Vaser liposuction oldum, deneyimi olanların yardımına ihtiyacım var,lütfen yardim

Tüh üzüldüm şimdi, bende pişman oldum ama yapacak bisi yok, doktorla konuş belki orantısızligi yeniden enjekte eder, ama değişir diye düşünme cankm 35 günü geçtiyse genelde o zaman belli oluyor, benim morluklar geçince oluşan swkille şimdiki şekil hep aynı, dediğim gibi istersen özelden yaz numaranı gosteririm
Her tarafım şiş nasıl düzelmez anlamadım ki karnım bile dümdüz girdim şimdi kocaman göbek var, yan yağlar aynı şekilde. Adam aldım diyor öyleyse nasıl bu kadar şiş oluyor?

Merhaba arkadaşım öncelikle cok gecmis olsun.Hikayemiz nerdeyse benziyor...Benim amacımda göğsümü büyütmekti,ama büyütürken de doğal bir görüntü olsun istedim.1.74 boy 63 kilom,ilk doktora gittigimde biraz daha zayiftim,ve benim yagimin göğüs büyütmek icin yeterli olmadigini cok spor yaptığım için yağ oranimin az olduğunu bi kaç Ay bekleyip kilo alip gelmemi söyledi.göğsüm vardi ama küçüktü,34b tam destek takiyordum,Ben C-D cup olsun istiyordum desteksiz...Doktorum arkadaşımın arkadaşıydı,o yuzden güvenim tamdı.Bana protez+yag yapalım daha doğal olur dedi.Neyse 2-3 ay sonra 3 kilo almış ve yaglanmistım,gittim bu arada yıllardır inceltemediğim bacak yanlarimdan ve diz kapak cevremden de sikayetciydim,tekrar konustuk muayne oldum,1-1,5 litre kadar yağ olabileceğini soyledi Ben de bacak yanlarimdan(basen)diz cevrtemden ve iste yağ bulabildiği diger yerlerden de almasini istedim,karın ve arka bel yanları toplamda 1litre civari 1,5 litre yoktu aldığı yağ,bunun 200cc+200cc memelere,300cc kalcamın bi tarafından cukur varmis oraya koydu,arti 300cc yuvarlak yüksek profil meme protezi takıldı...bacaklarimda selulit vardi ve kalca yanlarimda da catlak vardi ergenlikten kalma...Neyse ameliyattan ciktim 2 gun sonra tartildiğimda nerdeyse +5 kilo fazlam vardi ameliyat kiloma gore...oyle bi ödem oldu.4.gün duşa girmek icin korseyi çıkardım şok gecirdim,bacaklarimda karnımda dalgalanmalar,yumru yumru sertlikler ve şişlikler vardı,inanilmaz genislemistim ve sismiştim.Moralimi bozmadım,bunların olacağını biliyordum.Nerdeyse her yerim 5cm daha genisti.Bu şişlikler dalgalanmalar sertlikler 15-20 gün devam etti.Benim bugun 35 gün oldu ameliyat olali dalgalanmalar,şişlikler,cukurlar tamamen gitti canım hiç canını sıkma,ama selulitlerim sanki bi tık atmis gibi onun icin de at kılı ve selulit yağı ve masaj yapiyorum 1 haftadır...Karnımda hala şislik var taş gibi bacak iclerimde de sert,ama en cok karnim şiş ama o da gidecek bence cok stres yapma.Ben de vaser lipo oldum,ve benden de alinan miktar 1litre civari,kalcan icin de giydiğin camasira dikkat et iz yapmasin,ızsiz olsun katlanma dedigin ondan oluyor bence,şu an vücudunda cok odem var hala 10 güne daha da azalacak Ben son 1 haftaya 3 cm birden inceldim.Olculerim birden bire indi.10-15 güne daha iyi olacaksın emin ol.Ben bizzat yaşadım.Sabır🤗Cok gecmis olsun.
Senin son durumun nasıl oldu? Şu an ne kadar geçti ameliyatın üstünden, şişlikler indi mi?

Benim belim çok sismisti ama 40 güne inmişti sadece belindeki ağrı 6 Ay kadarr sürdü,tip olarak şekil olarak çok güzel oldu, ama yağ alınan yerler tuhaf oldu, korseni aman düzenli giy, nasıl giyersen oyle şekil oluşuyor, karnın sis oluyor evet ama o şişlik inince dedigim gibi tepecikler oluşabilir, ben arkadaşıma sorarım eğer varsa slresmi göstersin, bende bulursam yollucam

Benim belim çok sismisti ama 40 güne inmişti sadece belindeki ağrı 6 Ay kadarr sürdü,tip olarak şekil olarak çok güzel oldu, ama yağ alınan yerler tuhaf oldu, korseni aman düzenli giy, nasıl giyersen oyle şekil oluşuyor, karnın sis oluyor evet ama o şişlik inince dedigim gibi tepecikler oluşabilir, ben arkadaşıma sorarım eğer varsa slresmi göstersin, bende bulursam yollucam
Korseyi yeni çıkardım artık giymiyorum çok rahatsız ediyor. Tepecik oluşmadı ama dediğim gibi şu an aşırı kalınım, sanki lipo yaptırmamış da 7 kilo almış gibiyim. Ya nerden girdim bu lanet işe vücudumu mahvettim :KK43:

Moralini bozma canım, her vücut başka daha önce zayıfsan belki cidden sistir, Karindan aldırmadım ben orası için daha hassas diyorlar, o zaman iner belki sisin, tepecik ve çukur yoksa bu iyi bir gelişme. İnsan yaşamadan bilmiyor, görüyoruz internette herkes harika oluyor, bizde öyle sanıp gidiyoruz bu işe, ama belki beklersen iner sisin, karnın iner, korkma o zaman.

Moralini bozma canım, her vücut başka daha önce zayıfsan belki cidden sistir, Karindan aldırmadım ben orası için daha hassas diyorlar, o zaman iner belki sisin, tepecik ve çukur yoksa bu iyi bir gelişme. İnsan yaşamadan bilmiyor, görüyoruz internette herkes harika oluyor, bizde öyle sanıp gidiyoruz bu işe, ama belki beklersen iner sisin, karnın iner, korkma o zaman.
Ne olduğunu bilmiyorum tek bildiğim nasıl oldu da doktor her ne yaptıysa vücudum berbat oldu. Daha güzel olmak için girdim olan güzelliğimi çok büyük acılar çekerek kaybettim 😭

Vallahi YouTube de bir adam var çok detaylı anlatıyor ama turkıyede en iyi yapan Hüseyin kandullu sanırsam, ınstegram sayfası baya iyi işlerle dolu
Merhaba ,
Hüseyin Kandulu yu çok tavsiye etmem. Yaptırmış birisi olarak başta anlatılanlar ile uygulama çok farklı. Başta yapacaklarını anlatıyorlar ancak sonuç % 50. Ameliyat sonrasında da ilgi çok az bu nedenle verdiğiniz para da çok olacağından tavsiye etmem.

Merhaba ,
Hüseyin Kandulu yu çok tavsiye etmem. Yaptırmış birisi olarak başta anlatılanlar ile uygulama çok farklı. Başta yapacaklarını anlatıyorlar ancak sonuç % 50. Ameliyat sonrasında da ilgi çok az bu nedenle verdiğiniz para da çok olacağından tavsiye etmem.
Aaa cidden mi bu dr vaser lipo konusunda diger doktorlarin egitimini falan veriyormus ustelik. Cok populer ve cok pahali diye duymustum ben de ona gidemiyorum diye uzuluyordum. Nasil bir deneyim yasadin canim? Moralini bozan ne oldu?

Merhaba ,
Çok pahalli olduğunu duymuştum ama insan gerçekten kime güvenir bilmiyorum, sanırım bu konuda iyi biri yok, şimdiki aklım olsa yaptirmam

Gercekten mi ya:KK43: sırt ve bel yanları istiyordum ben
Canım iyi düşün araştır, benim benden biraz alındı ama çok değil, fena durmuyor belim, ama çoğu kişide çukurlar oluşuyor, vallahi spor yap oyle ver benim şimdiki aklım olsa asla kalkismazdim

Canım iyi düşün araştır, benim benden biraz alındı ama çok değil, fena durmuyor belim, ama çoğu kişide çukurlar oluşuyor, vallahi spor yap oyle ver benim şimdiki aklım olsa asla kalkismazdim
Canım keşke öyle verilebilecek olsa ah ah ben 40 kg verdim ne pilatesler yaptım ama anatomik olarak sırt ve bel arkası çamaşır izi yapıyor ve dar bişey giyemiyorum :KK43:

Ameliyat olmayın, olmayın. Benim yaptığım salaklığı yapmayın, kilo verin spor yapın.
-40 kg ve bir yıl haftada dört gün 2.30 saat kardiyo ve pilates yok yok yook kaburgalarım cıktıgında bile düzelmiyor sırtım çamasır giydigim anda bogum oluyor anlamadım ben bu işi

Bence de ameliyat olmayın. İnanın çok bir şey fark etmiyor. Paranıza yazık. Ben de Dr.Hüseyin Kanduluya oldum. Parama yazık oldu. Kontrol de adam bana yaptığı işlemi unuttu asistanı yaptık dedi ama yapmadılar. Yani her şey senden parayı alana kadar. Ameliyat öncesi 6-7 kg yağ alırız senden diyorlar ama ameliyat sonrası nedense 2-3 kilo oluyor. Ben paramı da hakkı mı da helal etmiyorum.

Göbek ve iç bacak yaglarında kesinlikle tavsiye etmem cukurluklar şişmeler baya katmanlı kötü şeyler oldugunu biliyorum ama bel sırt için fikrim yoktu

Bence de ameliyat olmayın. İnanın çok bir şey fark etmiyor. Paranıza yazık. Ben de Dr.Hüseyin Kanduluya oldum. Parama yazık oldu. Kontrol de adam bana yaptığı işlemi unuttu asistanı yaptık dedi ama yapmadılar. Yani her şey senden parayı alana kadar. Ameliyat öncesi 6-7 kg yağ alırız senden diyorlar ama ameliyat sonrası nedense 2-3 kilo oluyor. Ben paramı da hakkı mı da helal etmiyorum.
Benim vücudum çok güzeldi, doktor mahvetti. Kendime güvenim gitti, depresyona girdim. Doktoru dava edeceğim şimdi bununla uğraşıyorum. Değer miydi? Hayatımın en büyük pişmanlığı.

X