Anket vasiyetinizi hazırlamayı düşünüyor musunuz?

vasiyet hazırlamayı düşünüyor musunuz?

• Ankete Katılan
    43
canım bırakacak malında var mülkünde
nemi?
sevgin bu yetmezmi!senağlama senağlama
Ne güzel söylemişsin canım:))

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bugün eşime; ölürsem, kızımı kesinlikle sokağa attırmayacaksın dedim.Emanetimdir dedim.Biliyorum ben ölürsem hemen kedi kızımı sokağa atar k.validemler.( O da ölür.

Bu nasıl topik böyle yaa senağlamasenağlama

İnsan belli bir yaştayken kendini ölümsüz zannediyor.Aklına ölüm gelmiyor .Gelse bile daha çooook var diyor:))Sonra yıllar geçtikçe ölüme aslında ne kadar yakın olduğunu anlamaya başlıyor.Söylenmedik sözü kalmasın, gözü arkada kalmasın istiyor foreverim.

bir ara bende yazılı bir vasiyet düşünmüştüm sonra vazgeçtim daha doğrusu zaman aşımına uğradı,ama sözlü olarak vasiyetlerim var tabi en yakınlarım bunu biliyor.özellikle kızım hakkında vasiyet benimki...insan arkasında bırakacağı çocuğu düşünüyor en çok,hele daha küçükse daha çok düşünüyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ofofof işte vasiyet dediğin buna derler.Gözlerim doldu .:çok üzgünüm:

şu dünyada en sevdiğim insanlardan biri olan kankacığıma hep derdim...''ölürsem dvdlerim, müzik cdlerim, national geographic'lerim hepsi senin olsun; vasiyetimdir...''ama daha 21 yaşına gireli bikaç ay olmuştu ki bu dünyadan göçtü gitti... benneyaptımki

vasiyet falan bırakmayı düşünmüyorum...herkes kafasına göre takılsın... :smiley-cool:

şu aralar duşunuyorum yarın nolcaam bellı deıl
servetimi nasıl bolusturceme karar verebılırsem :roflol:
vasiyetlik bişey yok da ortada bikaç kişiye son mektubumu yazarım...

Vasiyet olurmu bilmem ama bazi isteklerim var bu konuda,
mezarimin nerde olmasini istedigim,
ölümümden sonra bana ait esyalarin cocuguma verilmesi,
esim evlenirse ( ki büyük ihtimal evlenir:mymeka:
beni mezara koyup gelirken kimler var diye düsünür tatlicadiarzu)cocugumu ezdirmemesi,

ben ölünce ardımdan organlarım bağışlanacak bunu biliyorum ve çok mutluyum:sm_cool:
bebişlerim önce Allah a sonra annemlere emanet coksekeriremsu içim rahat
özel eşyalarım teyzişomunŞeniz

mal varlığım olursada hiç bir akrabama kalmasın Kötü Kazenhepsini Greenpeace'e ve Askeriye ye bırakmak istiyorum a.s.

Vasiyet derken mal varlığından bahsetmiyorum .Ölümünüzden sonra yapılmasını istediğiniz şeyler var mı ? yerimseniben

bugune kadar hıc dusunmedım bunu ama olum deyınce durup dusunmeye basladım =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…