Canim mayis 17 de de benim eşim ameliyat oldu.Bize de doktor ilac ,vitamin vermedi sordugumda ters etki yapabilir dedi o yüzden bir sey kullanmadim.Sadece ameliyattan 1 ay önce keciboynuzu kürüne baslamistim 3 ay ona devam ettim.Bizim kontrolumuz de eylulde.3 Ayi dolunca merak edip test yaptirdik sayi iki katina cikmis ama bizde sayi sorun degil ,sorun hareket ve morfoloji.Hareket de %10 artmis morfoloji ayni.Evicap i ameliyat oncesi 15 gun kullandi ameliyattan sonra kullanmayin diyince biraktik.Ama bazi doktorlar da veriyor vitamin anlamadım hangisi do
Valla cnm bende bilmiyorum ezberden veriyorum bu ilaçları ve kürü. Ne yapayım elim kolum bağlı oturmak istemiyorum. İbrahim saraçoglunu tv de izledim bi hastaya kullanın dedi bende kullandım. O hastada varikosel ameliyatı olmuştu. İnş bizde de gelişme vardır. Bende hayıt otu kullandım 2 ay . Kullanmadan evvel 33. Gün adet olmuştum. İlk kullandığım ay 29. Gün 2. Kullandığım ayda 26. Gün adet oldum. Bu ay kullanmayı bıraktım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Adetin 5. Günü doktora gittim genel bi baktı sende hiç birşey yok tüm problem eşin de dedi. Bizim sayı çok düşük. Sen anlıyor Musun test sonuçlarından ? Bi baksan bizimkine de??????