VASER Liposelection(Üçüncü Jenerasyon Liposuction)Yaptıranlar ve Yaptırmak İsteyenler

lfbrls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.147
4
66
Bursa
Liposuction önce yağların serumlarla şişirildikten sonra vakumla alınması şeklinde bir teknoloji ile başladı. Ancak fazla yağ alındığında sarkmalar olabilmekteydi ve ameliyat süreleri de oldukça uzundu. Bu nedenle ultrasonik liposuction dediğimiz bir teknik geliştirildi. 10 yıl kadar bu teknik kullanıldı. Ameliyat sürelerinde belli bir azaltma yarattıysa da hastaların iyileşme süreçlerinde çok etkili olamadı. Daha sonra Vaser Liposelection dediğimiz yine Ultrasonik Liposuctionla çalışan fakat yağ dokusuna daha selektif olarak müdahale eden bir cihaz geliştirildi.

Bu cihaz sayesinde morlukların ve ağrıların çok daha az ve iyileşmenin çok daha hızlı olduğu görüldü. Vaser Liposelection teknoloji olarak ultrason dalgaları ile yağ dokularını parçalarken seçici bir şekilde davranıp diğer yararlı dokulara, sinirlere ve kan damarlarına zarar vermiyor. Bu sayede eski tip liposuction yöntemine göre hastada çok daha az morarma, kanama ve ağrı oluşmakta ve ameliyat sonrası klasik liposuction’ın aksine deri de kendisini çok güzel şekilde toparlayabilmekte.

Ameliyat süresi diğer liposuction yöntemlerine göre yarı yarıya azalmasına rağmen alınacak miktarın hacmine bağlı olarak değişiklik gösterir. Bu 1 saatten 5 saate kadar değişebilir. Zira hastadan 500 cc yağ alınabildiği gibi 7000 – 8000 cc’ye kadar yağ alma ihtimali vardır.

Bu yöntemle istenmeyen yağlar, kol, bacak, boyun, gıdık, meme, diz, kalça, basenler, sırt, bel gibi vücudun sıkılaştırılmak istenen herhangi bir bölgesinden etkili bir şekilde alınır. Ayrıca vücudun gevşeyen bölgelerindeki sıkılığın yeniden kazandırılmasında da etkilidir. Teknolojisi ve çok ince kanüller ile çene, boyun ve kollar gibi çok daha narin ve ince bölgelerde de çalışma imkanı sunar. Bu yeni teknoloji, liposuction ile uğraşan Uluslararası isme sahip plastik cerrahlar tarafından, çok tutulan bir yöntem haline gelmiştir Hasta 4 günden sonra normal işlerini yapabilir, işine gidebilir ancak fizik tedavi uygulamaları yapıldığı taktirde sonuçların daha iyi olacağı kendisine anlatıldıgi için fizik tedavisi 15- 45 gün süre ile aralıklı olarak devam eder.

ONEP'ten alıntıdır...

:uhm:

Yaptıran arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa faydalı olacağına inanıyorum... boshayallersmile

Çarpıcı bir örnek...

Eklentiler

• $vaser-liposelection-1.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 3.484
Vaser Liposculpturing ile Liposuction arasındaki farklar nelerdir?

Eski teknoloji ile uygulanan Liposuction ile ilgili olumsuz duyumlar almış olabilirsiniz. Daha gelişmiş ve güvenli bir yöntem olan Vaser Liposculpturing ile Liposuction arasındaki farklar aşağıda sıralanmışır.

Alan çok geniş olmadığı müddetçe lokal anestezi tercih edilir.

Vaser Liposculpturing’de yağlar küçük kanüller kullanılarak çok hafif basınç ile çekilir. Bu nedenle çevre doku zarar görmez ve iyileşme esnasında dalga şeklinde düzensizliklerin oluşması minimize edilir. Liposuction’de ise büyük kanüller kullanılır. Büyük basınç ile yağ çekildiğinden, çevre dokuya zarar veren koparıcı bir işlem yapılır ve dalgalı cilt görünümü oluşması ihtimali yüksektir.

Vaser Liposculpturing’de operasyon bittikten hemen sonra yürüyerek evinize gidebilirsiniz. Vaser Liposcutpturing’de hasta bir-üç hafta çok sıkı olmayan bir çorap veya korse giymelidir. Liposuction’da ise üç-dört hafta özel korse giymek zorunluluğu vardır.

Vaser Liposculpturing’de dört ile altı haftada ödem kaybolur. Liposuction’da vücuttaki ödemin tamamen geçmesi bir kaç ayı bulur.

Vaser Liposculpturing daha yumuşak ve işlevsel bir yöntem olduğu için doku ve damarlar daha iyi korunur. Liposuction’da yağ çekme sırasında büyük basınçlar kullanıldığı için dokular zorlanıp, zarar görebilir, kanamalar olabilir.

Vaser Liposculpturing i ilk kez duyuyorum. Bu yöntem Ahmet Karacalar in sayfasinda okudugum Superdry a benziyor. Alinan yag ayni zamanda gögüs diklestirme-büyütme ve daha bircok bölgece kullanilabiliyormus.
Benim toplardamarlarda tikaniklik gibi bir sorunum var. O nedenle eski yöntemle uygulanan Liposuction bana uygun bir uygulama degil. Bacaklarimi inceltmek ve diz bölgesindeki yagi aldirmak istiyorum. Ameliyata karar verdim, fakat doktor konusunda arastirma yapiyorum. Hasan Findik ile görüstüm, bacaklarimdaki sorunu söylememe ragmen bana eski yöntemle liposuction yapacagini söyledi. Orada biraz kafam karisti. Ahmet Karacalar dan randevu almayi planladim.
Bana bu konuda tavsiyelerde bulunacak tecrübelerini paylasacak kimse var mi??

Onur Erol'la da konuşabilirsin. O zaten duayen. Ama biraz tuzlu kafamçokkarıştı

3 yöntem var, eski yöntem kalın kanüllerle, sonra vaser çıktı dalgalanmaları minimum tutmaya yarıyor cihazla yapıldığı için, en sonda lazerli olanı çıktı işte???

ben slimlipo denen yöntemi istiyorum gerçi çok zayıfım ama işte göbekteki bide arka yanlardaki o çıkıntılara taktım bende. yaa boşu boşuna 3 milyar verecem iki bölge 3000 tl ymiş.

Slimlipoyla ilgili hem doktorlardan hem yaptıranlardan olumsuz yorum çok duydum. Memnun kalanlar da var. Ama sonuçları pek de çarpıcı olmuyor kanaati oluştu bende...

Slimlipoyla ilgili hem doktorlardan hem yaptıranlardan olumsuz yorum çok duydum. Memnun kalanlar da var. Ama sonuçları pek de çarpıcı olmuyor kanaati oluştu bende...

Vaser liposuction Ankara'da Dr.Orhan Murat Özdemir'de de var ve sanırım Ankara'da tek. Ben 5 gün önce Vaser ile Murat beye liposuction ameliyatı oldum. geçen ayda bi arkadaşım olmuştu. benim de arkadaşımın da sonuçları etkileyici. bu yazıları yazan arkadaş vaser hakkında bilgi vermiş resimler eklemiş. etkilendim. demekki iyi bir tercih yapmışım. gerçi bunları biliyordum ama yine de insan mutlu oluyor.

hihoyyyt.................hihoyyyt....................hihoyyyt....................hihoyyyt.....................hihoyyyt

geçmiş olsun canım.Nasıl geçti ameliyat.Genel anestezi mi oldun.Hangi bölgelerden oldun?Şimdiki halinden memnun musun?Eski haline göre ne kadar inceldin?Deneyimini bizimle paylaşırsan sevinirim.

Canım sormayı unuttum.İzler nasıl,çok belirgin mi?iç bacaktan da yağ alındıysa burda sarkma gibi şeyler olur mu acaba?

Merhaba bebisgibiyim,
Neredeyse 10 gün olmuş yaptırdığın günden bugüne, nasılsın?
Nasıl hissediyorsun?
Ödem falan oluştu mu vücudunda?
Umarım herşey yolunda gidiyordur.
Ben de bir süredir araştırıyorum ve sonunda galiba Vaser Lipo yaptırıcam.
Biliyorum daha çok yeni uygulama yapıldı, belki de henüz toparlanamadın ama nolur bize anlat biraz süreci.
Lokal anestezi mi oldun?
Sonrasında korse kullanmanı söyledir mi?
Tekrar geçmiş olsun,
İnşallah sonuç istediğin gibi olur.

arkadaşlar aylardır bu işlemi araştırıyorum birsürü önce sonra resimleri buldum çok etkileyici ama buraya koyamıyorum 100 mesajım olması gerekiyomuş ... site ismi vermek yasakmı bilmiyorum ama yani benim bahsettiğim site herhangi bir ürün satılan biyer değil yani forum gibi bi site herkez kendi çektiği resimleri koymuş bir amerikan sitesi ben koyamıyorum resimleri ben site yi sölesem de başka bi arkadaşımız koysa olurmu ??:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…