- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.844
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
e hani korunuyordunuz ve burda konu açıp komşularınızı hastaneye kapatmak istiyordunuz covidliler diye siz de hemen hastaneye yatın zorla kapıda bekleyerek her yolu deneyerek o zaman evde karantina mı olur muş değil miiiCovid19 yakalandik .annemin testi pozitif çıktı kız kardesimde hastalandı, bende hiçbir belirti yok 14 gün karantina aldık .dünkü gördüğüm rüya buydu heralde .nalet olsun herşey üst üste geliyor
Pes ya nekadar kötüsünüz öyle. Bizede komşudan değil halamdan bulaştı bize gelen herkezle sosyal mesafe diyip opusmuyoduk .halam ablam Antalya'dan gelince ozmaan daaha halam hicbisi bilmiyorken ablam öpüşmek istememiş zorla ablama ayy bişi olmaz diyip sarılmış .sonra da duyduk halam pozitif mis enişteme anneme bulaştı sonra ablamda düştü kız kardesimdee hani korunuyordunuz ve burda konu açıp komşularınızı hastaneye kapatmak istiyordunuz covidliler diye siz de hemen hastaneye yatın zorla kapıda bekleyerek her yolu deneyerek o zaman evde karantina mı olur muş değil miiigeçmiş olsun bu arada
Çok geçmiş olsun , yemenize icmenize dikkat edin, inşallah anneniz de kardeşiniz de ayakta atlatır. Malesef illet bi hastalik cok iyi korunmak lazim .Covid19 yakalandik .annemin testi pozitif çıktı kız kardesimde hastalandı, bende hiçbir belirti yok 14 gün karantina aldık .dünkü gördüğüm rüya buydu heralde .nalet olsun herşey üst üste geliyor
Şimdiye kadar çok iyi korunduk enazindan benle kardeşlerim halam saolsun .cahillik böyle bişi isteÇok geçmiş olsun , yemenize icmenize dikkat edin, inşallah anneniz de kardeşiniz de ayakta atlatır. Malesef illet bi hastalik cok iyi korunmak lazim .
Çok geçmiş olsunn, bende pozitif tanısı almıştım bugün 12. Günüm hastalıkta, pazar günüde karantina biticek, ilk günler ishal ve mide bulantısından beslenmek zor olsada bol bol vitaminli besinler alın meyve sebze c vitamini özellikle, benim aynı evde eşime bulaşmadı sizede bulaşmamış olabilir. Kardeşinize annenize acil şifalar diliyorum şuann nasıllar belirtileri nelerCovid19 yakalandik .annemin testi pozitif çıktı kız kardesimde hastalandı, bende hiçbir belirti yok 14 gün karantina aldık .dünkü gördüğüm rüya buydu heralde .nalet olsun herşey üst üste geliyor
Tşk ederimÇok geçmiş olsunn, bende pozitif tanısı almıştım bugün 12. Günüm hastalıkta, pazar günüde karantina biticek, ilk günler ishal ve mide bulantısından beslenmek zor olsada bol bol vitaminli besinler alın meyve sebze c vitamini özellikle, benim aynı evde eşime bulaşmadı sizede bulaşmamış olabilir. Kardeşinize annenize acil şifalar diliyorum şuann nasıllar belirtileri neler
bayramda yasak gelseydi bunlar olmazdı belki de nolduysa bu bayramda oldu. Tafsiye için tskleegecmıs olsun
zahter cayı ve bol sarımsaklı corbalar ıyı gelıyormus
Çok geçmiş olsunn, bende pozitif tanısı almıştım bugün 12. Günüm hastalıkta, pazar günüde karantina biticek, ilk günler ishal ve mide bulantısından beslenmek zor olsada bol bol vitaminli besinler alın meyve sebze c vitamini özellikle, benim aynı evde eşime bulaşmadı sizede bulaşmamış olabilir. Kardeşinize annenize acil şifalar diliyorum şuann nasıllar belirtileri neler
Bende hiç sevmem ,ama olan oldu isteVirüs hangi topluma yerleşeceğini iyi biliyor. Normalde de öpüşmeyi sevmem tamam ben de asiri dikkatli davranmiyorum sürekli disaridayim mecbur ama kalkipta biriyle öpüşüp tokalasmiyorum. Corona sebebiyle bu öpüşme tokalasma olayi bitse keşke
Tşk ederim saolunBağışıklığınızı güçlendirecek besinler tüketin mutlaka. Moralinizi ne kadar yüksek tutarsanız o kadar çabuk atlatırsınız. Allah şifa versin
Umarım bana ve oglumada bulasmamistir .halamla oğlu aynı evde ama halamda pozitif kuzenimde negatif çıktı belki benimkide oyledirÇok geçmiş olsun, kız kardeşinize acil şifalar diliyorum, umarımsizler de belirti vermeden biran önce atlatırsınız.
Bende koku tat kaybı yaşamıştım ilaçtan 3 gün sonra koku tat geldi yavaş yavaş, doktor kronik rahatsızlıklarına rağmen evde tedavimi verdi, hangi ildesiniz sizTşk ederimkardeşim nefes almakta zorlanıyor tat alamıyor annemde öyle ateşi falan var . Annem bide şeker hastası kalp hastasi inşallah bişi olmaz ablaminda koah var dua umarım kolay atlatırız
Yok benim tek belirtim tat koku kaybı oldu, 3. 4 gün ishal ve mide bulantısı halsizlik oldu, sonrasında toparladım şuan iyiyim çok şükürNasıl zor geçti mi 12 gün. Nefes daralma yaşadınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?