• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kordugumgibi27

Herşey güzel olacak insAllah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
19
3
6
27
Arkadaşlar erkek arkadaşım polis olucakti sağlık raporu için hastaneye gittiğinde varikosel teşhisi koyuldu 2 milyondan az demiş hoş biz çok şükür inançlı insanlarız her şey Allah tan gelir elbette bir bildiği vardır Rabbimin de ileride doğal yolla çocuğumuz olmayabilir demiş öyle zoruma gitti ki ama bir an için daha evli değiliz şimdi amaliyat olsa evlenen kadar belkide iyi olucak hemen hamile kalabilirim belki ya hiç farkına varmadan dik evlenince olmuyor diye doktora gittiğimizde öğreneyseydik daha mı iyi olucakti her neyse bugün mevlid kandili ayrıca cuma özellikle evlat sahibi olmak isteyenler ve tüm hastalar için dua edicem benden özellikle dua bekleyen olursa ederim dünya dua üstüne asla umudumuzu yitirmeyelin evlenince herkese umut olacağımıza inanıyorum imtihan dünyası bu da geçer yahu Hayırlısıyla tüm dualarımızı kabul etsin

Çok geçmiş olsun canım, daha evlat beklemeden düşünmeden bunları öürenmek daha iyi geliyor bana en azından tedavisini olacak ve vakit kaybetmemiş olacaksınız. 2 milyondan az ama var bizim hiç yok kötüyü düşün ve iyi ile mutlu ol

Çok geçmiş olsun canım, daha evlat beklemeden düşünmeden bunları öürenmek daha iyi geliyor bana en azından tedavisini olacak ve vakit kaybetmemiş olacaksınız. 2 milyondan az ama var bizim hiç yok kötüyü düşün ve iyi ile mutlu ol
Yaa canm benim birazdan arkadaşım gelicek mübarek gün ya dualar edicem kuranlar okuyacak insAllah adını bilmiyorum ama senin için çok dua edicem Rabbim büyüktür bir verir dener bir de alır dener her şeyin hayırlısı olsun kızın biri de böyleymiş ama sağlıklı olsun demeyi unuttum diyor hasta olmuş çocuğu biz eksik dua dilemeylim herşeyin en hayırlısı dört dörtlüğü den Allah'ım nasır tsin insAllah üzme kendini bak sevgilim git dedi sen bebeklere aşıksın çocuklara düşkündü başkasıyla evlen dedi ama başkasıyla evlen sen daha mı iyi olucak aynısı bende olmayacağının garantisi var mı kaderdır belki imtihan ama bunları atlaticaz ben inanıyorum sabret hem tüp bebek var oda olmadı illa doğuran mi anne oluyor insAllah doğum yoluyla helaliyle esimizden çocuğumuz olur ama olmazsa yurtta üç dört aylık bebekler ölüme terk ediliyor oralara sığınıyor onları evlat ediniriz daha olmazsa bu ayıp mı günah mi

Hem biliyomusun kizin biri ne yazmış biliyomusun ben bu hastalığı çözüm yollarını araştırıyorum bende de kadın hastalığı vardı esimdede varikosel vardı yazmış doktor tüp bebek bile olmaz dedi bir ay sonra hamile kaldım yazmış öyle bir dularla etmiski sen yeter ki işte imkansızlıklara mümkün eden bir Rabbimiz var çok şükür🤗

Back