Varsa bir öneriniz

Bana soyle direkt su ulkenin surasindaki su otel seklinde gelseniz nasil mutlu olacagim. Maldivler guzel secenek ama neresi
Gitmedim , giden yakınlarımdan bildiğim kadarı ile güzel bir yer :)) otel konusuna gelince araştırmak şart bir şekil de bilsem daha detaylı olurdu yorumum fikir sadece

Bence ilk adim tatil deyil, ilk adim Kendi kendini tedavi etmeye calis Yani bi 5 dk dk sonra 15 dakika gibi faliyet de bulun sipora felan git, esin seni desteklemiyor mu? Biliyordur herhalde durumu

paletti deniz yatağıydı aman kremdi havluydu.. bir göç hali, haldır haldır yüz güneşlen, cildini eskit... sonra hakikatten açılan iştahını dizginleyemeyip kilo al öyle dön... Skldim ben hem bu yaz bronz ten moda degil peynir beyaz moda hic bulasma bosver ....

Sorunumu cozerken sorun yasamayacagim bir yerden baslamayi dusundum. Kendimce riskleri minimize ederek ilerliyorum.
Onceden boyle degildim kalabalik, insanlar ve yogunluk hosuma gider, endise etmezdim.

Yas ilerleyipte, yasanilanlari gorunce ve ustune bir de o kadar korunakli yasiyorum ki satosundan cikmayan kral gibi disarinin kaosunda kim vurduya gidecegim gibi hissediyorum.
Hani ilk adimi atsam sonrasi gelir ve ilk zamanlarima donebilirim, oneriler icin tesekkurler.

Bence ilk adim tatil deyil, ilk adim Kendi kendini tedavi etmeye calis Yani bi 5 dk dk sonra 15 dakika gibi faliyet de bulun sipora felan git, esin seni desteklemiyor mu? Biliyordur herhalde durumu
Kendi kendimi tedavi edemeyip, isin icinden cikamayinca tedaviye gitmekle basladim. Uyaran eksikligi, sosyal hayata karisma teshis ve onerileriyle karsilastim.
Kendimde o cesareti bulamiyorum, gorseniz beni o ozguvensiz sifatinin icine koyamazsiniz inanmiyor sanki doktorlar anlattiklarima. Cevval, tuttugunu koparan, hayata karsi guclu gibi bir imaj ve ifade veriyorum heralde onlara soylediklerime degil baktiklarina, gordukleriyle degerlendiriyorlar.

Esim durumumdan haberdar, sinirli-gergin-depresif hallerimi cekiyor konusurken azarlama modundayim cikamiyorum. Destekliyor onun hayat gorusunde bir kadin kendine yeter, bir seyleri yapmasi icin erkege ihtiyaci yok bende surekli o yanimda olsun isteyince bunaliyor.

8 senedir peynir gibiyim vitamin degerlerim dustu, buranin yagmurlu kasvetli havasindan icimi costuracak gunese dogru kosmak istiyorum.
Paletim yok gerekte yok, deniz yatagim olmasa da olur normal yatak bulsam opup kafami ona koyacagim.
Havluyu otel verirse sevinirim yuk tasimak istemem. Gunes yagi/kremi internetten bir tika bakar aksama gelir kapiya.
Ilaclardan kilo yeterince aldim kilo istemiyorum sicak olunca istah kesilir, iceceklerle idare ederim.
Ben sicak hava, bol gunes ve serin sular istiyorum.

Bir oneriydi sadece tabiki karar sizindir..kalabalik 5 yildizli kalabalik otellere cok gidilmemesi taraftariyim elinde tabakla kuyruk beklemek sabahin 9 unda kalkip kahvaltiya yetismek falan ne biliyim bana gore degil .....neyse ben yazmayim:)) siz doya doya tatil yapin mutlu tatiller..

Kendinize eziyet ediyorsunuz, bu halinizden kurtulun bir an önce, uzman teşhis koyar, tedavi önerir, sizi zorla evden çıkaramaz, gerisini siz halletmelisiniz, bir yerden sonra doktorlarında yapacağı birşey yok, biraz da kendi doktorunuz kendiniz olacaksınız.
Daha yaşınız genç, kendinizi bu kadar soyutlar, dış dünyadan izole yaşamaya devam ederseniz cesaretiniz iyice kırılır, velev ki yalnız kaldınız ne yapacaksınız ?

Eşiniz haklı, bir kadın isterse kendine yetebilir, erkeğe ihtiyacı olmaz, tatil başlangıcınız olsun, size konaklama yerleriyle alakalı isim veremiyoruz, hem zaten insanların beklentilerine göre konaklama yerleriyle ilgili memnuniyetleri de değişiyor, bence siz önce nereye gitmek istediğinize karar verin, sonra gideceğiniz yeri ve hakkında olumlu yorumlar yapılmış otelleri araştırın, nette sık sık turistik geziler yapanların yazıları oluyor, size yardımı olacak yorumlar bulacağınıza eminim.

Hep carelerimi burda bulunca kosup buralara geliyorum.
Tesekkur ederim sevgili Mune.

Hep carelerimi burda bulunca kosup buralara geliyorum.
Tesekkur ederim sevgili Mune.
Rica ederim ne demek ama sağlık sorununuzla ilgili söylediklerimizi bir düşünün, bazen çare içimizde oluyor, kendiniz demişsiniz cevval, tuttuğunu koparan biri gibi görüp doktorlar inanmıyor diye, bence içinizde güçlü bir kadın var ama siz korku ve endişelerinizin içine hapsetmişsiniz onu.

Kesinlikle dusunecegim, evet belki de onlar varolani gorebiliyorlar.

Ayni yasdayiz Bak cocugun da Yok Bence hayatin tadini cikar:)))))
Arkadas edin destek alabilecegin
Yakinimda yok kimse, sosyallesebilsem edinecegim. Hali hazirda olan arkadaslariminda kendi telaslari var mesafe cok, sikintilarimi anlattikca sikintilarim uzerinden konusma yapiyorlar bu yoruyor beni.
Guzel seyler paylasmak istiyorum, iyi gelecek seyler.

Mesela bi Sipor a yazilabilirsin arkadas da edeinebilirsin... almanyada mi yasiyorsun?

Mesela bi Sipor a yazilabilirsin arkadas da edeinebilirsin... almanyada mi yasiyorsun?
Uzun uzun anlatilacak bir durum aslinda yasadiklarim, yuzeysel gecince cok sig kaliyor.
Dongu seklinde eve cikamama yalnizlik, cevre edinmeyince arkadas olmayinca yine evden cikamama seklinde devam ediyor. Evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…