• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vatan Annesini Tebrik Ediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Eli kanlı taröristleri destekleyen üç-beş kendini bilmezin önüne dikilip 'BEBEKLER ÖLDÜRÜLÜRKEN,KÖYLER BASILILRKEN NERDEDEYDİNİNZ'diye soran cesur yürekli vatan annesini tebrik ediyor ve bütün KADINLARIMIZI yürekli olmaya davet ediyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_exclaim.gif
yasakkelime

Ya Sormayin Bu Vatanin Böyle Insanlara Ihtiyaci Var Nasil Isyan Etti Kadin Helal Olsun Dedim. Cesaretine Hayran Kaldim.ve Kaç Gündür Aklimda O Kadin. Eğer Herkes Onun Gibi Olabilse Acaba Bu şerefsizler Ortalikta Gezinebilirler Mi? Yapmasi Gerekeni Yapti Binlerce Kez Tebrik Ve Teşekkür Ediyorum.

O yüreği güzel,içindekileri bölücülere korkusuzca hemde o sıfır korkuyla haykıran Nuran Hanıma ben de teşekkür ediyorum..

Bu konu tüm gün aklımdaydı,başlık açmayı çok istedim..
O vatan annesinin elleri ayakları öpülesi vatan annesinin üstüne linç etmek için yürüyüe geçen çapulculara bakın hele..

Kimin memleketinde,kimin üstüne yürüyorsunuz hain köpekler???
Demek ki polis olmasa,göz göre göre bu vatan anasını parçalayacaksınız öyle mi?
Sizi topyekün yok etmek varya neyseeeeee..
Ben gerçek yüreklilik diye o Türk anasının yaptığına derim..Binlerce öpüyor,demek ki daha bizler gibi yüzlere haykıracak kadar gücü kuvveti olan kadınlar,analar var diyorum..

Konu için teşekkürler..

neler neler geçiyor içimden neler geliyor dilimin ucuna ama bu konu klitlenmesin silinmesin diye susuyorum...
hepinizin ağzına sağlık.....

Back