Merhaba arkadaşım öncelikle cok gecmis olsun.Hikayemiz nerdeyse benziyor...Benim amacımda göğsümü büyütmekti,ama büyütürken de doğal bir görüntü olsun istedim.1.74 boy 63 kilom,ilk doktora gittigimde biraz daha zayiftim,ve benim yagimin göğüs büyütmek icin yeterli olmadigini cok spor yaptığım için yağ oranimin az olduğunu bi kaç Ay bekleyip kilo alip gelmemi söyledi.göğsüm vardi ama küçüktü,34b tam destek takiyordum,Ben C-D cup olsun istiyordum desteksiz...Doktorum arkadaşımın arkadaşıydı,o yuzden güvenim tamdı.Bana
protez+yag yapalım daha doğal olur dedi.Neyse 2-3 ay sonra 3 kilo almış ve yaglanmistım,gittim bu arada yıllardır inceltemediğim bacak yanlarimdan ve diz kapak cevremden de sikayetciydim,tekrar konustuk muayne oldum,1-1,5 litre kadar yağ olabileceğini soyledi Ben de bacak yanlarimdan(basen)diz cevrtemden ve iste yağ bulabildiği diger yerlerden de almasini istedim,karın ve arka bel yanları toplamda 1litre civari 1,5 litre yoktu aldığı yağ,bunun 200cc+200cc memelere,300cc kalcamın bi tarafından cukur varmis oraya koydu,arti 300cc yuvarlak yüksek profil meme protezi takıldı...bacaklarimda selulit vardi ve kalca yanlarimda da catlak vardi ergenlikten kalma...Neyse ameliyattan ciktim 2 gun sonra tartildiğimda nerdeyse +5 kilo fazlam vardi ameliyat kiloma gore...oyle bi ödem oldu.4.gün duşa girmek icin korseyi çıkardım şok gecirdim,bacaklarimda karnımda dalgalanmalar,yumru yumru sertlikler ve şişlikler vardı,inanilmaz genislemistim ve sismiştim.Moralimi bozmadım,bunların olacağını biliyordum.Nerdeyse her yerim 5cm daha genisti.Bu şişlikler dalgalanmalar sertlikler 15-20 gün devam etti.Benim bugun 35 gün oldu ameliyat olali dalgalanmalar,şişlikler,cukurlar tamamen gitti canım hiç canını sıkma,ama selulitlerim sanki bi tık atmis gibi onun icin de at kılı ve selulit yağı ve masaj yapiyorum 1 haftadır...Karnımda hala şislik var taş gibi bacak iclerimde de sert,ama en cok karnim şiş ama o da gidecek bence cok stres yapma.Ben de vaser lipo oldum,ve benden de alinan miktar 1litre civari,kalcan icin de giydiğin camasira dikkat et iz yapmasin,ızsiz olsun katlanma dedigin ondan oluyor bence,şu an vücudunda cok odem var hala 10 güne daha da azalacak Ben son 1 haftaya 3 cm birden inceldim.Olculerim birden bire indi.10-15 güne daha iyi olacaksın emin ol.Ben bizzat yaşadım.Sabır
Cok gecmis olsun.