• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

varis icin dr onerisi

tercumeci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
105
52
43
Merhaba herkese, ben 21 yasindayim sol ust bacak arkasinda kilcal damarlar cikti, bu durum ilerliycek gibi gorunuyor... :((( erken teshis ve tedavi icin cok iyi bir bayan dr ariyorum.. ailemde de var anneminki cok fena durumda. Muhtemelen ameliyatlik..:( bi kere devlet hast ne gittim doppler istedi, yalniz bu doppleri de cekenler hep erkek, ben hem doppleri hem muayene ve tedaviyi bayan doktorda halletmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum hanimlar...

Merhaba herkese, ben 21 yasindayim sol ust bacak arkasinda kilcal damarlar cikti, bu durum ilerliycek gibi gorunuyor... :((( erken teshis ve tedavi icin cok iyi bir bayan dr ariyorum.. ailemde de var anneminki cok fena durumda. Muhtemelen ameliyatlik..:( bi kere devlet hast ne gittim doppler istedi, yalniz bu doppleri de cekenler hep erkek, ben hem doppleri hem muayene ve tedaviyi bayan doktorda halletmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum hanimlar...

aman canım tayt majt gıy gıt ne olcak onemlı olan saglıgın sende haklısın ama önemlı bu durum yanı bunu suan dusunme doktor bulmam onemlı

köpük tedavısı teyzem yaptırdı cok ıyı suan ( has/vak hastanesınde yasadıgın sehırde has-vak varmı bılmıyorum ankarada prof dr atalay bey yaptı hasvakta kalp damar cerahısı yaptı

Son düzenleme:
Back