Vaser liposuction oldum, deneyimi olanların yardımına ihtiyacım var,lütfen yardim

Benim vücudum çok güzeldi, doktor mahvetti. Kendime güvenim gitti, depresyona girdim. Doktoru dava edeceğim şimdi bununla uğraşıyorum. Değer miydi? Hayatımın en büyük pişmanlığı.
Aynı doktor mu yaptı bunu size. Çok üzüldüm bence de hakkınızı aramalısınız. Çünkü verilen paralar az değil sonrasında çekilen çile az değil. Buna rağmen doktorlar dalga geçer gibi davranıyorlar hiç umursamıyorlar.

Aaa cidden mi bu dr vaser lipo konusunda diger doktorlarin egitimini falan veriyormus ustelik. Cok populer ve cok pahali diye duymustum ben de ona gidemiyorum diye uzuluyordum. Nasil bir deneyim yasadin canim? Moralini bozan ne oldu?
Valla canım ben tüm vücut oldum ciddi de bir ücret ödedim ancak kontrol randevumu bile ben arayıp oluşturdum onların oluşturması gerekirken. Üstelik ben özellikle bacaklarımdan şikayetçiydim bacaklarıma yapılan işlem hiç başarılı değil. Ayrıca instagramda paylaştıkları fotograflar genelde aynı kişinin fotoğrafları. Yani özetlemek gerekirse sadece bel bölgesi düşünüyorsanız gidin ancak o para eder mi bence etmez.

Valla canım ben tüm vücut oldum ciddi de bir ücret ödedim ancak kontrol randevumu bile ben arayıp oluşturdum onların oluşturması gerekirken. Üstelik ben özellikle bacaklarımdan şikayetçiydim bacaklarıma yapılan işlem hiç başarılı değil. Ayrıca instagramda paylaştıkları fotograflar genelde aynı kişinin fotoğrafları. Yani özetlemek gerekirse sadece bel bölgesi düşünüyorsanız gidin ancak o para eder mi bence etmez.
Tecrübeye önem veririm teşeklür ederim aydınlattıgınız için

Istersen what's uptan yazışalım yada ınstegram, anlatırım, egerki germe alemiyati yapmadıysa, yağ aldıkları yerde çukurlar oluşuyor, benimle beraber bir kadın da karnını aldırdı, kollarını aldırdı, alınan yerler çok belli bende üzüldüm ama is isten geçti, belki kalcan güzel olursa o gözüne gelmez
Hangi dok ameliyat etti? Bende olmayi dusunuyorum fakat su an cerrah arastiriyorum

Hangi doktor?

Merhaba ,
Hüseyin Kandulu yu çok tavsiye etmem. Yaptırmış birisi olarak başta anlatılanlar ile uygulama çok farklı. Başta yapacaklarını anlatıyorlar ancak sonuç % 50. Ameliyat sonrasında da ilgi çok az bu nedenle verdiğiniz para da çok olacağından tavsiye etmem.
Merhabalar HLY, acaba whats no varmi?
Bende HK da vaser lipo dusunuyordum fakat sonuc kötu galiba? whatsapp no varmi dir?

Bence de ameliyat olmayın. İnanın çok bir şey fark etmiyor. Paranıza yazık. Ben de Dr.Hüseyin Kanduluya oldum. Parama yazık oldu. Kontrol de adam bana yaptığı işlemi unuttu asistanı yaptık dedi ama yapmadılar. Yani her şey senden parayı alana kadar. Ameliyat öncesi 6-7 kg yağ alırız senden diyorlar ama ameliyat sonrası nedense 2-3 kilo oluyor. Ben paramı da hakkı mı da helal etmiyorum.
Ameliyat öncesi ve sonrasi fotograflariniz varmi dir?
Acaba spor yapan bir kisiyle yapmayan arasinda sonuclarda bir degisiklik oluyor mu?
Saniyorum ki yag aldirma tek basina guzel bir vucut olusturmaz bunun yaninda surekli spor yapmak gerekir gibi geliyor bana en az haftada 4.5 kez yasam stili olarak sporu hayatimiza sokmamiz gerek

Ameliyat öncesi ve sonrasi fotograflariniz varmi dir?
Acaba spor yapan bir kisiyle yapmayan arasinda sonuclarda bir degisiklik oluyor mu?
Saniyorum ki yag aldirma tek basina guzel bir vucut olusturmaz bunun yaninda surekli spor yapmak gerekir gibi geliyor bana en az haftada 4.5 kez yasam stili olarak sporu hayatimiza sokmamiz gerek
Evet öncesi sonrası fotoğraflarım var. Bende ki sorun şu ki bacak bölgemde ve diz içimde neredeyse ameliyat sonrası çok çok az değişim oldu. Zaten sorun şu ki ameliyat öncesi verilen vaatler ile sonrası söylenenler çok farklı. Verdiğim ücret çok yüksekti benim kızma sebebim tüm vücut anlaşıp ona göre ücret ödeyip sadece iki bölgenin doğru düzgün yapılması. İnstagramda hep aynı kişilerin fotoları sunuyorlar genelde bu nedenle eğer yapabiliyorsanız spor ile halledin inanın en azından ameliyat sonrası eziyetlerden ve hüsrandan çok daha iyidir.

Evet öncesi sonrası fotoğraflarım var. Bende ki sorun şu ki bacak bölgemde ve diz içimde neredeyse ameliyat sonrası çok çok az değişim oldu. Zaten sorun şu ki ameliyat öncesi verilen vaatler ile sonrası söylenenler çok farklı. Verdiğim ücret çok yüksekti benim kızma sebebim tüm vücut anlaşıp ona göre ücret ödeyip sadece iki bölgenin doğru düzgün yapılması. İnstagramda hep aynı kişilerin fotoları sunuyorlar genelde bu nedenle eğer yapabiliyorsanız spor ile halledin inanın en azından ameliyat sonrası eziyetlerden ve hüsrandan çok daha iyidir.
Ben de bu hafta görüştüm kendisi ile, tüm vücut üzerine anlaştık ameliyatım da diğer hafta olacak. Ama şu anda sizin yorumunuz üzerine biraz gerildim. Siz bu problemleri anlattığınızda nasıl açıklamalar yapıyorlar ? Benim için de 7 lt yağ alabilirz denildi ve evet meblağ çok yüksek

Arkadaşlar yorumlarınızı okudum geç buldum ve çok endişelendim bende Hüseyin beye karın germe ve lipo olacağım üzerinden çok zaman geçmiş sizlerin acaba düşünceleriniz hala aynı mı bana yazarmısınız foto atabilirmisiniz lütfen çok korkuyorum

Arkadaşlar yorumlarınızı okudum geç buldum ve çok endişelendim bende Hüseyin beye karın germe ve lipo olacağım üzerinden çok zaman geçmiş sizlerin acaba düşünceleriniz hala aynı mı bana yazarmısınız foto atabilirmisiniz lütfen çok korkuyorum
Oldunuz mu acaba?

X