• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi varikosel!!!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar esimde 3 derece varikosel cikti ameliyat şart esi ameliyat olupta hamile kalan varmi
Mrb arkadaşlar benim esimdede sperm sayı çok düşüktü araştırdım varikoselden kaynaklanıyor muş sperm sayisi 17 milyon çıktı keçi boynuzu kürü yaptik uc ay sonra tekrar olcturduk 12 mil düşmüş çok üzüldüm. Sonra iyice araştırdım allahtan ümidi kesmedik ve araştırmalarımız uyguladık ve çok şükür HAMİLEYİM. Sizede faydası olsun istedim. Yaptıklarımız ozetleyeyim. 1. Keçi boynuzu özü kullandık 2. Bal,zencefil,zerdeçal,propolis,polen,çörekotu karışımı 3. Varikosel için hacamat yaptırdık belirli aralıklarla bölge bölge 4. Guru kola, uzum çekirdeği, at kestanesi kapsülü hepsi bir arada olandan kullandık 5. At kestanesi kremi ( vicis gibi serinletici olan). Bunları hepsini bir arada uyguladıkları ve sperm sayısı 2 ayda 12 milyondan 75 mil çıktı cok sevindik ve 3 ay içinde hamile kaldim . en önemlisi allahtan ümit kesmeyin derdi veren dermanini da verir. Allah YARDIMCINIZ olsun.

Mrb arkadaşlar benim esimdede sperm sayı çok düşüktü araştırdım varikoselden kaynaklanıyor muş sperm sayisi 17 milyon çıktı keçi boynuzu kürü yaptik uc ay sonra tekrar olcturduk 12 mil düşmüş çok üzüldüm. Sonra iyice araştırdım allahtan ümidi kesmedik ve araştırmalarımız uyguladık ve çok şükür HAMİLEYİM. Sizede faydası olsun istedim. Yaptıklarımız ozetleyeyim. 1. Keçi boynuzu özü kullandık 2. Bal,zencefil,zerdeçal,propolis,polen,çörekotu karışımı 3. Varikosel için hacamat yaptırdık belirli aralıklarla bölge bölge 4. Guru kola, uzum çekirdeği, at kestanesi kapsülü hepsi bir arada olandan kullandık 5. At kestanesi kremi ( vicis gibi serinletici olan). Bunları hepsini bir arada uyguladıkları ve sperm sayısı 2 ayda 12 milyondan 75 mil çıktı cok sevindik ve 3 ay içinde hamile kaldim . en önemlisi allahtan ümit kesmeyin derdi veren dermanini da verir. Allah YARDIMCINIZ olsun.

Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Bunların hepsini ayni anda mı kullandın peki ? Birde o kremi nerden aldın tam ismi var mı

Selam arkadaşlar benim eşimde de varikosel vardı Kasımda ameliyat oldu ve doktorun demesiyle 3 ay sonra bebeğimiz olabilirmiş. Dün test yaptım ve pozitif hemde 3 ay dolmadan. Kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileymişim. Rabbim herkese nasip etsin. Eşim Istanbul Samatya SSK da ameliyat oldu tek kuruş ödemedik herkese tavsiye ediyorum doktorumuzun adı Arman Çekmen.

Selam arkadaşlar benim eşimde de varikosel vardı Kasımda ameliyat oldu ve doktorun demesiyle 3 ay sonra bebeğimiz olabilirmiş. Dün test yaptım ve pozitif hemde 3 ay dolmadan. Kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileymişim. Rabbim herkese nasip etsin. Eşim Istanbul Samatya SSK da ameliyat oldu tek kuruş ödemedik herkese tavsiye ediyorum doktorumuzun adı Arman Çekmen.
Masallah tebrik ederim canım sağ sağlim kucagına alırsın inşallah
Hangi degerlerle hamile kaldın biliyor musun
Bizimde 8 ay bitti..dr olur diyor ama hala tık yok
Dua edersen sevinirim canım

3 ayımız dolduğunda test yapacaktık spermler için daha dolmadığından yapmamıştık ama ameliyat öncesi sperm sayısı 36 milyondu. Başka problemimiz de yoktu zaten. Dualarım hepinizle ne zor şey çok iyi bilirim umudunuzu yitirmeyin rabbi im yanımızda

Zeynep Mutlu hanim uyguladiklarinizi not aldim. Bilmemiz gereken ince bir nokta varsa yazarmisiniz karisim konusunda, yada miktar konusunda

Bizimde doktoruna gore grade 3 yada 4 varikosel var, 2012 de kanadadan turkiyeye gittik kaan aydosa ameliyat olmak icin. Ameliyat oncesi sayi 1milyondu, simdi dustu. kalite cok kotu dna frafmentasyon testinde. arti iki tup basarisiz tup bebek tedavisi olduk. Sonuncuda tesa yapildi, ama yinede olmadi. Burda yada turkiyede hangi doctor gorse varikosel hala yerinde duruyor hic yapilmamis gibi dediler, ki bizde ayni seyi dusunuyorduk. ameliyattan hemen sonra bile hic fark yoktu halada ayni.
ikinci bir ameliyat sansida olmuyor varikosel icin. Allah'tan umudumuzu kesmiyoruz. Insallah bir gun mutlu haberi vermekte nasip olur

Back