Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Varisler için Bir Önerisi Olan Var mıdır?
- Konu Sahibi nefret
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kadınlarda varis varis varis tedavisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hanımlar,bitki kitabı diyorki:özerklik tohumu 12 gün her gün 12 gr olarak devamlı içilirse varisten kurtarır.yalnız bunu içtikten hemen sonra üzerine gazoz,limonata,komposto tercihlerinden biri 1 bardak içilmelidir.esen kalın
CİDDİMİ YA?YAPAN VARMI?
bacaklardaki varisler için bi önerisi olan varmıdır ?
ameliyatsız bi tedavi yöntemine ihtiyacım var:uhm:
varisleriniz çok ilerlemiş değilse aynısafa merhemi veya yağı (nergis veya çayır nergisi yağı adıyla satılıyor) kullanabilirsiniz.
merhem tarifi; 30 gr.çiceği ince kıyın,30 gr iç yağı veya tereyağını ertip kızdırın bitkileri içine koyup çatırdayana kadar karıştırın ve ocaktan alın,üstünü örterek sabaha kadar bekletin ertesi gün hafifçe ısıtıp bir bezden süzün ve posalarıda üstüne sıkarak temiz bir kaba koyun.
hergün bir bez üstüne bir spatula veya bıcak sırtıyla incecik sürerek varisli bölgelere sarılarak bekletilir. yaklaşık 4 hafta boyunca uygulamaya devam edilir.merhem hem ağrıları azaltırhemde cildi düzeltir ve ilerlememeiş varislerde de oldukça iyi sonuç verir
varisleriniz çok ilerlemiş değilse aynısafa merhemi veya yağı (nergis veya çayır nergisi yağı adıyla satılıyor) kullanabilirsiniz.
merhem tarifi; 30 gr.çiceği ince kıyın,30 gr iç yağı veya tereyağını ertip kızdırın bitkileri içine koyup çatırdayana kadar karıştırın ve ocaktan alın,üstünü örterek sabaha kadar bekletin ertesi gün hafifçe ısıtıp bir bezden süzün ve posalarıda üstüne sıkarak temiz bir kaba koyun.
hergün bir bez üstüne bir spatula veya bıcak sırtıyla incecik sürerek varisli bölgelere sarılarak bekletilir. yaklaşık 4 hafta boyunca uygulamaya devam edilir.merhem hem ağrıları azaltırhemde cildi düzeltir ve ilerlememeiş varislerde de oldukça iyi sonuç verir
denenmiş mi bu canım ne yapacağımı şaşırdım :çok üzgünüm:
- 12 Temmuz 2006
- 2.066
- 66
- 683
burdaki bitkileri bir dene canım
http://www.kadinlarkulubu.com/varis-toplardamar-iltihabi-bitkilerle-tedavi-t121843/index.html
http://www.kadinlarkulubu.com/varis-toplardamar-iltihabi-bitkilerle-tedavi-t121843/index.html
- 7 Ağustos 2007
- 928
- 24
- 118
doktorum banada bir ilaç verdi bitki ilacı (solgar) marka adı gotu kola içinde 100 adet var günde 2 tane içiyorum fiyatı 29 ytl.faydası ise ilacın araştırdığım sitesinde bir kısım bu bilgiler var ilgilenenler araştırabilir
Gotu kola’ nın varisli hastalarda çeşitli düzeylerde düzeltmeler sağladığı bulunmuştur. Gotu Kola özellikle bacaklardaki kan akımını arttırmaktadır. Bu amaçla varis, selülit gibi sorunlara karşı koruyucu olarak ve bacaklardaki yetersiz kan akımını arttırmak amacıyla kullanılmaktadır. Gotu Kola, kan akımı ve nörotransmitterler üzerindeki etkisi sayesinde hafıza zayıflığı, unutkanlık ve konsantrasyon sorunları için de kullanılmaktadır. Gotu Kola üzerine yapılan araştırmalarda, sağlıklı ve güzel görünümlü bir cilt, diğer bağ dokuları, lenf dokuları, kan damarları ve hücre zarı üzerinde önemli etkileri olduğu bulunmuştur
düzenli kullanıyorum ağrılarım yok en azından
Gotu kola’ nın varisli hastalarda çeşitli düzeylerde düzeltmeler sağladığı bulunmuştur. Gotu Kola özellikle bacaklardaki kan akımını arttırmaktadır. Bu amaçla varis, selülit gibi sorunlara karşı koruyucu olarak ve bacaklardaki yetersiz kan akımını arttırmak amacıyla kullanılmaktadır. Gotu Kola, kan akımı ve nörotransmitterler üzerindeki etkisi sayesinde hafıza zayıflığı, unutkanlık ve konsantrasyon sorunları için de kullanılmaktadır. Gotu Kola üzerine yapılan araştırmalarda, sağlıklı ve güzel görünümlü bir cilt, diğer bağ dokuları, lenf dokuları, kan damarları ve hücre zarı üzerinde önemli etkileri olduğu bulunmuştur
düzenli kullanıyorum ağrılarım yok en azından
denenmiş mi bu canım ne yapacağımı şaşırdım :çok üzgünüm:
evet canım denenmiş çok eski bir varis ilacı geçen yıl benim bir arkadaşımda enedi iyi geldiğini söylemişti bacaklarındaki mor damarlar bayağı kaybolmuştu ve ağrıları azalmıştı zararsız bir ilaç deneyebilirsin.
- 18 Haziran 2010
- 5.572
- 1.669
- 448
Geçen sene iğneyle skloterapi yaptırdum yeşil olan anadamarlarım düzrldi fakat şimdi başka yerlerden yine yeşil yeşil çıktı günde 9-10 saat ayakta çalışıyorum. Gnc nin vitamin takviyesi hyoluronik asit hapını içitorum içinde fransız üzümü vat. Siyah üzüm iyi geliyor ya. Ara ara siyah üzüm tızu ile keten tohumunu katıştırıp içiyorum_ spirulina kullanıyorum. Varise etkisi varmı bilmiyorum. Onu iç bunu iç birde gotu cola mı içeyim. Birde bunları yapmasam ne olurdu acaba. Daha önce aynısafa kremi demedim ve spor yaptığımda ilerlemediği için geçmişti şimdi ayakta çalıştığım için düzelsede yeniden çıkıyor. Heee birde sülük tedavisi de yaptırdım pek bişey anlamadım. Yine skloterapi yaptırmayı düşünüyorum. Devlet karşıluyor mu. Başka önerisi olan varmı