• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VASER Liposelection(Üçüncü Jenerasyon Liposuction)Yaptıranlar ve Yaptırmak İsteyenler

Ben bugün yaptırdım. Bel ve sırt. İstanbul'da Superplast Nişantaşında. Operasyon sonunda simitlerime baktım daha korseye girmeden hemen önce, yoklardı, ağlamaya başladım o kadar mutlu oldum ki.. Tavsiye ediyorum kesinlikle. Doktorum ve ekibi mükemmeller. İlgi alaka, resmen bebekmişim gibi.. Çok mutluyum. Acı ağrı sızı yoktu. Ameliyat sırasında çok konuştum, bi ara uyudum 3-4 kere hem de :)))

Hanımefendi, biz burada gerçekçi yorumlar istiyoruz. Şu veya bu kliniğin, şu veya bu doktorun reklamlarını değil! Lütfen kimse kimseyi saf yerine koymasın! Güzel güzel paylaşımlarımızı yapalım...

Valla size birşey diyeyim mi? Ben 4 yıldır bu konuyu araştırıyorum. Önce Nuri Soysal'a gittim, klasik lipo için, dedim biraz daha uğraşayım belki veririm. Olmadı depresyona girdim, yıllardır bunlarla yaşamak ve kot bile giyememek ne demek belki bilmiyorsunuzdur. Sonra Dr. Cemal Şenyuva'ya gittim, 8.500 liraya genel anestezide operasyon yapacağını söyledi ama kısıtlı bölgelerdi.. Oradan çıktığımda anneme dedim ki, "anne bir forumda yazıyorlardı nişantaşında bi yer varmış bir de orada şansımızı deneyelim". Gittik randevusuz öyle sinirim bozulmuştu ve anlaştık, parça parça ödeyeceğim için, babamın ve annemin desteğiyle hallettik. İster inanın ister inanmayın, yaşadıklarım bunlar. Uzaktan size belki öyle geliyor olabilir, bunu da doğal karşılıyorum çünkü Sensii isimli üyenin bu yer için yazdıkları da bana reklam gibi gelmişti başta. Gittiğimde gördüm neyin ne olduğunu. İster reklam diyin, ister deneyim adı altında değerlendirin, bugün başıma gelenlerden sonra kararımın doğruluğu da beni ilgilendirir. O zaman deneyim sormayın, gidin kendiniz araştırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada siz de Onur Erol'u tavsiye etmişsiniz? Zaten sizin de yaptığınız birşey için nasıl başkalarını yargılarsınız bu da ilginç.

Bu psikolojik durumdan kurtulmuş olmanız elbette çok güzel, sizin adınıza sevindim... Tabi öyleyse?????

İlk mesajınızda bel ve sırt bölgesine yaptırdığınızı söylüyorsunuz, ikinci mesajınızda kot pantolon giyememenin verdiği acıdan dem vuruyorsunuz...
Ayrıyetten bel ve sırt zaten kısıtlı bir bölgeyi ifade ediyor. Oysa ki Cemal Şenyuva'nın müdahalesi kısıtlı bir bölgeye olacağından ötürü ona yaptırmadığınızı söylüyorsunuz...

Zaten direkt yer-mahal adıyla mesajınıza başlamış olmanızın antipatik ve düşündürücü olduğunu kabul edersiniz sanırım...

Bir de üstüne ifadelerinizdeki çelişki eklenince... Ne düşündüğümü tahmin etmeniz zor olmasa gerek!

Bu arada şu konuda da netleşelim... Ben evet deneyim sordum. Yer adı vs değil... O bir sonraki aşama.

Bu arada siz de Onur Erol'u tavsiye etmişsiniz? Zaten sizin de yaptığınız birşey için nasıl başkalarını yargılarsınız bu da ilginç.

Ne münasebet! İyice okumadan uydurma yorumlar yapmayınız!

Ben bu operasyonu yaptırmadım... Yaptırmış olsam "yaptıran var mı" diye bir konu açmam bu birincisi...

İkincisi... Ben Onur Erol'u tavsiye etmiş filan değilim. Sadece onun yayınlamış olduğu bir yazıyı ve internette dolaşan bir takım öncesi-sonrası fotoğrafları paylaştım.

Üçüncüsü... Böyle gereksiz tavırlarla bu topici daha fazla meşgul etmemenizi rica ediyorum! Reklamınızı yeteri kadar yaptınız zaten!

Bu ameliyatlar seans seans yapılıyor. Komple vücut 1 günde yapılamıyor. Kot pantolon olayını bu sebeple söyledim. Toplam 4 kerede yapılacak her yerim. Yer ismine gelince, ben toptan birşey yazmak istedim, sorarlar diye düşünerek. Neyse, siz nasıl isterseniz öyle algılayın farketmez benim için. Sevgiler.

benim bildiğim kadarıyla vaser lipo sadece genel anestezide yapılıyor , sizin bahsettiğiniz smart lipo yada slim lipo olabilir yada benmi yanlış biliyorumbilmiyorumkismile

bu arada merak edenler için realself diye bir sitedeki öncesi sonrası resimleri çok etkiledi beni .. ama daha çok sitedeki yüklü olanlar değil yoru yapanların kendi fotorafları .. bi bakın derim

benim bildiğim kadarıyla vaser lipo sadece genel anestezide yapılıyor , sizin bahsettiğiniz smart lipo yada slim lipo olabilir yada benmi yanlış biliyorumbilmiyorumkismile

İsimler öyle karışıyor ki, lazer diye ben sanırım dediğiniz gibi karıştırmışım. Çok özür dilerim kusura bakmayın, kafam karışmış zaten sarhoş gibiyim hala kendime pek gelemedim. Tekrar kusura bakmayın.

bu arada merak edenler için realself diye bir sitedeki öncesi sonrası resimleri çok etkiledi beni .. ama daha çok sitedeki yüklü olanlar değil yoru yapanların kendi fotorafları .. bi bakın derim

Aaa o nasıl bir şeymiş, lipo prensibi mi yine? Daha mı farklı?

ben böyle biliyorum yani en gelişmiş lipo ameliyatı olarak google vaser lipo olarak aratırsanız zaten bu tip sonuçlar çıkıyor ..

ben böyle biliyorum yani en gelişmiş lipo ameliyatı olarak google vaser lipo olarak aratırsanız zaten bu tip sonuçlar çıkıyor ..
bende ankarada vaser lipo araştırıyorum okullar bir acılsın kızımı okula yollayım ondan sonra kendim icin dr görüşmeye gidecem, ama vaser lipoyu ankrda sadece 2 tane klinik yapıyor diye duydum , ama aklımda 5 doktor var hayırlısı bakalım ay sonunda olmayı düşünüyorum gelişmeleri yazarım

arkadaşlar özellikle ankara :) yarın nebil ve ketene beyle liposakşin icin görüşmem var liütfen bana dua edin amelyattan korkmuyorum ama fiyatlardan cok korkuyorum :)) yarın akşam yazarım görüşmelerimi...

merhaba canım bana ozel mesaj gondermıssın ama ben ozel mesaja yanıt veremedım cunku henuz mesaj hakkımı dolduramamısım , oncelıkle operasyonunun basarılı gecmesını dılerım , dr. Mehmet ketene ye olacakmıssın , ben Tumsecent yontemını bılmıyorum ama teyzem mehmet beye ıkı kere vaser lipo yaptırdı yanı ben dr. MURAT Özdemıre , teyzemde mehmet keteneye amelıyat olduk ,ıkımızde vaser lipo yaptırdık ve ıkımızde kılolu degılız , gobek ve basenlerden sıkayetcıydık. her ıkımızde bu doktorlardan malesef hiç memnun kalmadık , teyzemın operasyonunda ssanki sigara basmıssın gıbı yanıklar oldu , yanı aletın gırdıgı yerlerde ,bende olmadı ama teyzemde cıddı ızler kaldı , bunun yanında bacaklarında dalgalanmalar ve gobektede cıddı bır azalma olmadı ama gobekte bıraz daha basarılılar en azından bacaktakı kadar dalgalanma yapmıyorlar,benım de bacaklarımda dalgalanmalar var ve cok uzuluyorum cunku eskı halınde sadece bıraz basenlerım vardı , tabı bırazda sans olabılır , umarım senın operasyonun cok ıyı gecer , bana yazarsan sevınırım.

Ben yaklaşık 3,5 sene önce vaser liposuction oldum.Sanırım bu cihazla ilk ameliyat olanlardanım.Ve çok memnunum. Cihaz ne kadar iyi olursa olsun en önemlisi doktor. Bir kere doğru hasta seçmesi lazım. Her cilt tipi liposuctiona uymazmış ve dalgalanmaların büyük sebebi buymuş. Bunu anlayacak bir doktora gitmek lazım tabi.. Ben Allahtan şanslıyım bu konuda cilt yapımda bir problem yoktu ve ameliyat sonrası masaja falan da gerek kalmamıştı.

Son düzenleme:
Back