• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

varis

Tsk ederm cvp werdigin icin hangi sehirde oldun bnmkiler ama sis deiller sanki normal damarmis gbi duruo ama cok yayiklar bayan olarak etek giyemicem artik:KK43: daha yasim 24 :KK43: peki o igne tedavisine tanik oldugun birisi fln warmi iz yada leke kaldimi
Benim ırsi olarak damarlarım cilt yüzeyine çok yakın. Artı olarak da ilk varisim 12 yaşında çıkmıştı. 23 yaşlarımdayken ismini tam hatırlamıyorum ama sanırım Mustafa Çalık'a Alman Hastanesinde iğne tedavisi gördüm. Bende kılcal ve daha büyükçe damarlar var.. Dediğim gibi hala varlar.. Kurutulan her varis bölgesinin hemencecik yanında yenisi çıktı. Yani yapınız böyleyse yapacak hiçbir şey yok. Doktor beye hiç bir lafım yok kendisi çok kibar ve ilgili bir beydi. Ama bu tedavide tekrarlama ihtimali çok yüksek. O zamanlar bu tedavi çok yeniydi ve 1.000 lira para ödemiştik.. Paralar yandı bitti kül oldu yani :)))

merhabalar,
varis tedavisi gören biri olarak yazmak istedim.bir kaç senedir benimde sağ bacağımda nohut büyüklüğünde şişler vardı doktora gittim ve kesin ameliyat dedi.geçen sene yazın ameliyatımı oldum ve 1 saatlik operasyonla bu varislerden kurtuldum.ameliyattan 1 hafta sora dikişlerim alındı ve şuan çok rahatım ağrılarım ve bacaktaki o kötü görüntü gitti.bence dahada ikerlemeden doktoruna danış iğne tedavisiyle de kurtulabiliyorsun ..
ağrı yapıyor muydu

Back