canım elma sirkesini varisli bacağına sar ve beklet ayaklarını da havaya kaldı.bir de masaj aletleri faydalı oluyor.bonyodan çıkarken de duşu tazyikli aç ve aşağıdan yukarı doğru bacağına tut.soğuk su olmalı.çok sıcak duş alma.ayaklarını havaya kaldırınca ayak parmaklarını sık ve aç ayağını bilekten çevir ileri geri hareketler yap ayağınla bunlar kas geliştirmeye yardımcı.
bacağımızdaki kas oranını artırmalıyı bu nedenle spor be bacak hareketleri.yürüyüş.
bende varisten muzdaribim.umarım bu bilgiler işine yarar
her gun 1 bardak cobancantasi cayi ic
öncelikle geçmiş olsun canım
aynı dert bendede var arkadaşların verdiği öneriler sadece ağrısını gideriyor mutlaka tedavi olman şart canım ben ufak damarlarım varken önemsemedim ancak zaman geçtikçe gördüm ki genişlemeye ve daha sızı vermeye başladı ve kılcal damarlarda oluştu.
tedavisi ssk tarafından karşılanmıyor ben buna isyan ediyorum neden hastalık olarak gözükmüyorklava: bu tedaviler farklı merkezlerde pahalı bir tedavi oluyor neyseki internetten araştırma sonucunda bir yer buldum ve tedavime başladım.ilk olarak iğne tedavisi yani skleroterapi yapılıyor ince olan damarlarıma da lazer başlacak 3. seansım rahatlamaya başlıyorum çok şükür önerim tedaviye geç kalma canımcım[/QUOTE
karşılanıyor benim teyzem geçen sene ameliyat oldu varislerinden ssk karşıladı
öncelikle geçmiş olsun canım
aynı dert bendede var arkadaşların verdiği öneriler sadece ağrısını gideriyor mutlaka tedavi olman şart canım ben ufak damarlarım varken önemsemedim ancak zaman geçtikçe gördüm ki genişlemeye ve daha sızı vermeye başladı ve kılcal damarlarda oluştu.
tedavisi ssk tarafından karşılanmıyor ben buna isyan ediyorum neden hastalık olarak gözükmüyorklava: bu tedaviler farklı merkezlerde pahalı bir tedavi oluyor neyseki internetten araştırma sonucunda bir yer buldum ve tedavime başladım.ilk olarak iğne tedavisi yani skleroterapi yapılıyor ince olan damarlarıma da lazer başlacak 3. seansım rahatlamaya başlıyorum çok şükür önerim tedaviye geç kalma canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?