VASER Liposelection(Üçüncü Jenerasyon Liposuction)Yaptıranlar ve Yaptırmak İsteyenler

Çok üzüldüm sizin adınıza ( Dalgalanma sorunu için yapılabilecek bir şey var mı peki?

Haklısınız, cilt tipi çok önemli. Bunu hep söylüyorlar. Seçilecek doktorun tüccar değil, 'doktor' olması gerekiyor... Siz şanslıymışsınız, ne güzel...

yapma yaa cok moralim bozuldu şimdi benim ,amlyt oldum2 günüm bugun ,ama amlyt sonra hic agrı olmadı rahat geciyor ,akşamlarıda rahat uyuyorum, anlayacagın amlyattan memnunun agrısız sızıs geciriyorum diye ,ama sonucu bilmiyorum daha cok erken konuşmam icin ödemlerim var vicutum şiş, cumaertesi kontrolüm var korse giydirecekler ,cok moralim bozuldu şimdi benim yaaa, inşallah sonuclarından memnun kalırım.....

moralını bozma lütfen , senın operasyonun daha basarılı gecmıs olabılır , dedigim gibi göbek kısmında daha basarılılar.

şimdilerde daha basarılı bir doktor arıyorum, tabiki oluşan çukurlukları ve dalgalanmaları düzeltmek için tekrar operasyon gerekli bunu ameliyat oldugum doktorda söyledi ama ben tekrar ona güvenemiyorum.

şimdilerde daha basarılı bir doktor arıyorum, tabiki oluşan çukurlukları ve dalgalanmaları düzeltmek için tekrar operasyon gerekli bunu ameliyat oldugum doktorda söyledi ama ben tekrar ona güvenemiyorum.

attart cnm sana bi şey sormak istiyorum teyzen dr mehmet by amlyt olmuş, bide yazında 2 kere oldu yazmışsın, peki neden 2 kere amlyat oldu? cevaplarmısın lütfen..

teyzem iki kere amaliyat oldu mehmet Keteneye , çünkü ilk operasyon başarılı olmadı , diz kapaklarının yanındaki yumasak dokudan girerek üst bacaktaki fazlalıkları aldı ilk operasyonda, ama hem bacaklarda cukurlanma hem de vaser ile girdiği yerlerde buyuk sigara yanığı gibi yanık izleri kaldı, göbektende yağ aldırmıştı ama o da çok fark etmedi , bunun üzerine doktor ikinci bir operasyonla bunları düzelteceğini söyledi ve bir yıl sonra ikinci düzeltme ameliyatını oldu hatta bunun için ödemede yapmadı ama şmdi bu ikinci operasyondan da çok memenun degil , ızler bır mıktar gitti ama yok olmadı , bacaklar ve göbekte de oyle muhtesem sonuçlar alamadı.

attart tşk arkadaşım cevapladıgın icin... beni sorarsan eski böbegim yok , ama benim istedigim sonucta bu degil,gerci ben daha 3 haftamı doldurmadım,3 haftadan sonra mehmet by eski haline geri döneceksin ondan sonra vicut şekilenmeye başlayacak dedi... bende bekliyorum:))

moralini bozma sakın , ameliyatlar tabiki etki ediyor tamamen eski halin gibi olmuyor özelliklede göbek bölgesi bacaklara göre daha cok fark ediyor , beslenmene dikkat eder ve spor yaparasan daha çabuk sonuç alırsın , birseyi merak ettim acaba sende de vaser ile girdiği yerlerde sigara yanığı gibi izler varmı ?

cnm merhaba uzun zamandı yazmanı bekliyordum , daha önceki msj da sana teyzen neden 2 kez amlyat oldu diye sormuşttum , bunu teyzenmı istedi yokda dr öyle uygun gördü?
bana mehmet by vaser lipoyu uygun görmedi (aslında benim kafamda vaser vardı) dediki sıkı bir deriye sahibsin kaslarında güclü tumescent liposakşinlada güzel sonuclar alırsın, bende güvendim ve vaserden vaz gecttim, girdigi yerlerde sigara yanıgı degilde yara kuruyor ya öyle iz var gerci ben daha 1 ayımı doldurdum. ve beni inanki izler hic üzmüyor beni sonuclar cok cok engişelendiriyor..

merhaba yagmurluk, ben de vaser olmak istiyorum ama deri elastikiyetimden pek emin değilim bu konuda cok dikkatli bir dr arıyorum .cunku emboli dedikleri dalgalanmalar korkutuyor beni.bacak kısmında cok goruluyormus .siz hangı bolgeden ve hangı doktora oldunuz paylasırsanız cok sevinirim

Son düzenleme:

merhaba,
vaser ile dev göbeğimden kurtulmaya karar vermiştim ki tesadüfen sizin yazışmalarınıza denk geldim. Ankara'da dr. özdemir'e ameliyat olmuşsunuz sanırım. bugün ameliyat öncesine oranla ne farklar görüyosunuz kendinizde yazabilir misiniz?"iyi ki aldırmışım şu yağları ya" deditti mi size bu işlem??
bir de ne kadar ödeme yapmıştınız??

şimdiden teşekkürler,sevgiler

Yağmurluk hangi doktora vaser lipo oldun ve anestezi şekli genel miydi lokal miydi?

İstanbul'da yaşıyorum. 23 Nisan'da vaser liposuction ve karın germe birlikte olacağım. Bu konuda sizleri bilgilendireceğim. Yaklaşık 2 yıl araştırdım. Sonunda kararımı verdim. Bu konuda çok sıkıntı çektim. Hepsini tek tek yazacağım merak etmeyin kızlar:))

bende istiyorum ama karar veremiyorum aslında fiyatlar engel az önce avşar polikiliniği aradım da süper bi fiyat söyledi ama dalgalanma falan hiç olmuyormuş fiyatı duysanız abooovvv :)

oof bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum olabilecek kötü sonuçlardan. Eskiden yaptıranlardan çok ses çıkmıyo.

berrak hiç bir şey yazmamışşsın ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…