayakta uyutulmuş bir nesil değil.

o iki mehmetçiği görünce hala gözlerim dolar, burkulmayla beraber gururlanırım.bende umutluyum.ve şu sözler çok hoşuma gider.
Biz Türkler herşey yolunda iken birbirimizi yeriz.
işler karışınca tek vücut olur,kenetleniriz...
bizdeki birlik ruhu kimsede yok buna eminim....

canooo neydi bu böyle şimdi okudum süper bir paylaşım.. emeğine yüreğine yazan ellerine parmaklarına sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…