- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 27
- Konu Sahibi 3tatlikardes
-
İyi akşamlar arkadaşlar,
Belki bilgisi veya daha önce yaşamış olanlar vardır. Yoksa da dua eder misiniz lütfen.
Yeğenim 9 yaşında bir hafta önce gece ayağı ağrımaya başlamış ve sabahında yürüyemez olmuş ağrıdan çok çok şişmiş ve kırmızı kırmızı yaralar benekler oluşmuş hemen acile gitmişler ve vaskülit teşhisi konmuş.
Tedaviye başlandı birkaç gün geçti ve dün gece yeğnim kan kusmaya başlamış, idrarı kan ve yeğnim farketmiyor ama Poposundan kan akıyor. O kadar kötüyüz ki. Allah onu annesine babasına bize bağışlasın, sevgi dolu bir çocuktu .
Bununla ilgili pek bilgi bulamadım lütfen bilgisi olanlar yazsın.
İyi akşamlar arkadaşlar,
Belki bilgisi veya daha önce yaşamış olanlar vardır. Yoksa da dua eder misiniz lütfen?
Yeğenim 9 yaşında bir hafta önce gece ayağı ağrımaya başlamış ve sabahında yürüyemez olmuş ağrıdan çok çok şişmiş ve kırmızı kırmızı yaralar benekler oluşmuş hemen acile gitmişler ve vaskülit teşhisi konmuş.
Tedaviye başlandı birkaç gün geçti ve dün gece yeğnim kan kusmaya başlamış, idrarı kan ve yeğnim farketmiyor ama Poposundan kan akıyor. O kadar kötüyüz ki. Allah onu annesine babasına bize bağışlasın, sevgi dolu bir çocuktu .o'na birşey olacak diye korkuyoruz.
Bununla ilgili pek bilgi bulamadım lütfen bilgisi olanlar yazabilir mi?
Biz de bilmiyoruz tedaviye başlandı ve bikaş gün sonra kanamalar başladı. Tedavisi var ama tamamen geçen bir hastalık değil, bazılarında bir kez olurmuş bazılarında defalarca .Yaa icim acidi gecmis olsun
Cok ciddi bir durum ama ne diyorlar caresi tedavisi yokmu
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun, lan olayı oldu mu sizde. Bizi korkutan o.Ben vaskülit hastasıyım kardeşimde kavasaki hastalığı geçirdi.. Gayet iyiyiz çok şükür. Hastahane de 1 ay yattım toparlandım korkmayın geçer allahın izni ile bilgi almak istediğiniz birşey olursa buradayım.
Evet erkek yeğenim. Çok Sağ olunşimdi baktım nneymiş diye. 10 yaşın altındaki erkek çocuklarda görülürmüş. Tehlikeli değil diyor. 1 ay içinde geçermiş. Çok geçmiş olsun.
Lan derken?Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun, lan olayı oldu mu sizde. Bizi korkutan o.
Evet erkek yeğenim. Çok Sağ olun
Kan demek istediLan derken?
Ben o kadar ilerletmedim. Benim karnım şiş patlayacak gibiydi ayaklarımın üzerine basamıyordum Yemek yiyemiyordum. İlerletmedim gittim. Tedavisi çok uzun ama korkmayın inanki geçiyor.. Tedavi olduktan sonraki süreç çok önemli rutubetli evde yaşamaması gerek Ramatoloji bölümünden her 6 ayda bir randevu alıp gitmesi gerek. Yaşadığı ev çok önemli ortam çok önemli..Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun, lan olayı oldu mu sizde. Bizi korkutan o.
Evet erkek yeğenim. Çok Sağ olun
Canım kuzum Allahım şifa versin inşallah sana sağlık versin,hemencecik iyileşİyi akşamlar arkadaşlar,
Belki bilgisi veya daha önce yaşamış olanlar vardır. Yoksa da dua eder misiniz lütfen?
Tedaviye başlandı birkaç gün geçti ve dün gece yeğnim kan kusmaya başlamış, idrarı kan ve yeğnim farketmiyor ama Poposundan kan akıyor. O kadar kötüyüz ki. Allah onu annesine babasına bize bağışlasın, sevgi dolu bir çocuktu .o'na birşey olacak diye korkuyoruz.
İyi akşamlar arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?