• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varikoselden sonra gebe kalma

Canım eşim de iki taraftan ameliyat olmuş evlenmeden iki yıl önce evlenince de dediki çok beklemeyelim olmazsa tüp bebek düşünelim. Ama düşündüğümüz ilk ay hemen hamile kaldım. İkinciyi de istediğimiz zaman oldu. Bence psikoloji de aşırı önemli kendini strese sokmamak lazim. İnsaAllah sizin de hemen olur hayırlısıyla
Ay insallah insallah bilmiyorum artık erken pes ediyoruz galba doğru diyosun sitres çok önemli smdi sperm sayisyla ilgilide bişe bilmiyoruz su virüs bitsede test yaptırıp bı baksak doğal yolla kalabiliyormuyuz diye

Ay insallah insallah bilmiyorum artık erken pes ediyoruz galba doğru diyosun sitres çok önemli smdi sperm sayisyla ilgilide bişe bilmiyoruz su virüs bitsede test yaptırıp bı baksak doğal yolla kalabiliyormuyuz diye
Öyle bir zamana kaldık ki zaten herkeste değişik sorunlar oluyor. Allah her şeyin hayırlısını versin. Dediğim gibi biraz saliverin psikolojinizi. Bizim bir akrabanin da çocuğu olmuyordu . Tüp bebek için doktorla anlaştılar o zaman çok dua etmiş ki Allah'ım sen bana doğal yolla nasip et ben de o parayı ihtiyacı olan birine vereyim. Kafa öyle rahat olunca hemen hamile kaldı. Götürüp tüp bebek ücreti kadar parayı da doktora verdi ihtiyaç sahibi biri tüp bebek yaptırsın diye. İki aile yavrularına kavuştu güzel dua ve rahat psikolojiyle☺️

Öyle bir zamana kaldık ki zaten herkeste değişik sorunlar oluyor. Allah her şeyin hayırlısını versin. Dediğim gibi biraz saliverin psikolojinizi. Bizim bir akrabanin da çocuğu olmuyordu . Tüp bebek için doktorla anlaştılar o zaman çok dua etmiş ki Allah'ım sen bana doğal yolla nasip et ben de o parayı ihtiyacı olan birine vereyim. Kafa öyle rahat olunca hemen hamile kaldı. Götürüp tüp bebek ücreti kadar parayı da doktora verdi ihtiyaç sahibi biri tüp bebek yaptırsın diye. İki aile yavrularına kavuştu güzel dua ve rahat psikolojiyle☺
Oha harika birşey bu Allah niyetini kabul etsin Aynen öle bende dua ediyorum evet elimden geldiği kadar takmamaya çalışıyorum Takdir Allah'tan🧡

Geçmiş olsun kızlar bizde 2019 Ekim ayı ameliyat geçirdik ama malesef virüse denk geldi gidemedik bir türlü hastaneye acaba süreç nasıl ilerler.nende pco vardı Dr gttim bikac gün önce hormonların yumurtaların iyi dedi ınslah biz de bu süreci güzel atlatanlardan oluruz

Arkadaşlar eşim varikosel ameliyatı oldu iki taraftan 6 ay deneyin eyerki olmazsa tüp bebek tedavisi yaparsınız dedi eşi ameliyat olup. Çocuk sahibi olan oldumu? Ameliyat Şubat'ta oldu
Merhaba, eşim 02.01.2020 tarihinde ameliyat oldu tek taraf varikoseldi ama 7 damarı diktiler ve dün hamile olduğumu öğrendim. Sakın 3 yada 4 ayı falan dolmadan spermiyogram testi yaptırmayın çünkü sonuçlar berbat çıkıyor. benim eşiminki 1.000 çıktı bizde koronadan sonra tüp bebek yapacaktık ama gerek kalmadı :)

Kızlar merhaba benim eşimde ameliyat oldu 6 ay oldu geçen hafta semen örneği verdik ameliyattan öncesine göre düzelme var ancak morfoloji 0 çıktı. Zamanla düzeliyor mu vitamin ve beslenme önerileri verdi Eylül’de tekrar çağırdı. Bilgisi olanlar yazabilir mi?

Bi aktar adi vermek reklma mi giriyor? Merak edyorum. Bu konuyla ilgili yardmlari olms bircok kisiye..duyan var midir diye merak edyorum ama isim vermk sorun olur mu blmyorum. Editorlere nasil ulaslr onu da blmyorum🙄
Aktarı yazar mısın canım merak ettim. Şifa ise bizde başvuralım

Pendik Yanıklar Baharat diye bir yer gordum internette tesadufen. Ben deneyimlemedim yanlış anlaşılmasın ama yorumlar falan cok guzel gozukuyor..belki bilen vardir demstm
Bende İstanbul da Ermiş aktar duydum ama ne kadar iyi bilmiyorum. Henüz bişey almadım. Size iyi geldi mi? Hamile misiniz?

Yok dedigim gibi ben deneyimlemedim..ama tesadufen yorumlari gorunce hem burda bi soraym dedim. Hem de belki birileri dener işine yarar dedim.
Merhabalar bende o reklamı gördüm biraz sayfayı takip ettim bende görünce bayağı umutlandım ama takip ettikçe hamile kalan aynı kişileri paylaştıkları için pekte güven edemedim açıkçası ama bilemiyorum tabiki işe yarar mi diye 🤔

Back