• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

varis

sewgi25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
17
0
1
Ankara
Merhaba arkadaslar bende waris baslangici war suanda sadece goruntusunden sikayetciyim aranizda daha once waris tedavisi olan warmi lutfen yardim edin bana morelim cok.bozuk tskler

Son düzenleme:
Sanirim bende de var minik.minik mor damarlar bende merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim kayınvalıdem damar cerrahisine gitti gecen yıl gercekten kotu gorunuyorlar 15 gunde bır ıgne yaptı damarlara suan da gectı.

benim abim ameliyat oldu onunki ileri seviyedeydi bacağının çeşitli yerlerinde şişlikler vardı şimdi o görüntülerden iz yok çok rahat.

Benimkiler ise sadece goruntu cirkinligi damarimda sislik yada bacagimda agri yok ama goruntusu yesil yesil damarlar tam dizkapagimin arkasinda 1 aydir boyle we morelim acayip bozuk netten igbe yada lazer tedavisi arastirdim ama.onlarda sanirim iz yapiomus:(

merhabalar,
varis tedavisi gören biri olarak yazmak istedim.bir kaç senedir benimde sağ bacağımda nohut büyüklüğünde şişler vardı doktora gittim ve kesin ameliyat dedi.geçen sene yazın ameliyatımı oldum ve 1 saatlik operasyonla bu varislerden kurtuldum.ameliyattan 1 hafta sora dikişlerim alındı ve şuan çok rahatım ağrılarım ve bacaktaki o kötü görüntü gitti.bence dahada ikerlemeden doktoruna danış iğne tedavisiyle de kurtulabiliyorsun ..
Merhaba arkadaslar bende waris baslangici war suanda sadece goruntusunden sikayetciyim aranizda daha once waris tedavisi olan warmi lutfen yardim edin bana morelim cok.bozuk tskler

Tsk ederm cvp werdigin icin hangi sehirde oldun bnmkiler ama sis deiller sanki normal damarmis gbi duruo ama cok yayiklar bayan olarak etek giyemicem artik:( daha yasim 24 :( peki o igne tedavisine tanik oldugun birisi fln warmi iz yada leke kaldimi

Tedavi doktor yapti demi bn arastirdim olanlar hep leke ve igne izi kalmasindan sikayetci o yuzden bnde cok korkuorum daha beter olmasindan

zaten doktor soyluyor kremı var onun onu surdukce bandaj ıle sarıyorsun. kreme ara vermemen lazım ve onun dedgı vakıtte gıdıp ıgne oluyorsun.birde şunu görmüştüm kayınvalıdeme ıgneyı yaptıgında oynatmıstı doktor cok kızmıstı leke bıraktırırsın dıye ve doktor bıle kendı dedı bız sureklı ayakta oldugumuz ıcın tum doktorlar bunu yaparlar dedi o şekilde

zaten doktor soyluyor kremı var onun onu surdukce bandaj ıle sarıyorsun. kreme ara vermemen lazım ve onun dedgı vakıtte gıdıp ıgne oluyorsun.birde şunu görmüştüm kayınvalıdeme ıgneyı yaptıgında oynatmıstı doktor cok kızmıstı leke bıraktırırsın dıye ve doktor bıle kendı dedı bız sureklı ayakta oldugumuz ıcın tum doktorlar bunu yaparlar dedi o şekilde

Cok soru soruyorum kusurabakmayin :) peki bu igne dediginiz kopuk tedavisimi oluyo kucuk ignelerler yapiliomus galiba omu

yok canım estağfirullah evet küçük ince bsey

Cvp werdiginiz icin tsk ederim bnmkiler suanda baslangic dewresinde damarlarimda sislik weya elle dokunuldugunda hissedilmio ama goruntusu morelimi cok bozuyor tedavi olmayada korkuorum o yuzden arastrma yapiorm sagolun

Cvp werdiginiz icin tsk ederim bnmkiler suanda baslangic dewresinde damarlarimda sislik weya elle dokunuldugunda hissedilmio ama goruntusu morelimi cok bozuyor tedavi olmayada korkuorum o yuzden arastrma yapiorm sagolun

arastrman cok guzel bısey ayrıca bır kac doktorada danışmanda fayda var :)

Back