Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanirim bende de var minik.minik mor damarlar bende merak ediyorum.[/QUOTE etrafinda tedavi olan warmi bn.olmayi vok.istiorum ama daha beter olmasindan korkuorum
Merhaba arkadaslar bende waris baslangici war suanda sadece goruntusunden sikayetciyim aranizda daha once waris tedavisi olan warmi lutfen yardim edin bana morelim cok.bozuk tskler
Peki tedavi sonrasi iz leke igne izi fln.kaliyor mu
yok canım leke kalmadı
Yaa cok iyi ozaman peki hangi sehir we hangi hastane acaba
istanbul -üsküdar polis hastanesi
Tedavi doktor yapti demi bn arastirdim olanlar hep leke ve igne izi kalmasindan sikayetci o yuzden bnde cok korkuorum daha beter olmasindan
zaten doktor soyluyor kremı var onun onu surdukce bandaj ıle sarıyorsun. kreme ara vermemen lazım ve onun dedgı vakıtte gıdıp ıgne oluyorsun.birde şunu görmüştüm kayınvalıdeme ıgneyı yaptıgında oynatmıstı doktor cok kızmıstı leke bıraktırırsın dıye ve doktor bıle kendı dedı bız sureklı ayakta oldugumuz ıcın tum doktorlar bunu yaparlar dedi o şekilde
Cok soru soruyorum kusurabakmayin :) peki bu igne dediginiz kopuk tedavisimi oluyo kucuk ignelerler yapiliomus galiba omu
yok canım estağfirullah evet küçük ince bsey
Cvp werdiginiz icin tsk ederim bnmkiler suanda baslangic dewresinde damarlarimda sislik weya elle dokunuldugunda hissedilmio ama goruntusu morelimi cok bozuyor tedavi olmayada korkuorum o yuzden arastrma yapiorm sagolun