Cilt Bakımı Ürünleri Vaseline krem harikaa..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sebul43

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
266
1
Arkadaşlar karma yapıya sahip bi cildim var. ne denediysem fayda etmedi cildim hep pürüzlü. geçen gün markette bu kremi gördm , sürdüm inanılmaz güzel yaptı cildimi.. harikaa bi ürün. ilk önce cildinizi kil sürmüşcesine geriyor arkasından nemlendiriyor. ben çok memnun kaldım , deneyim derim.

Son düzenleme:
vasaline marka kremden mi bahsediyorsun yoksa bildiğimiz vazalinden mi eğer vasaline marasından bahsediyorsan hangi kremi resim koyaydın bari yahu

Bende çok merak ettim resim koyabilir misiniz?İçeriğinde e vitamini var mı peki?E vitamini yüzde kıllanma yaptığı için her kremi kullanmaktan çekiniyorum.

vaseline intensive marka ürünlerin domuz kökenli içeriğe sahip olduğunu buna rağmen ülkemizde satıldığını okumuştum
nitekim islami yabancı sitelerde de türk gıda raporu sitesinde de bu markanın domuz yağı içerdiği ve haram olduğu belirtilmiş

Chesbrough Ponds Inc.
Vaseline Intensive Lotion
Lard
HARAM

Halal Haram
Gda Raporu - Helal Gdalar Helal Sertifikas Herbalife Aloevera Amway - KOZMETK RNLERDE HARAM KATKI MADDELER

ben de el kremini kullanmıştım çok üzgünüm
bu markanın kesinlikle hiç bir ürününü almam ne el kremi ne başka şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…