How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Varis ameliyatı

pinoky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
118
0
66
28 yaşındayım sol bacağmda 16 mm kalın damar varisleri var uzun yıllardır. önemsemedim es kaza muayene olduğumda acil ameliyat dendi bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar lütfen deneyim ve bilgilerinizi paylaşırmsnız?:ssz::43:

önerim film çektirmeden hiç bir ameliyatı kabul etme birde prof. dr. güven erdoğ bence mutlaka uğramalısın

tedavi yöntemini söyledi mi doktor... Artik lazer tedavisi bile mümkün ....Ameliyata karar vermeden önce iyi arastirmanizi tavsiye ederim..

28 yaşındayım sol bacağmda 16 mm kalın damar varisleri var uzun yıllardır. önemsemedim es kaza muayene olduğumda acil ameliyat dendi bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar lütfen deneyim ve bilgilerinizi paylaşırmsnız?:KK14::KK43:
merhaba banada acil ameliyat diyor dr. hiç elleme daha kötü olur diyen dr.larda var varisli damarların içindede pıhtı oluşuyor varis ameliyatı olanlar lütfen yardım edin...yol gösterin Allah rızası için

Back