Vaser Liposuction olanlar size sorum var...

Ayyy çok teşekkür ederim çok mutlu oldum

Bu arada medikal masajınızı ve sıvı alımınızı ne sıklıkla yaptınız acaba? Seansına 100€ ödüyorum ben pahalı geldi biraz ;(

Bu arada medikal masajınızı ve sıvı alımınızı ne sıklıkla yaptınız acaba? Seansına 100€ ödüyorum ben pahalı geldi biraz ;(
Benim hem lipo hem karın germe hem de meme dikleştirme işlemlerim vardı. Lenf drenaj , medikal masaj 6 aya kadar yok demişti doktorum.
Yalnızca ester eolgar c vitamini ve ananas suyu iç , günlükte 3 lt sıvı tüket demişlerdi bana
Aldığınız nasıl bir sıvı ödem vs atmak için mi ? Detoks gibi

Hayır, lipo için giriş yerleri var ya oraya şırınga ile girip içerde biriken sıvıları alıyorlar. Böylelikle iyileşmeyi çok daha erkene alıyorlarmıs.

Hayır, lipo için giriş yerleri var ya oraya şırınga ile girip içerde biriken sıvıları alıyorlar. Böylelikle iyileşmeyi çok daha erkene alıyorlarmıs.
Hımm anladım , ama ben de olmadı öyle bir işlem sizden duyuyorum ilk kez de
İşe yarıyorsa değer , sonucu erken görmek için ama dediğiniz gibi maliyetliymiş fiyatı

Merhaba bende tam 1 ay önce oldum 4. Haftayım yani tüm bacak yapıldı. Alt bacakta henüz değişim yok gibi alt bacak zor iyileşiyor diyorlar ne zaman incelmeleri farkedebilirim?
merhaba bende tüm bacak lipo yaptırmak istiyorum özellikle alt bacak şu an ne durumdasınız ve doktorunuzu öğrenebilir miyim

Merhaba arkadaşlar bir hafta önce karın ve pubis lipo yaptırdım fakat inanılmaz şiş ve eskisine göre daha çıkıntılı ne kadar sürede geçecek bu şişlikler acaba sürekli ananas yiyorum faydalı olur diye ama şu an sanki eskisine göre daha kalın olduğumu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…