Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tevfik te renk katıyordu diziye ölümü de haketti sonundaPislik Tevfik sonunu hazırladı..Azize ile Cevdet kavuştu.Bu bölüm güzeldi gerçekten..Eşimle artık birşeyler olmalı dedik böyle giderse sıkıcı oluyor artık dedik.Bu bölüm bir çok yeni gelişme oldu
Tevfik olmedi kirpigi kipirdadi son andaTevfik te renk katıyordu diziye ölümü de haketti sonunda
Valla insallah olmustur ama ozellikle kamera yaklasip onu gosterdiaman bacim ona mi sasiriyorsun Cevdet patlayan binadan sag cikti herkes olmustu ustelikCan çekişiyordur
Alnından vurdu cevdet nasıl ölmez
Tevfik olmedi kirpigi kipirdadi son anda
Ohiste buna sevindimYok bu kez öldü artık.Yeni başlayacak bir filmde yönetmenmiş.O yüzden diziden çıkması gerekiyordu..
Ohiste buna sevindim
Bence bebekte doğum lekesi falan vardırEvet kavussunlar artık
Merak ettiğim azizenin bebek olayı nasıl ortaya çıkacak hamilton delilleri de yok etti
Evet olabilir Hamilton biliyor ya bebeği insafa gelip anlatır inşallahBence bebekte doğum lekesi falan vardır
Azize ortaya çıkınca hamilton un azizenin yaşadığını bildiği ve yırtılan günlük sayfası ifşa olacak muhtemelen ama bebeğin bulunması için daha fazla bilgiye gerek var misal hangi ağaç kovuğuna bırakıldığı gibi..oyüzden bir doğum lekesi şart gibiEvet olabilir Hamilton biliyor ya bebeği insafa gelip anlatır inşallah
Bence bebekte doğum lekesi falan vardır
Asker azizeye sen ne ariyorsun burada diyince cevdet anladi.Cevdet nasıl anladı yunan askerini öldürdü? ?
Yaa insan biraz yorum yapar dimi
Kendi kendime yorum yapıyorum Reklam arası geyik bölümünde takılıyorum