• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun tertemiz

Virüs hangi topluma yerleşeceğini iyi biliyor. Normalde de öpüşmeyi sevmem tamam ben de asiri dikkatli davranmiyorum sürekli disaridayim mecbur ama kalkipta biriyle öpüşüp tokalasmiyorum. Corona sebebiyle bu öpüşme tokalasma olayi bitse keşke
Aynı şeyi geçen gün annemle konuştuk oda hiç sevmez sarılmayı hele öpme faslını bi ortama girdiğinde gerilirdi en azından o dert biter mi ki dedik herkes normale dönünde hiç sevmezdim çok rahatız şuan 😀

Aynı şeyi geçen gün annemle konuştuk oda hiç sevmez sarılmayı hele öpme faslını bi ortama girdiğinde gerilirdi en azından o dert biter mi ki dedik herkes normale dönünde hiç sevmezdim çok rahatız şuan 😀
Hele bayramlar da :kusmuk:kim olursa olsun bana dokunulmasına tahammül edemiyorum coronanın en sevdiğim yanı bu oldu

Gecmis olsun oncelikle bizde evde semptomsuz atlattik . Bol su icin ve c vitamini takviyesi alin beselnemenize ozellikle dikkat edin . Saglik bakanligi 14 gun sonunda temize cikariyor ama elinizden geliyorsa tekrar test yapsinlar esim 45 gunde negatife dondu.

Bu hastalıkta bize sosyal mesafeyi öğretemediyse daha da iflah olmayız bence. Normalde de dip dibe olmayı ve gereksiz öpüşmeyi koklaşmayı sevmezdim, en azından bu sefer insanlar belki kasa önünde ya da bankamatik önünde vs gelip dibimize dibimize girmezler dedim ama ıı ıhh. Nafile. Eski tas eski hamam. Geçmiş olsun 🤷‍♀️

Covid19 yakalandik .annemin testi pozitif çıktı kız kardesimde hastalandı, bende hiçbir belirti yok 14 gün karantina aldık .dünkü gördüğüm rüya buydu heralde .nalet olsun herşey üst üste geliyor
Geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede az hasarla iyileşirsiniz. Tedbirsizliğin had safhada olduğu bu dönemde yine hastalığa geç yakalananlardansınız. Maalesef bizim kendimizi korumamız yetmiyor artık çevremizinde aynı duyarlılığa sahip olması gerekli.

Pes ya nekadar kötüsünüz öyle. Bizede komşudan değil halamdan bulaştı bize gelen herkezle sosyal mesafe diyip opusmuyoduk .halam ablam Antalya'dan gelince ozmaan daaha halam hicbisi bilmiyorken ablam öpüşmek istememiş zorla ablama ayy bişi olmaz diyip sarılmış .sonra da duyduk halam pozitif mis enişteme anneme bulaştı sonra ablamda düştü kız kardesimde
kötülükle ne alakası var kuzum senin sorunlarına en üzülen üyelerdenim bu arada umarım hayatın yoluna girer.ama bir şekilde komşularına da sana da bulaşmış hastaneler herkesi yatırmıyor ne yapsalardı .ben eve kimseyi kabul etmiyorum kimseye gitmiyorum bayram yapmadım kurbanı löseve bağışladım keserken virüs bulaşır diye tatile gitmedim çocuğum kimseyle oynamıyor benden başka kimse beni ayy bi şey olmaz diye öpemez yolarım onu gibi gibi :halay: yani az önlem alana da hiç almayana da bulaşma ihtimali var bilmem anlatabildim mi

Şimdiye kadar çok iyi korunduk enazindan benle kardeşlerim halam saolsun .cahillik böyle bişi iste
ben de bunu diyorum işte başka konularda da yırtındım dünden beri kardeş; hala bile eve alınmayacak eğer fellik fellik korunmasız geziyorlarsa bana da gelmek isteyenler oldu kabul etmedim küserse küssünler umrumda değil önce can sonra canan

Geçmiş olsun canım bende atlattım çok şükğr umarım en hafif şekilde atlatırsınız.. Bol bol bağışıklık sistemini güçlendiricek meyve sebze yiyin c vitamini takviyesi önerdi doktor ben kullanıyorum umarım en kısa sürede Rabbim herkese atlatmayı nasip etsin inşAllah

Gecmis olsun oncelikle bizde evde semptomsuz atlattik . Bol su icin ve c vitamini takviyesi alin beselnemenize ozellikle dikkat edin . Saglik bakanligi 14 gun sonunda temize cikariyor ama elinizden geliyorsa tekrar test yapsinlar esim 45 gunde negatife dondu.
çok geçmiş olsun

Biz de kızımla sürekli izoleyiz ancak eşim malum çalışıyor ve bugün çalışanlardan biri pozitif çıkmış ofis ortamında çalışıyorlar bulaşmış olma ihtinali yüksek kısacası pek de kaçarı yok gibi bu işin

Ben de ailede sadece bana bulassa da şu yoğunn çalisma temposundan kurtulsam diyorum.Yillik iznimizi bile kullanamiyacağiz yoksa bu gidişle😩😩😩

Ben de babaannemin bayramını kutladım ama kimsenin bana sarılacak kadar yakınlaşmasına izin vermedim. Bahçede mesafe bırakarak oturduk kalktık. Aman anlık bir şeydi, unuttuk, boşluğumuza geldi demekle olmuyor maalesef. Es kaza bazen elimi ağzıma götürüyorum, ondan bile ödüm kopuyor. Çok dikkat etmek lazım, mıçmıç akraba varsa fellik fellik kaçmak lazım hatta. Geçmiş olsun, çabucak atlatırsınız bu süreci umarım.

keşke hiç yanyana gelmeseydiniz halanızla. bişey olmaz demekle olmuyo işte. zaten vaka artışlarının sebebi de bu değil mi?

bağışıklığınızı yüksek tutun. c vitamini depolayın, hazır hiçbi şey yemeyin, mümkünse ilikli kemik sularıyla çorba yapın bol sarımsaklı. aklıma başka bişey gelmiyor.

Back