Vatana millete hayırlı uğurlu olsun tertemiz

Covid19 yakalandik .annemin testi pozitif çıktı kız kardesimde hastalandı, bende hiçbir belirti yok 14 gün karantina aldık .dünkü gördüğüm rüya buydu heralde .nalet olsun herşey üst üste geliyor
e hani korunuyordunuz ve burda konu açıp komşularınızı hastaneye kapatmak istiyordunuz covidliler diye siz de hemen hastaneye yatın zorla kapıda bekleyerek her yolu deneyerek o zaman evde karantina mı olur muş değil miii geçmiş olsun bu arada

Pes ya nekadar kötüsünüz öyle. Bizede komşudan değil halamdan bulaştı bize gelen herkezle sosyal mesafe diyip opusmuyoduk .halam ablam Antalya'dan gelince ozmaan daaha halam hicbisi bilmiyorken ablam öpüşmek istememiş zorla ablama ayy bişi olmaz diyip sarılmış .sonra da duyduk halam pozitif mis enişteme anneme bulaştı sonra ablamda düştü kız kardesimde

Covid19 yakalandik .annemin testi pozitif çıktı kız kardesimde hastalandı, bende hiçbir belirti yok 14 gün karantina aldık .dünkü gördüğüm rüya buydu heralde .nalet olsun herşey üst üste geliyor
Çok geçmiş olsun , yemenize icmenize dikkat edin, inşallah anneniz de kardeşiniz de ayakta atlatır. Malesef illet bi hastalik cok iyi korunmak lazim .

Çok geçmiş olsun , yemenize icmenize dikkat edin, inşallah anneniz de kardeşiniz de ayakta atlatır. Malesef illet bi hastalik cok iyi korunmak lazim .
Şimdiye kadar çok iyi korunduk enazindan benle kardeşlerim halam saolsun .cahillik böyle bişi iste

Çok geçmiş olsunn, bende pozitif tanısı almıştım bugün 12. Günüm hastalıkta, pazar günüde karantina biticek, ilk günler ishal ve mide bulantısından beslenmek zor olsada bol bol vitaminli besinler alın meyve sebze c vitamini özellikle, benim aynı evde eşime bulaşmadı sizede bulaşmamış olabilir. Kardeşinize annenize acil şifalar diliyorum şuann nasıllar belirtileri neler

Tşk ederim kardeşim nefes almakta zorlanıyor tat alamıyor annemde öyle ateşi falan var . Annem bide şeker hastası kalp hastasi inşallah bişi olmaz ablaminda koah var dua umarım kolay atlatırız

Nasıl zor geçti mi 12 gün. Nefes daralma yaşadınız mi

Çok geçmiş olsun, kız kardeşinize acil şifalar diliyorum, umarım sizler de belirti vermeden biran önce atlatırsınız.

Tşk ederim kardeşim nefes almakta zorlanıyor tat alamıyor annemde öyle ateşi falan var . Annem bide şeker hastası kalp hastasi inşallah bişi olmaz ablaminda koah var dua umarım kolay atlatırız
Bende koku tat kaybı yaşamıştım ilaçtan 3 gün sonra koku tat geldi yavaş yavaş, doktor kronik rahatsızlıklarına rağmen evde tedavimi verdi, hangi ildesiniz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…