Vatanımı seviyorum diyen okusun

Ölümdür Türk'e bayraksız yaşamak,
Esaret demektir ezansız kalmak,
Şad olsun ruhları tüm şehitlerin

Onlardaki vatan aşkının, millet sevgisinin bindebirini bize nasip eylesin mevlam.

biz onlara ne diyeceğiz huzur-u mahşerde onu düşünüyorum.

onlara layık bir nesil oluruz inşallah.

harikaydı saol canım,evet çok dikkatli olmak lazım tv yararlıydı ama yararından çok zararı olur hale geldi malesef...

böyle akıllı anneler anne adayları olduktan sonra ben umudumu yitirmemmm, bitanesiniz sizzzz

Cano ellerine emeğine sağlık,
Ne yazıkki toplumumuz seçici değil:1yes2: eskiden doğru düzgün olan kadın programları bile şimdilerde magazin ağırlıklı oldu,biraz eleştiriye uğrasalar biz X kişinin hayatını irdelemiyoruz,konuyu toplumsallaştıralım diyerek ağzı değiştiriyorlar.Yarışmalar desen çığrından çıkmış,mutlaka polemik çıkartılması gerekirmiş gibi kavgalar,kim kime ne demiş,vay taciz yapılmış mı tarzında(bazı yarışma programları varki onları tenzih ederim örneğin Veto adlı yarışma programı kesinlikle genel kültür gerektiren düzeyli bir yarışma)Diziler ağalık şiddet sihir vs.üzerine.Asıl kızdığımda halkımız malesef kanal kanal gezip bu programlara şakşakçılık yapıyorlar,bizler gibi bilinçli insanların eleştirileri oluncada halk böyle programlar istiyor biz ne yapalım diyorlar.Haklılarda:1no2: magazine,dedikodulara,daha önemli konular varken bilmem kimin siyasi kariyerine veya aldığı rapora öyle odaklanmışızki,resmen gözü açık uyur hale gelmişiz.Bizler anne-baba olarak seçici olup kaliteli programları tercih edersek çocuklarımızda bizi örnek alırlar,falanca niye ağlamış,sihir nasıl yapılırmış,belinde silah ağa nasıl olunuyormuş bunları öğrenmek yerine,bu vatan insanı bağımsızlığı için neler yaşamış,kanlarıyla toprağımızı yıkayan şehitlerimiz nasıl savaşmış,Atatürk bu topraklar için nasıl mücadele etmiş bunları öğrenirler:1yes2: benim bir isyanımda artık ders kitaplarında bile pek rastlayamıyorum tarihimize:1no2: çocuklarımız Türk düşünürleri,bilim adamları,Türk büyükleri yerine çok farklı şeyleri araştırmak zorunda kalıyorlar,tamam onları da araştırsınlar ama önce kendi geçmişimizi,önce kendi büyüklerimizi öğrensinler istiyorum.Bazen herhangi bir ilkokul öğrencisine soruyorum,Atatürk nerde doğdu? ???,Kurtuluş savaşı ne zaman oldu? ????,çok üzülüyorum,bizler zamanında tarihimizi ders kitaplarımızdan yalayıp yutmuştuk,bırakın tarihimizi şimdilerde çocukların çoğu Atatürk'ün Gençliğe Hitabını bile bilmiyor:1no2:
Bence bu çok düşündürücü ve üzücü,ilkokul çağlarında ezberlediğim İstiklal marşını,Atatürk'ün gençliğe Hitabını ve Gençliğin Ata'ya cevabını hala bile ayakta coşkuyla ezbere okuyabiliyorsam ve yavrularımız bu teyze ne okuyor diye suratıma manasız bir şekilde bakıyorsa ben bundan kendimi de sorumlu tutarım.Erişkin biri olarak çevremdeki çocuklara birşey öğretememişim demekki:çok üzgünüm: :1no2:

Ellerine sağlık canım.Bu proğramları izleyenler bir yana hersabah erkenden kalkıp işe gidiyormuş gibi oraya gidenlerden nefret ediyorum.Titriyorum bazen sinirden.Kendilerini kaptırıp bir de yorum yapmazlar mı ?Hem de ortayaşın üzerinde bu insanlar.Toplumuz çok kötü bir akıbete yolcu maalesef.

Gercekten cok güzeldi cano,ellerine yüregine saglik...Artik maalesef cocuklarimiza izlettirecegimiz programlar kalmadi.reyting ugruna yapmadiklari sacmaliklar yok...Bu vatan ugruna canini vermis kisiler böyle bir toplumun yetistigini görse bir ahhh cekmezlermi...ben vatanimi seviyorum...ve sana sonuna kadar katiliyorum...

mustafa kemal ataturke aıt acılan dıger topıktede yazdım.. yagmur yagdıgı zaman aklıma ıllakı gelır..'atam aglıyor atam ulkesıne bıze aglıyor..'sehıtler olmez bunu herkes bılıyor..ruhları hala savasa hazır..ama onlar demıyolar mıdır bız ne yaptık ve sımdı neler yapılıyor? herkes bır seylerın farkında ama neden kımse dusunduklerını ıcınden gelenı hayata dokmuyor.*olan her seyı herkes bılıyo...ama neden olmuyor..ellerıne ve yuregıne saglık..

keşke bu yazının olduğu sunumu izleme şansınız da olsa.. tşkler paylaşımın için

cano ellerine ve yüregine saglik.bana diyecek baska birsey birakmamissin.benimde aklimdan gecip dilime vuramadigim kelimeleri yazmissin.

mailindeki yazıyı baştan tıklayıp tıkı hiç kaldırmadan aşağıı doğru çek istediğin yere kadar sonra sağ tıklayıp yazıyı kopyala sonra burda uygun yeri tıklayıp yıne sağ tıkla ve yapıştır..

ellerine sağlık canottcum.Ne mutlu türküm diyene.Çok güzel bir yara parmak basmışsın.Dilerim amaç yerine ulaşır ve bu kirlenmişliğe dur diyebiliriz

sehitlerimiz uyanıp türkiyenin bu halini görseler herhalde çok üzülür biz kimin için şavaştık derlerdi şimdi herkes uyansın da etrafına bakıp kendine gelsin türk milletini ayrımcılığa sürükleyip bu vatanı bölmeye çalışıyorlar bu oyunlara gelmeyin ne mutlu türküm diyene:1yes2:

Canom tek kelimeyle harika cani gonulden kutluyorum seni, bu kadarmi guzel anlatilir yorum yapmaya gerek yok, muhtesem canim

X