VASER Liposelection(Üçüncü Jenerasyon Liposuction)Yaptıranlar ve Yaptırmak İsteyenler

Ben 6 bolge vaser lipo yapdirdim, ve cok pismanim. Keske fazlaliklarla dolashsaydim, cukur ve dalqalanma olmamis olsaydi.((( yapan prof, dunyaca unlu olsa bile beni madur etdi.(((

Ben 6 bolge vaser lipo yapdirdim, ve cok pismanim. Keske fazlaliklarla dolashsaydim, cukur ve dalqalanma olmamis olsaydi.((( yapan prof, dunyaca unlu olsa bile beni madur etdi.(((
Merhaba, aradan çok uzun zaman geçmiş umarım bu yazıyı görürsünüz. Bende lipödem var ve ameliyat olmam gerekiyor. Tabiki bende ameliyat sonrasından çok korkuyorum. Dalgalanmalarınızdn kurtulabildiniz mi? Kime ameliyat oldunuz?

BEN DE OCAK SONUNDA VASER OLACAĞIM. İSTANBULDA BİR YERLE GÖRÜŞTÜM.YALNIZ ÜSTTEKİ YAZI BENİ KORKUTTU ...İNSTADAN TAKİP EDİYORUM DRU.. SONUÇLAR ÇOK İYİ ..AMA TABİ KÖTÜ SONUÇLARI PAYLAŞMIYOR OLABİLİRLER

Akaazu hanim,

Ocak ayinin sonunda vaser olacaginizi yazmissiniz. Bu kararinizi neyin etkiledigini ogrenebilirmiyim? Neden standart liposuction yerine karariniz vaserden yana oldu? Karar verme asamasinda neler ogrendiniz, yasadiniz. Yani kafanizda tamamdir; ben bunu yapacagim dediniz. Hangi bolgelerinize, ne icin yaptirmak istiyorsunuz (motifiniz ne). Birde korktugunuzu da belirtmissiniz. Tam olarak neden korktunuz?

Bende mart ayinin sonunda liposuction olmak istiyorum, fakat tam kesinlestiremiyorum kafamda. Hep istedigim biseydi, cunku bir turlu fazla kilolarimdan kurtulamiyorum (evet, biliyorum liposuction zayiflama yontemi degildir, contour duzeltmedir) ama sonucta bir duzeltme oldugundan yapmayi dusunuyorum ben. Ama yinede cok kararsizim..

Belki birbirimizle konusursak yardimci olabiliriz birbirimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…