- 1 Ocak 2020
- 28
- 7
- 39
- Konu Sahibi Nerinesi84
Merhaba arkadaşlar,ben bundan 20 gün önce Almanya'dan gelip Ataşehir'de vaser liposuction ile ameliyat oldum.Asil amacım aslında sönük gögüslerimi kendi yagimla büyütmekti ve bana çok zayıf oldugumu ve kilo almamin çok iyi olduğunu söylediler çünkü yağı hem göğsüme hem kalcama enjekte etmek istiyordum bu sayedede basenlerimden ve selülitlerimden kurtulmak istiyordum.neyse 155 boyunda 59 kilo ile ameliyata girdim,catlaklarim vardı ama bana sarkmadan filan bahsetmediler ve zaten 1350cc yağ alip 350 350cc kalçaya enjekte ettiklerini söylediler.Bu arada göğüse yağ isleminin kalıcı olmayabilecegi riski ve röntgenlerde sürekli kanser hücresi olarak görüleceğini söyleyince ben silkona karar verdim ve aynı anda silikon ameliyati da oldum.Gel gelelim benim bu çatlakların olduğu yerde dalgalanma mevcut ve ufak çukurlar kalcamin birinde de katlanma var.Aranizda kalça ve basen kısmında çatlak olupta vaser liposuction olan varmı?ben şuan eskisinden beter olmaktan çok korkuyorum çok pişman oldum.Ve tecrübeleri olan arkadaşların acil yardımına ihticayim var.Bu çukurlar gecicimi yoksa dahadami beter olacak?eğer olan biri varsa bana fikir verirse çok sevinirim