Resim koydum bu şekilde çizdiğim yerler şiş ve sert özellikleBol masaj mümkünse yürüyüş termal taytları tavsiye ederim ödemede iyi geliyor terletir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim koydum bu şekilde çizdiğim yerler şiş ve sert özellikleBol masaj mümkünse yürüyüş termal taytları tavsiye ederim ödemede iyi geliyor terletir.
Umarım öyle olur. Çok yorum okumadan girmek istiyordum ameliyata aslında ama dayanamadım :) doktorum hafif çökmeler ve dalgalanmalar olabiliyor. Basen, bacak bölgesi riskli dedi. Umarım hiç olmaMerhaba, şimdiden çok geçmiş olsun umarım dilediğiniz gibi olur
Evet kafanızı karıştırmayın her vücut bambaşka tepki veriyor :) sonucunda mutlu olacağınıza inanıyorsanız yaptırın benim doktorum riskten bile bahsetmedi belki bahsetseydi yaptırmazdım. Biraz fazla takıntılı biriyim çünkü:)) çocukluğumdan beri incecik bacak hayalim vardı. Umarım gerçek olur sizden de güzel haberler bekliyorum. Muhakkak yazınUmarım öyle olur. Çok yorum okumadan girmek istiyordum ameliyata aslında ama dayanamadım :) doktorum hafif çökmeler ve dalgalanmalar olabiliyor. Basen, bacak bölgesi riskli dedi. Umarım hiç olma
Hepimizin gönlüne göre olur umarım. Doktorun böyle diyor olması biraz güvenimi artırdı. Şuan da bile mevcut çökmeler var zaten. Oraları gösterdi. Altından yapları çekince biraz daha belirgin hale gelebilir bu çökmeler dedi. Bir de biz ayakta çiziyoruz alınacak bölgeleri, yatarak alıyoruz yağları dedi. İkisinde de yağların konumları farklı oluyor. Tabiki buna göre alıyoruz ama bu farklılıktan dolayı da olabiliyor dedi. Hatta bu yüzden tam yatarak değil eğimli tutuyormuş ameliyatta.Evet kafanızı karıştırmayın her vücut bambaşka tepki veriyor :) sonucunda mutlu olacağınıza inanıyorsanız yaptırın benim doktorum riskten bile bahsetmedi belki bahsetseydi yaptırmazdım. Biraz fazla takıntılı biriyim çünkü:)) çocukluğumdan beri incecik bacak hayalim vardı. Umarım gerçek olur sizden de güzel haberler bekliyorum. Muhakkak yazın
Evet bu kadar detaylı ve açıklayıcı olması sizin açınızdan çok iyi olmuş en azından bütün sorularınıza şeffaflıkla cevap vermiş. Habersiz bırakmayın bizi, muhakkak faydalı olur birilerineHepimizin gönlüne göre olur umarım. Doktorun böyle diyor olması biraz güvenimi artırdı. Şuan da bile mevcut çökmeler var zaten. Oraları gösterdi. Altından yapları çekince biraz daha belirgin hale gelebilir bu çökmeler dedi. Bir de biz ayakta çiziyoruz alınacak bölgeleri, yatarak alıyoruz yağları dedi. İkisinde de yağların konumları farklı oluyor. Tabiki buna göre alıyoruz ama bu farklılıktan dolayı da olabiliyor dedi. Hatta bu yüzden tam yatarak değil eğimli tutuyormuş ameliyatta.
Öncesi sonrası için fotoğraflarım çekilince bıradan da paylaşırım. Sonrasında da süreci yazarım muhakkak. Birilerine faydası olur belki.
Çok teşekkürler, umarım düzelirZaten bacaklarınız gayet ince güzel duruyor.İç bacak sorununuz yok.O sertlikler zamanla düzeliyor benimde karnımda vardı düzeldi
Bende şişlik geçti ama şekillenme konusuna gelirse maalesef Selincim çok çok az bir fark var yani bir haftaya korseyi çıkarınca yine aynıyım :) Doktorumla görüşeceğim haftayaDilay Hanım merhaba, yeni gördüm mesajınızı. iyiyim siz nasıl oldunuz? Bir gelişme hala yok hala şişlikler devam ve çok fazla şişiyor hala bacaklarım 1,5 ay olmasına rağmen. Lipo yapılan yerler çukur kaldı. Siz de durumlar nasıl? :)
Ben de güncel halimi paylaştım dilay hanımcım :) İnan bende de çok az fark var. Doktorunla görüştükten sonra benide bilgilendirBende şişlik geçti ama şekillenme konusuna gelirse maalesef Selincim çok çok az bir fark var yani bir haftaya korseyi çıkarınca yine aynıyım :) Doktorumla görüşeceğim haftaya
Benimdimde 1 hafta sonra 1 ay olacak keşke olmasaydım diyorumBenimde aynı durumda 13 gün oödu Vaser Hi-Def Liposuction+bbl yaptırdım hiç bi fark yok
merhaba, hala bir fark göremediniz mi?Benimdimde 1 hafta sonra 1 ay olacak keşke olmasaydım diyorum
Dilay hanımcım merhaba, doktorunuzla görüşebildiniz mi?Bende şişlik geçti ama şekillenme konusuna gelirse maalesef Selincim çok çok az bir fark var yani bir haftaya korseyi çıkarınca yine aynıyım :) Doktorumla görüşeceğim haftaya
Merhaba mesajlarınızı okudum. Hangi Dr a gittiniz.Sevgili kadınlar merhaba :) yaklaşık 28 gün önce üst bacaklarımdan vaser liposuction oldum. Fakat hala şiş ve ödemli olduğunu düşünmek istiyorum. Ameliyat öncesi görüntüsüyle hiçbir farkı yok. Yani mezura ölçümü aynı hala 60 cm Bu durum beni biraz üzüyor daha önce bacak liposuction yaptıran arkadaşlarım var mı? Ne kadar zamanda net sonucu görebileceğim? Yardımcı olur musunuz?
Merhqba arkadaşlar :) üst bacak ve bel bölgesi için bende yaptırmak istiyorum. İstanbulda iyi ekonomik bir yer bilen var mı? Ortalama fiyatlar nasıl? Bana yardımcı olabilir misinizSevgili kadınlar merhaba :) yaklaşık 28 gün önce üst bacaklarımdan vaser liposuction oldum. Fakat hala şiş ve ödemli olduğunu düşünmek istiyorum. Ameliyat öncesi görüntüsüyle hiçbir farkı yok. Yani mezura ölçümü aynı hala 60 cm Bu durum beni biraz üzüyor daha önce bacak liposuction yaptıran arkadaşlarım var mı? Ne kadar zamanda net sonucu görebileceğim? Yardımcı olur musunuz?
Merhaba ben bu ay sonunda ameliyat olacağım Ankara’da. Aşama aşama yazacağım bıraya. Sonrasında yaptıracaklara faydası olması açısından. Umarım güzel olurMerhqba arkadaşlar :) üst bacak ve bel bölgesi için bende yaptırmak istiyorum. İstanbulda iyi ekonomik bir yer bilen var mı? Ortalama fiyatlar nasıl? Bana yardımcı olabilir misiniz
Yarın görüşcem detayları yazıcam sizeDilay hanımcım merhaba, doktorunuzla görüşebildiniz mi?
Dün görüştüm doktorla Selincim bana erken olduğunu 2 ay daha beklemem gerektiğini ödem olduğunu söyledi 2 ay sonra da eğer ki istediğim olmazsa ufak birşeyler yapacağını söylediDilay hanımcım merhaba, doktorunuzla görüşebildiniz mi?
Hangi doktorduDoktor o sertlikler için krem ve masaj önerdi. 1. Ay kontrolüne filan da çağırmadı. 1 haftalık ameliyatlıydım o zaman görmek istedi sadece
Merhabalar yaptırdınız mı acabaMerhaba ben bu ay sonunda ameliyat olacağım Ankara’da. Aşama aşama yazacağım bıraya. Sonrasında yaptıracaklara faydası olması açısından. Umarım güzel olur
Bana özelden yazar mısınız yeniyim burda aynı ameliyatı aynı zamanda olmuşuzSevgili kadınlar merhaba :) yaklaşık 28 gün önce üst bacaklarımdan vaser liposuction oldum. Fakat hala şiş ve ödemli olduğunu düşünmek istiyorum. Ameliyat öncesi görüntüsüyle hiçbir farkı yok. Yani mezura ölçümü aynı hala 60 cm Bu durum beni biraz üzüyor daha önce bacak liposuction yaptıran arkadaşlarım var mı? Ne kadar zamanda net sonucu görebileceğim? Yardımcı olur musunuz?