Gebeliğe Hazırlık Varikosel

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eşimde sperm sayısı az morfoloji yani yetenek azdı Dr Tuncay Taş futbol örneği verdi yeterli sayıda koşanyani hareketli ve yetenekli sperm olmalıymış kiminde eksik sperm kiminde yeteneksiz sperm kiminde hareketsiz sperm oluyormuş. bizde hem sayı hemde yetenek azdı.

eşimde sperm sayısı az morfoloji yani yetenek azdı Dr Tuncay Taş futbol örneği verdi yeterli sayıda koşanyani hareketli ve yetenekli sperm olmalıymış kiminde eksik sperm kiminde yeteneksiz sperm kiminde hareketsiz sperm oluyormuş. bizde hem sayı hemde yetenek azdı.
Degerler nedir

sperm sayısı 9 milyon hareket ileri hızlı 32, morfoloji 3 dü sonranında 23 milyon sayı kareket 35 morfoloji 5 oldu bu degerler normalmiş

Canim tup bebek -erkek infertilesi basligina bak orda bir sürü varikosel tecrübesi var benim esimde de var 3mm nin altina ameliyat gerekmiyormus.Bir doktor az daha ameliyat ediyordu esimi Allahtan sonra iyi doktor bulduk bazi dr lar her gidene ameliyat diyormus kac milimetre biliyor musun
Canım benim eşime 2.7 ve 2.8 mm dediler varikosel ameliyat dedi. Şimdi senin yorumunu okuyunca kafam karıstı başka bir doktora daha mı gitsek

Slm kızlar benim eşimde 3. Dereceden varikosel ameliyatı oldu 16 Haziran'da. 2.5 senedir çocuk için uğraşıp duruyoruz sebepsiz infertelite denildi daha önce. Baktık olmuyor 2 yılı geçti eşim araştırma hastanesi tüp bebek bölümüne gidip tekrar sperm testi yapınca sperm değerleri çok düşük çıktı. Biz başka bi devlet hastanesine gittik testi tekrar yaptırdık sonuçlar gerçekten kötü çıktı. Ameliyat denildi yaptırdık şimdi bekliyoruz. Prooxeed plus ve keçi boynuzu özü kullanıyor şimdi ama kürünü de yapıcaz inş. Bende hayıt otu kullanıyorum. Ama ameliyat sonrası okuduğum çoğu kişi sonuç almış kimi ilk ayında kimi 4. Ayında vs.... Allah bize de nasip eder inş.
Sizin kaç dereceden varikoseldi canım

Sizin kaç dereceden varikoseldi canım
Can'ım benim eşim de agır varikoseldi.İki tarafta da vardı.Devlet hastanesinde direk ameliyat Dedi doktorlar.Askeri hastane ve özel hastanelerde anlayamadılar bile durumu.Devlette 1 ay sonra ameliyat oldu eşim.

Can'ım benim eşim de agır varikoseldi.İki tarafta da vardı.Devlet hastanesinde direk ameliyat Dedi doktorlar.Askeri hastane ve özel hastanelerde anlayamadılar bile durumu.Devlette 1 ay sonra ameliyat oldu eşim.
Ne güzel hamilesin şuan ameliyattan kaç ay sonra hamile oldunuz

Canım benim eşime 2.7 ve 2.8 mm dediler varikosel ameliyat dedi. Şimdi senin yorumunu okuyunca kafam karıstı başka bir doktora daha mı gitsek
Biz cok dr gezdik en son 2 tanesi mantikli aciklama yapip gerek yok dedi .Tek dr a guvenip hemen bicak altina yatmasin esin .En az iki dr a daha gidin bence .

Ne güzel hamilesin şuan ameliyattan kaç ay sonra hamile oldunuz
Ameliyattan 1 yıl sonra hamile kaldım,boş gebelik sebebiyle düşük yaptım,kürtajdan 1 ay sonra yine hamile kaldım o da kimyasal düşükle sonuçlandı.Kimyasaldan da 5 ay sonra hamile kaldım.Toplam 2 yılımızı aldı yani.

Ameliyattan 1 yıl sonra hamile kaldım,boş gebelik sebebiyle düşük yaptım,kürtajdan 1 ay sonra yine hamile kaldım o da kimyasal düşükle sonuçlandı.Kimyasaldan da 5 ay sonra hamile kaldım.Toplam 2 yılımızı aldı yani.
İnşallah sağlıkla alırsın bebegim kucagına.allah bize de nasip eder inşallah

Tamam canım seni dinliycem. Eşimi ikna edicem.
Eger gerek varsa digerleri de ameliyat der zaten .Ama dr umuz demisti 3 mm nin alti gereksiz .Hatta dr demisti ki bende bile varikosel var .Ama iki çocuğum var .Cunku 3 mm nin alti nerdeyse erkeklerin çoğunda görülür. O zaman herkes ameliyat olmali demisti .

İnşallah sağlıkla alırsın bebegim kucagına.allah bize de nasip eder inşallah
Amin Can'ım.Bizde belirtiler arasında eşim yürüyüş yapamazdı agrısı olurdu,damarlar ısınma yapıyordu,ilişki sırasında geri kaçma oluyordu.Kendi elle muayene ettiğinde doktora gitmeden anlamıştı.

Eger gerek varsa digerleri de ameliyat der zaten .Ama dr umuz demisti 3 mm nin alti gereksiz .Hatta dr demisti ki bende bile varikosel var .Ama iki çocuğum var .Cunku 3 mm nin alti nerdeyse erkeklerin çoğunda görülür. O zaman herkes ameliyat olmali demisti .
Sayı hız yetersiz ya bizim o yüzden olsa faydası olur mu yoksa zamanla düzelir mi değerler kafamda deli sorular. Ama bi doktora daha gidicez ikna oldu eşim sağol canım

Amin canim sogan degil keciboynuzu incir :)
canım bızım durumlarımız aynı 3mm tam bi doktor amelıyat dedı ama sayı cok ıyı agrıda yok henuz ocakta 2 sene olcak bnde kecıboynuzu ozu aldım onu ıcıo sımdı baska neler yaptınız benımle paylasırmsıınız bebegınızde hayırlı olsun darısı bıze olsun ınsalalh:KK200:@Afilim92

canım bızım durumlarımız aynı 3mm tam bi doktor amelıyat dedı ama sayı cok ıyı agrıda yok henuz ocakta 2 sene olcak bnde kecıboynuzu ozu aldım onu ıcıo sımdı baska neler yaptınız benımle paylasırmsıınız bebegınızde hayırlı olsun darısı bıze olsun ınsalalh:KK200:@Afilim92
Tesekkur ederim. Allah size de nasip etsin insallah canim.Uyguladigim seyler A dan Z ye burda yazıyor bakabilirsin .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/

Merhaba tuncay beyden memnun kaldınız mı

Back